New İpad 3 Uygun Fiyat Mıdır ?
-
ipad 4 çıktı.
-
husnuweb bunu yazdı
ipad 4 çıktı.
ooo bak şimdi o zaman herkes ipad3 leri pencereden atsın dışarı =) hatta bir tane de ben alayım bende atayım :P
-
husnuweb bunu yazdı
ipad 4 çıktı.
hocam iPad 3 bile yokken 4 nasil cikti ?
iPad, iPad2, new iPad, iPad mini cikti sirasiyla.
Eger iPad Mini'yi kastediyorsan; onun klasmani farklidir. 3 iPad, 1 iPad Mini var
-
zumsuk bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
ipad 4 çıktı.
hocam iPad 3 bile yokken 4 nasil cikti ?
iPad, iPad2, new iPad, iPad mini cikti sirasiyla.
Eger iPad Mini'yi kastediyorsan; onun klasmani farklidir. 3 iPad, 1 iPad Mini var
dikkat etmedin heralde müridin bilgilere:)
Mars -
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ancak 850 tl ye 1 ay kullanılmış Galaxy Note 10.1 N8005 buldum ve satın aldım. Her 2 cihazı karşılaştırdım. Galaxy daha iimiş.
-
ipad3 ü nerden bulduydun hocam tanıdık mı satan? sen almadıysan biz alalım ?
-
MaviGozluDev bunu yazdı
Tanıdık birinden. Cihaz şuan bende. Bende taksimdeyim. Akşama cihazı arkadaşa teslim edicem. Bi söylüyüm kendisine. Ha bana satmış ha sana. Farketmez diye düşünüyorum
-
opusdei bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
Tanıdık birinden. Cihaz şuan bende. Bende taksimdeyim. Akşama cihazı arkadaşa teslim edicem. Bi söylüyüm kendisine. Ha bana satmış ha sana. Farketmez diye düşünüyorum
olur valla hocam güzel olur.. bide sanalpazar üstünden alırsak iyi olur 35 lira gibi bi komisyon olur onuda hallderiz sorun olmaz :d ben ankaradayımda sorun olmaz arada bi mürid olduktan sonra zaten, olmadı senin otele bi tatile geliriz :d
-
MaviGozluDev bunu yazdıopusdei bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
olur valla hocam güzel olur.. bide sanalpazar üstünden alırsak iyi olur 35 lira gibi bi komisyon olur onuda hallderiz sorun olmaz :d ben ankaradayımda sorun olmaz arada bi mürid olduktan sonra zaten, olmadı senin otele bi tatile geliriz :d
No problem hocam. Akşama bi konuşayım ben kendisiyle. Sonra sana PM atarım. Sanalpazar da benim hesap var zaten. Oradan hallederiz.
-
opusdei bunu yazdı
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ancak 850 tl ye 1 ay kullanılmış Galaxy Note 10.1 N8005 buldum ve satın aldım. Her 2 cihazı karşılaştırdım. Galaxy daha iimiş.
Hoam kim diyor galaxy note daha iyi diye merak ettim ?
Çizilmeye dayanıkl ekran yok ,
Kamera çözünürlüğü daha az ve daha az olduğu gibi Apple'ın kamera olayı daha fazla (iki katı fark var),
Apple'ın ekranı 1500X2000 küsür , galaxy note 800X1024,
Çözünürlük iPAd'de 264 ppi, note'da 150 civarıydı,http://forum.donanimhaber.com/m_66170418/tm.htm
Kim sallıyor galaxy daha iyi diye bilmem de ; cihaz flash desteklediği için mi daha iyi oluyor, 100 gramlık fark yüzünden mi ???
Chip yüzünden mi ?? (iPad 1000mhz, note 14000mhz).
Dur sana şöyle video sunayım ;
http://www.youtube.com/watch?v=UAc7DJRxrRs&feature=youtu.be&t=13m45s
Apple için hala geçerlidir. Diğer telefonlar Apple performansını yakalamak için Apple'dan daha yüksek işlemciler kullanıyor.
Bak buda 2 500mhz g4 işlemcisinin Apple etkisi ve intel'in 1ghz işlemci
http://www.youtube.com/watch?v=UAc7DJRxrRs&feature=youtu.be&t=17m00s
---
Apple'ın tercih edilme nedenidir donanım/yazılım uyumu. Bunu en net görebileceğin yer dokunmatiktir. Bir çok galaxyciden duydum, iPhone'un dokunmatiği iyi diye. Apple senelerdir donanımlara özel yazılım yapıyor.
300 civarı android cihazını destekliyor android. Bırakda Apple daha kararlı, daha performanslı olsun.
Galaxy note'un nesi avantajı anlamıyorum. Cihazları karşılaştırmışsın. İŞletim sistemi dersen ; zaten iOs'un performansı, kullanışlılığı, arayüz tasarımının mükemmelliği tartışılmaz.
İşletim sistemi alanında yeni yetme Google ile 76'da ilk bilgisayarını çıkartmış şirketi karşılaştırıyorsun. Newton el bilgisayarlarından lazer yazıcılara ; iPod gibi ürünlerden Macbook ve iMac'lere bir sürü ürünü olan Apple'ı.
Farklı alanlarda farklı tecrübeler ve sadece microsoft gibi yazılım değil ; yazılım ve donanım tecrübesinden bahsediyoruz. Hem server, hem mobil cihaz, hem bilgisayar yazılımı ve donanımı ve kerneli....
"37" senelik işletim sistemi deneyiminden bahsediyoruz !!
Bu tecrübeden sonra Samsung gibi plastik ürün satan bi firmayla karşılaştırabiliyorsun ?

--
edit:
samsung yada 200 liralık ürünler bir seçenek olabilir. Buna birşey demiyorum. Fakat 700 lira gibi bir fiyata 3g+wifi 'ı Apple kalitesiyle bulmuşken, 850 liraya zevksiz ürünler satan kopyacı Samsung'ı almak ilginç geldi. ÜStelik iyi, süper, üstün denilen tek bir olayını göremedim (flash desteklemesi dışında ki adobe bile mobil cihazlarda flash geliştirmesini durdurmuşken bunu cihzların desteklemesini üstün saymak aptalca)
Ayro tarafından 28/Şub/13 11:53 tarihinde düzenlenmiştir