folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder New York'un Ortasındaki Boş Arsa

New York'un Ortasındaki Boş Arsa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Parka hayran kaldim. Birde bizde çimene basmak yasakken orada çimenlere seriliyorlar hep o düzlüklere özenmisimdir :))

Ancak şöyle aci bir gercek var. İşsiz adamsin beş kuruş para yok cebinde. Parkın kralı olsa insan onda mutlu olmuyor. 

İse gidecek yorulacak ( bu bile mutluluktur. Sadece issizler anlar) ailesoni alip atacak kendini oraya o güzel iste....

Yapilmasın demiyorum ama kocaman Avmler, parklar , oyun alanları,  bunlar hep kafan rahat paran varsa güzel. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

yıllarca bursada yaşadım ve her yerin ağaçlık alan olduğundan emin olabilirsiniz, istanbula yeni taşındığım için pek bir yer bilmiyorum ama kağıthane tarafında oturuyorum ve evime 2 adım mesafede baya büyük bi park/bahçe alanı var, yani bence abartmamak lazım, bursada kaldırımların ortasında duran bir sürü tarihi çınar var, yani gereksiz savunma yapmak istemiyorum ama milyon tane gökdeleni olup bir tane parkı zar zor ayakta tutan memleketle lakabı yeşil olan bir şehre sahip türkiyeyi kıyaslamayın bence

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

Abi amerika dogayi koruyor ya helal pnp dvm aq burda yan yana essek kadar binalari yapiyorlar orda ormanin icine giriyorlar ora bura hep ayni moruk evi yapicaksan konya ovanisa yapican agac magac yok

Bide 2 katli yapican alttada barbekun olucak mis

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu konunun amacı nedir? neden silinmiyor?

o kadar gerekli konu hemen silinirken hem de?

central parkı mı tanıttın burada? keşke @mizahi gibi anlatsaydın, altına saçmasalak bir yorum yazmak yerine.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

central parkı mı tanıttın burada? keşke @mizahi gibi anlatsaydın, altına saçmasalak bir yorum yazmak yerine.

destek@tahribat.com 

gereksizse modlar siler zaten

millete akıl verirken kolay

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

destek@tahribat.com 

gereksizse modlar siler zaten

millete akıl verirken kolay

asdasdasdas tetikte mi bekliyodun? Çok mu içerledin, attım mail zaten :)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ulan ne batı özentisi adamlarsınız amk ya .

adamlar şehrin anasını sikmiş göt kadar yer bırakmışlar adamları övüyorsunuz.yok bizde olsaydı falan.

lan orada insan yaşar mı lan.ne salak ne özenti ne bi bok bilmez adamlarsınız ya.

yarrak gibi yeri övüyonuz.

ebedi devlet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı

ulan ne batı özentisi adamlarsınız amk ya .

adamlar şehrin anasını sikmiş göt kadar yer bırakmışlar adamları övüyorsunuz.yok bizde olsaydı falan.

lan orada insan yaşar mı lan.ne salak ne özenti ne bi bok bilmez adamlarsınız ya.

yarrak gibi yeri övüyonuz.

Google maps ile şehrin üstüne kuş bakışı bak yaşanır mı yaşanmaz mı öyle karar ver. Adamlar resim gibi şehir tasarımı yapmışlar. 

Ayrıca lan falan ne ayak mahalle kahvesi mi burası? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

http://cdn.theatlantic.com/static/mt/assets/science/Amateur-built-environment-1-Sergey-Semenov.jpeg

Gercekten binalarin ve yollarin dizimi jilet gibi. Bu perspektiften daha iyi görünüyor.

demekki  amerigan filimlerindeki  blok muhabbeti bundan ötürü :D  simdi anladim ha :D 

- nerde oturuyorsun dostum.?

- 19. blok bilmemne zartzurt.

piskopatix tarafından 21/Şub/16 13:54 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/macrlz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı

http://cdn.theatlantic.com/static/mt/assets/science/Amateur-built-environment-1-Sergey-Semenov.jpeg

Gercekten binalarin ve yollarin dizimi jilet gibi. Bu perspektiften daha iyi görünüyor.

demekki  amerigan filimlerindeki  blok muhabbeti bundan ötürü :D  simdi anladim ha :D 

- nerde oturuyorsun dostum.?

- 19. blok bilmemne zartzurt.

adamlar simcity de oyun oynar gibi yerleşim yapmışlar :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 12298 Toplam Mesaj: 75
amerika