Newyorkta Beş Minare
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
x-files bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
Bu Mahsun mal mal.Pkk ya veya Abd ye yaranacam diye yapmadığı b*k kalmıyor.
ne alaka
-----------------------------Adamın pkk ya mensup olduğunu herkes biliyor.Bunun yanında birçok sanatçı daha var.Diğer sinema filmleri haricinde bu film tamamen Amerikaya ve pkk ya yaranmak için yapılmış bir film.Bu filmde "yapmadığı b*k kalmamış" demeliydim benim hatam.Diğer filmlerindede sürekli duygu sömürüsü var.Adam türkücü ne anlar yönetmenlikten, İbrahim tatlısese özeniyor git gide dönüp dolaşacağı yer kürtçü dükkanı, yani türkücülük olacak.Hem sen inanıyomusun kimsenin yardımı olmadan,Amerikalara gidip orada film yapacak.O kadar eğitilmiş yönetmenimiz var ve bu imkanları yakalayamazken nasıl olurda bu köylü adam Amerikalarda film çekiyor.Bu işte Amerika Mahsuna bol bol yardım ettiği anlaşılıyor pkk aracılığıyla.Biraz siyasete girmiş gibi oldum ama durum böyle.
-----------------------------sanki adam pentagona beyaz saraya girmiş aq
-
networkte bes minare, diye okuyorum :)
-
güzel film olacak. uzun zamandır beklediğim gibi film.
konunn a.koymayında silinmesin
-
_KN_ bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
ne alaka
-----------------------------Adamın pkk ya mensup olduğunu herkes biliyor.Bunun yanında birçok sanatçı daha var.Diğer sinema filmleri haricinde bu film tamamen Amerikaya ve pkk ya yaranmak için yapılmış bir film.Bu filmde "yapmadığı b*k kalmamış" demeliydim benim hatam.Diğer filmlerindede sürekli duygu sömürüsü var.Adam türkücü ne anlar yönetmenlikten, İbrahim tatlısese özeniyor git gide dönüp dolaşacağı yer kürtçü dükkanı, yani türkücülük olacak.Hem sen inanıyomusun kimsenin yardımı olmadan,Amerikalara gidip orada film yapacak.O kadar eğitilmiş yönetmenimiz var ve bu imkanları yakalayamazken nasıl olurda bu köylü adam Amerikalarda film çekiyor.Bu işte Amerika Mahsuna bol bol yardım ettiği anlaşılıyor pkk aracılığıyla.Biraz siyasete girmiş gibi oldum ama durum böyle.
-----------------------------sanki adam pentagona beyaz saraya girmiş aq
-----------------------------Beyaz saraya giremez çünkü Amerika kendine hiçbir şekilde laf söyletmez.Ama bu film fragmanında görüyoruzki Amerikanın herzamanki gibi Müslümanlığı terorizmle aynı kefeye koyması tarzında yine Müslümanlık terörizmle eşleştiriliyor.Buradanda bu filmin abd nin ve pkk nın işine geldiğini ve yardım edildiğini anlıyoruz.Yoksa Mahsun gibi bir adamda kapasite arayamazsın.
-
Film gelsin izliyelim sonra bana hak vereceksin.Yeniden tartışırız işte o zaman.
-
Daha cikmamis filmi gelmis gecmis en iyi film ilan etmek biz Turk halkina allah tarafindan verilmis bir yetenektir.
-
türkiyede bir filmin tutması için ya sadece komik yada sadece acıklı olması gerekir.İnsanlarda filmin verdiği duyguyu düşünceyi anlayabilecek bir film kültürü yok.
mesele recep ivedik sadece komedi amaçladı ne anlatıyo deyince cevabı yok. Beyaz melektede saf duygu sömürüsüydü.Güneşi gördümdeyse doğu sorunu değil ap
açık köyden kente göçle oluşan adaptasyon sürecini işlemişti.İsviçreye bak ulan çocuğun ayağı beleşe yaptı gavur ilerde abi geyiğini zaten es geçmedi.özetle
mahsun kırmızıgül yönetmen falan değildir,olamaz bu filmdede batının islama bakışını sömürerek dini duyguları kullanıyor.
-
Esconda bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
ne alaka
Üstad çok yanlış düşünüyorsun adam beyaz melek ve güneşi gördümden ne kadar hasılat kaldırdı biliyormusun. Sizin gibler böyle filmleri baltalarsa türk sineması nasıl elişecek. Adam türkücü ama yiyorsa sen çevir böyle bir bilm. İbrahim tatlıses ten de güzel çeviriyor filmeri süper ibonun hep aşk meşk. Güneşi gördüm gerçek bir hikayeden alınmış tükiyenin acı gerçeğini ortaya koymuş bu senaryoda mahsunun yıllar önce hazırladığı ama bütçesinin el vermediği içinki olacak çeviremediği ve şimdi çevirdiği mükemmel bir fil. ne var adam amerikaya gittiyse ne güzel işte şimdi şans kapıyı kırıncada kübada çevrildi şimdi onlarda komiistlere mi özendiler diyeceğiz. Zaten herkes tuttrmuş bir pkklı şu pkklı bu pkklı. -
Güzel bir film. Mutlaka izleyeceğim. Filmin konusu çok önemli...
-
Bazı filmler akıcıdır izlerken vermek istediği mesajı da alttan verir zevkle izlersin (Bkz: Antony Hopkins'in oynadığı Instinct filmi).Ama Mahsun Kırmızıgül mesaj verme kaygısını öyle bir ön planda tutuyor ki gözüne gözüne sokuyor adamın "bak burada mesaj verdim" diye.Sanatsal değil de Emniyet Kemeri takmazsanız kaza geçirirsiniz temalı reklam filmlerine benziyor filmleri bu yüzden.