Newyorkta Beş Minare

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------

x-files bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:

Bu Mahsun mal mal.Pkk ya veya Abd ye yaranacam diye yapmadığı b*k kalmıyor.

ne alaka

Adamın pkk ya mensup olduğunu herkes biliyor.Bunun yanında birçok sanatçı daha var.Diğer sinema filmleri haricinde bu film tamamen Amerikaya ve pkk ya yaranmak için yapılmış bir film.Bu filmde "yapmadığı b*k kalmamış" demeliydim benim hatam.Diğer filmlerindede sürekli duygu sömürüsü var.Adam türkücü ne anlar yönetmenlikten, İbrahim tatlısese özeniyor git gide dönüp dolaşacağı yer kürtçü dükkanı, yani türkücülük olacak.Hem sen inanıyomusun kimsenin yardımı olmadan,Amerikalara gidip orada film yapacak.O kadar eğitilmiş yönetmenimiz var ve bu imkanları yakalayamazken nasıl olurda bu köylü adam Amerikalarda film çekiyor.Bu işte Amerika Mahsuna bol bol yardım ettiği anlaşılıyor pkk aracılığıyla.Biraz siyasete girmiş gibi oldum ama durum böyle.

ne kadar saçma sapan gerizekalıca bir düşünce tarzıdır bu ya :D

pkk ve amerika mahsuna yardım ediyor :D abooo görüyonmu sen bizim mahsunu:D

ayrıca mankende şarkıcı oluyosa mahsundan yönetmen hayli hayli olur

vee beyaz melek güneşi gördüm filmleriylede işini ne kadar güzel yaptığını gösterdi.. salak salak konuşmanın gereği yok.(nokta)

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

şunu  bilir  şunu söylerim , senaryo Sinan çetine ait ... 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

arkadaşlar , eğri oturup doğru konuşalım : 

şindi mahsun gibi eğitimsiz 5 parasız bir barzo nerden oluyorda önce sanatçı sonra yönetmen sonra bilmem ne ilan ediliyor da onca okumuş etmiş cebinde parası olan adamı film çekçem diye ortaya çıksa skine bile takan olmaz ? 

mevzunun filmden, sanattan hatta entellikten kuntelliktende öte bişi olduğunu görmek için deha yada sosyolog fln olmaya gerek yok bence... 

bunun gibi ibnelere , örneğin can dündarı da sayabiliriz , Türk devletini aşağıla , suçlu göster , Türk milletini itin götüne sok bunu da çaktırmadan yap diye birileri kredi veriyo sermaye sağlıyor sonra aynı birileri ya da ona yakın birilerinin medya kanallarıda bas bas mahsun diye bağırınca bu lavuk bi anda yönetmen oluyor, daha düne kadar sokakta aç yatan kürdo birden bire "sistem eleştirisi" yapan "entellektüele" dönüşüyor 

tamam belki senaryo kalitelidir, oyunculuk + oyuncular kalitelidir , film holywood un en son teknikleri ve görsel efektleri ile de çekilmiş olabilir ancak hiç kimse bunun amacının sanat yapmak olduğunu iddia etmesin 

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

networkte 5 mayın diye okuyan tek benmiyim

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Ehehe çok komikmiş ahaha. off koptum yıkıldım. oha felan oldum yğğaa.

İtilmiş kro medeni diyor ya Ozan..

O aklıma geldi.

...
Toplam Hit: 4577 Toplam Mesaj: 26