Netlimitsizcilere Geçmiş Olsun
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
blackace bunu yazdı:
Bu ayki toplam download 34.583.859.463 aylarca kullanmama rağmen şimdiye kadar hiç bir hız düşüşü yaşamadım şuanda 850 - 900 kb arası download yapıyorum sanırım şanslıyım =)
-----------------------------1 saat bekle düşmezse beni pmden çaldır :D
ttnet beni teğet geçti sanırım =)
-
RockZs bunu yazdı:
jawsap67 bunu yazdı:
RockZs bunu yazdı:
"Netlimitsiz tarifesinde kota 25gb olacakmış ve kota aşımı durumunda da hız 1 mbit e çekilecekmiş" dedi birisi...
-----------------------------öyle olsa herkez ona çullanır kaybedeceği bişi kalmıyo çünkü 1mb limitsiz kullanıcının.İyiki geçmemişim net limitsize
-----------------------------Belki de 1Mbit Limitsiz tarifeyi 2mbit limitsize çevirirler...
-----------------------------Valla hocam 2 Mbit kurtarmaz bence şahsen 1Mbit e düşecekse direk net limitsiz yaparım.
-
yahu bendede başka bir olay oldu bizim buraya 2 mb geliyordu az önce indirme yaparken baktım 1.5 mb olarak görünüyor benide mi etkiledi acaba ? :|
-
ne güzel takılıyoduk ya.
neden bize bunu yaptın ttnet.
alışmışım kaç aydır hayvan gibi hızlı nete birden düşünce ferrariden inip eşeğe binmiş gibi hissettim.
-
İnternet gittiğinde aramıştım, bakım yapıyoruz demişlerdi. İnternet geldikten sonra çok yavaşladı... 15 gb kota üç veya dört günde biter, alternatif bi pakete geçmek lazım.
-
FCN bunu yazdı:

speedtestte test ypamaayın ttnetin hız testini kullanın
-----------------------------haklısın hocam. speedtestede bişiler oldu. 75mb/s yazdı. benki 4mb/s görmeyen biri olarak güvenim sarsıldı.
-
blackace bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
blackace bunu yazdı:
Bu ayki toplam download 34.583.859.463 aylarca kullanmama rağmen şimdiye kadar hiç bir hız düşüşü yaşamadım şuanda 850 - 900 kb arası download yapıyorum sanırım şanslıyım =)
-----------------------------1 saat bekle düşmezse beni pmden çaldır :D
ttnet beni teğet geçti sanırım =)
-----------------------------hayin :D y de vurgu var :D