New York'un Ortasındaki Boş Arsa
-
Parka hayran kaldim. Birde bizde çimene basmak yasakken orada çimenlere seriliyorlar hep o düzlüklere özenmisimdir :))
Ancak şöyle aci bir gercek var. İşsiz adamsin beş kuruş para yok cebinde. Parkın kralı olsa insan onda mutlu olmuyor.
İse gidecek yorulacak ( bu bile mutluluktur. Sadece issizler anlar) ailesoni alip atacak kendini oraya o güzel iste....
Yapilmasın demiyorum ama kocaman Avmler, parklar , oyun alanları, bunlar hep kafan rahat paran varsa güzel.
-
yıllarca bursada yaşadım ve her yerin ağaçlık alan olduğundan emin olabilirsiniz, istanbula yeni taşındığım için pek bir yer bilmiyorum ama kağıthane tarafında oturuyorum ve evime 2 adım mesafede baya büyük bi park/bahçe alanı var, yani bence abartmamak lazım, bursada kaldırımların ortasında duran bir sürü tarihi çınar var, yani gereksiz savunma yapmak istemiyorum ama milyon tane gökdeleni olup bir tane parkı zar zor ayakta tutan memleketle lakabı yeşil olan bir şehre sahip türkiyeyi kıyaslamayın bence
-
Abi amerika dogayi koruyor ya helal pnp dvm aq burda yan yana essek kadar binalari yapiyorlar orda ormanin icine giriyorlar ora bura hep ayni moruk evi yapicaksan konya ovanisa yapican agac magac yok
Bide 2 katli yapican alttada barbekun olucak mis
-
bu konunun amacı nedir? neden silinmiyor?
o kadar gerekli konu hemen silinirken hem de?
central parkı mı tanıttın burada? keşke @mizahi gibi anlatsaydın, altına saçmasalak bir yorum yazmak yerine.
-
ozgunlu bunu yazdı
central parkı mı tanıttın burada? keşke @mizahi gibi anlatsaydın, altına saçmasalak bir yorum yazmak yerine.
gereksizse modlar siler zaten
millete akıl verirken kolay
-
KAAMOS bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
gereksizse modlar siler zaten
millete akıl verirken kolay
asdasdasdas tetikte mi bekliyodun? Çok mu içerledin, attım mail zaten :)
-
ulan ne batı özentisi adamlarsınız amk ya .
adamlar şehrin anasını sikmiş göt kadar yer bırakmışlar adamları övüyorsunuz.yok bizde olsaydı falan.
lan orada insan yaşar mı lan.ne salak ne özenti ne bi bok bilmez adamlarsınız ya.
yarrak gibi yeri övüyonuz.
-
seboist bunu yazdı
ulan ne batı özentisi adamlarsınız amk ya .
adamlar şehrin anasını sikmiş göt kadar yer bırakmışlar adamları övüyorsunuz.yok bizde olsaydı falan.
lan orada insan yaşar mı lan.ne salak ne özenti ne bi bok bilmez adamlarsınız ya.
yarrak gibi yeri övüyonuz.
Google maps ile şehrin üstüne kuş bakışı bak yaşanır mı yaşanmaz mı öyle karar ver. Adamlar resim gibi şehir tasarımı yapmışlar.
Ayrıca lan falan ne ayak mahalle kahvesi mi burası?
-
Gercekten binalarin ve yollarin dizimi jilet gibi. Bu perspektiften daha iyi görünüyor.demekki amerigan filimlerindeki blok muhabbeti bundan ötürü :D simdi anladim ha :D
- nerde oturuyorsun dostum.?
- 19. blok bilmemne zartzurt.
piskopatix tarafından 21/Şub/16 13:54 tarihinde düzenlenmiştir -
piskopatix bunu yazdı
Gercekten binalarin ve yollarin dizimi jilet gibi. Bu perspektiften daha iyi görünüyor.demekki amerigan filimlerindeki blok muhabbeti bundan ötürü :D simdi anladim ha :D
- nerde oturuyorsun dostum.?
- 19. blok bilmemne zartzurt.
adamlar simcity de oyun oynar gibi yerleşim yapmışlar :D