Netlimitsizcilere Geçmiş Olsun
-
ulan bı fırefox google u bu kadar mı zor acar yaa?
dun sabahtantan berıdır ınternette surf yapamıyorum :d surf tahtamı kırdın ya ttnet,Allah sorsun lan sana!
-
ya bişey sorcam ben simde 45 ytl 1 mps sınırsız kullanıyorum banada giriyomu bu olay
-
benim hız sabitken rapid pre verebilecek olan var mı ya 1 gb dosya çekmem lazım :D
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------
ya bişey sorcam ben simde 45 ytl 1 mps sınırsız kullanıyorum banada giriyomu bu olay
-----------------------------Yok hoca sana giren çıkan olmuyor. Sana sadece ayda 45 tl...
-
Bu ayki toplam download 34.583.859.463 aylarca kullanmama rağmen şimdiye kadar hiç bir hız düşüşü yaşamadım şuanda 850 - 900 kb arası download yapıyorum sanırım şanslıyım =)

-
Lanet gitsin ya 50'den yukarı indiremiyorum :S vay anasını artık dosyada çekemicez.
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------hocam sana girmez ama girsede sana pek farketmez yarı yarıya düşmüş olur hızın :D
-
blackace bunu yazdı:
Bu ayki toplam download 34.583.859.463 aylarca kullanmama rağmen şimdiye kadar hiç bir hız düşüşü yaşamadım şuanda 850 - 900 kb arası download yapıyorum sanırım şanslıyım =)
-----------------------------1 saat bekle düşmezse beni pmden çaldır :D
-
blackace bunu yazdı:
hacı sölüyorum şimdi çarpılacan aha görecen bende senin gibi öle dedim çarpıldım googleyi acamıyor net -
geçen ay geçtim 8 mb ile başladık her dakka koptu aradım ttneti 4mb düştü öbürsü gün 2 mb düştü hat kaldırmıyomuş... 1 mb devam xD