New İpad 3 Uygun Fiyat Mıdır ?
-
New ipad 3 16 GB wifi-3g turkcelden alınmış 1800 tl faturası da var. Üxerinde 1 çizik bile yok. Sorunsuz. Bu cihazı 700 tl ye alayımmı ? Tavsiyeleriniz ? 700 tl bu cihaz için uygunmudur ? Yoksa pahalımıdır ?
-
uygun ama 16 gb lik ipad hiç bir işine yaramaz onuda belirteyim. bence başka cihazlar bak. min. 32 gb bak. 3g olmasada olur.
ben satıyordum bi ara kendi ipadimi.
new ipad beyaz 64 gb çiziksiz. wi-fi var 3g yok 1800 tl istemiştim.
alacaksan bu fiyatlara böyle birşey bak derim.
-
Freak bunu yazdı
uygun ama 16 gb lik ipad hiç bir işine yaramaz onuda belirteyim. bence başka cihazlar bak. min. 32 gb bak. 3g olmasada olur.
ben satıyordum bi ara kendi ipadimi.
new ipad beyaz 64 gb çiziksiz. wi-fi var 3g yok 1800 tl istemiştim.
alacaksan bu fiyatlara böyle birşey bak derim.
Android bir tablet bakıyordum aslında. Böyle bişey denk geldi. Yolculukta otobüste uçakta vs. film izlerim, nette face twitter falan takılırım bide araçta navigasyon olarak kullanırım diye lazım olucak. Başka bi işim olmaz
-
bana uygun gibi geldi özellikle 3g olması önemli.3g olmayan cihaz takozdur wifi heryerde yok
-
Uygun ama 16 gb az hocam
-
Düşünmeden Al...Yok Yetmez Yok Hafızası Az Falan Boşver Dinleme...700 TL'ye Harika Fiyat...
-
Evet fiyat uygun ;
bunun dışında telefon olsa 16gb yeterde tablette şüpheliyim.
Ekstra bonus ;
film falan izlemek istiyorsan , daha önce Apple cihazı kullanmamışsan sorun yaşabilirsin. Yolculukta film falan izlemek içinse android daha yararlı olur. iPad jailbreaksiz kullanırsan birazcık problem çıkartbilir (Dosya atma vs..)
-
zumsuk bunu yazdı
Evet fiyat uygun ;
bunun dışında telefon olsa 16gb yeterde tablette şüpheliyim.
Ekstra bonus ;
film falan izlemek istiyorsan , daha önce Apple cihazı kullanmamışsan sorun yaşabilirsin. Yolculukta film falan izlemek içinse android daha yararlı olur. iPad jailbreaksiz kullanırsan birazcık problem çıkartbilir (Dosya atma vs..)
Online izliyorum hocam :) bide alırsam %99 jailbreak yaparım. Ben bi pazarlık yapayım 650 ye kapatırsak ii olacak ;)
-
online ise ; jailbreak yaparsan (ki yapmasanda) ve cihaz gerçekten temizse 700 lira iyi bir fiyat.
-
param olsa ben alırım valla o fiyata bulsam.
-
Hacı 700 lira harika fiyat. JB'li JB'siz rahat film izlersin ben webteizle'den izliyorum mesela paso.
iDizifilm var güzel bi uygulama ondan da izleyebilirsin jb'siz. Ama jb de yap yani :)