New İpad 3 Uygun Fiyat Mıdır ?
-
2 Cihazdan da Kullanıyorum...Samsung Note Ipad 3'ün Zıçtığı Dahi Olamaz...O Kadar Net...Hiç Bir Şekilde Kıyas Dahi Edilemez...Aksi İddia Edilemez...
Hayırlı Olsun Hocam Ama Ipad Almadığına Pişman Olursun Yakında :)
-
adam almış artık vidan yaptırmayın adama :d
-
ipad satıldımı hocam talip olabilirim?
-
whopper bunu yazdı
bi önceki sayfada bende talip oldum oldum hocam sorucak arkadaşa hala satıyosa ben almayı düşünüyorum
-
MaviGozluDev bunu yazdıwhopper bunu yazdı
bi önceki sayfada bende talip oldum oldum hocam sorucak arkadaşa hala satıyosa ben almayı düşünüyorum
gördüm hacı bende yazayım dedim vazcayarsan diye :)
-
ipad i övüp galaxy i yerden yere vuranlar olmuş. Her 2 cihazı da test ettim. Her 2 cihazın da birbiri üstünde bazı noktalarda üstünlükleri ve farklılıkları var.
-ipad tasarım ve ergonomi olarak malzeme olarakta ii. Çok beğendim. Ancak flash desteklemiyor olması benim için bir eksiklik.
-galaxy 10.1 dış malzemesi s3 ile aynı gibi. Apple bu noktada daha kaliteli.
-İnternet konusunda wifi de aynılar. Ama 3g de ipad az daha hızlı. Rakam olarak 3 kat hızlı görünsede ipad samsungtan çok fazla hızlı değil. Sayfa görüntülemede 1 sn ye kadar bir fark görebildim. Bunun sebebi bizim 3g operatörlerimiz...
-Dokunmatikte samsung artık apple ı çokktan yakaladı. Test edip görebilirsiniz.
-Multitasking, çoklu dokunma gibi özelliklerde samsungun ezici üstünlüğü var. En yakın teknosa veya benzeri bir yere gidip her 2 cihazı da test edebilirsiniz. Standlarda bolca mevcut.
-ipad in kamera çok ii diyen arkadaş samsung un kamerasını görmemiş henüz. Arkadaşım bu cihazın kamerası ipad in kamerasından oldukça ii durumda. Test edin lütfen.
-samsung un SPEN kalemi gerçekten cihazda harikalar yaratıyor.
-Ayrıca ipad ile elimdeki filmleri, müzikleri vs. upload edip kullanmak biraz daha zor. Ben böyle zorluklarla uğraşmak istemiyorum.
-Hafıza kartına istediğim herşeyi atıp galaxy tablette oynatabiliyorum.
Burada ipad vs galaxy note karşılaştırması yaparken amacım o diğerinden üstündür ispatı yapmak değildir. Sadece İhtiyaçlarımı karşılama noktasında samsung u neden tercih ettiğimi belirtmek istedim. ipad i sadece uygun fiyat olduğu için alacaktım. Online film izlerim diye. Ama o zaman da flash olmayan sitelerde takılmam lazım. Kendimi sınırlamak istemedim.
İNCELEME: http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-note-10.1-video-inceleme-40106.html
opusdei tarafından 28/Şub/13 16:48 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam kisacasi senin ihtiyaclarini karsilayan Cihazi aldin. Ona kimsenin sozu yok.
İkisinide karsilastirdim galaxy note daha iyidedigin icin yazdim. Kimse kusura bakmasin, kalitede iPad ve iOs'un yanina yaklasan cihaz henuz yok. Ozellik meselesi, farkli isler icin mevcut. Kimisi bellek ister, flash ister. Kimi sadece kararlilik ve kullanim kolayligi. Android secen apple'in sinirlamasini svmedigi icin secmistir. Kimse buna brsey diyemez zaten.
almissin hayirli olsun.
--
aklima geldi de;
iPhone, iPad uzerinde android kullanan var mi ?