Nihal Atsız Belgeseli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dreamtn öldürmekle öldürmek arasında fark var erkekler zavallı  yaratıklar, teröristin dağa çıkmasını bekleyip onunla orada çatışmak kadar saçma bir şey olamaz, bunların yeri belli yurdu belli istihbarat teşkilatın var polisin var jandarman var, evlerini basıp bebeklerine kadar öldüreceksin bir tane tohum bile bırakmayacaksın, mezarları bile olmayacak beton fabrikalarında yakacaksın, hatta belki bu yaratıkların iç organları sıcakken alınıp ihtiyaç insanların yaşamı kurtarılabilir, hatta düşünsene ihraç bile edilebilir böylecene bir çuval pisliği paraya çevirmiş ülkeye hizmet eder hale sokmuş olursun, tohumsuz diken üreyemez bir soyu kurutmak yetişkin erkeklerini öldürerek mümkün olamaz, geriye intikam alcak kimseyi bırakmamak gerekir. Atsız gibi adamlar çok yumuşak adamlardı, inönünün kemalizmi yıkmasının sebebi pasif türkçülerdir, tabi kemalizmin ulus anlayışı bizimkisiyle çok farklı kemalizm düpedüz sosyal demokrasiye dayalı çoklu etnik yapının dil ve kültürde buluşturulmuş hamur olarak milliyetçiliğe yaklaştırılmış hali.  Atsız gibi adamlar ırkçı denmesine bile şaşırıyorum ayrıca Atsızın kaç kitabını okudunuz da onu eleştiriyorsunuz siz ne sertlik ne de sert tutum görmüşsünüz.

Sen çok okumuşsun ve çok sertsin heralde . Bana göre yanlış Soy Sop kurutmak benim dinime yalnış seninkine bilmem benim davam seninkinden farklı . Din ve Turan . ! Sertliksede hiç bir korkum yok !

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    Dreamtn bunu yazdı:

bang-bang bunu yazdı:
    Dreamtn öldürmekle öldürmek arasında fark var erkekler zavallı yaratıklar, teröristin dağa çıkmasını bekleyip onunla orada çatışmak kadar saçma bir şey olamaz, bunların yeri belli yurdu belli istihbarat teşkilatın var polisin var jandarman var, evlerini basıp bebeklerine kadar öldüreceksin bir tane tohum bile bırakmayacaksın, mezarları bile olmayacak beton fabrikalarında yakacaksın, hatta belki bu yaratıkların iç organları sıcakken alınıp ihtiyaç insanların yaşamı kurtarılabilir, hatta düşünsene ihraç bile edilebilir böylecene bir çuval pisliği paraya çevirmiş ülkeye hizmet eder hale sokmuş olursun, tohumsuz diken üreyemez bir soyu kurutmak yetişkin erkeklerini öldürerek mümkün olamaz, geriye intikam alcak kimseyi bırakmamak gerekir. Atsız gibi adamlar çok yumuşak adamlardı, inönünün kemalizmi yıkmasının sebebi pasif türkçülerdir, tabi kemalizmin ulus anlayışı bizimkisiyle çok farklı kemalizm düpedüz sosyal demokrasiye dayalı çoklu etnik yapının dil ve kültürde buluşturulmuş hamur olarak milliyetçiliğe yaklaştırılmış hali. Atsız gibi adamlar ırkçı denmesine bile şaşırıyorum ayrıca Atsızın kaç kitabını okudunuz da onu eleştiriyorsunuz siz ne sertlik ne de sert tutum görmüşsünüz.

Sen çok okumuşsun ve çok sertsin heralde . Bana göre yanlış Soy Sop kurutmak benim dinime yalnış seninkine bilmem benim davam seninkinden farklı . Din ve Turan . ! Sertliksede hiç bir korkum yok !

evet malesef okumak gibi bi hastalığım var, necip fazılıda okudum  büyük doğunun sararmış nüshalarından yapılmış pdflerini 3 yıl önce bitirdim, tarihini merak eden insan ister istemez okuyor, yazarları seri şeklinde okurum, şimdi mesela nıza nur hayvanının kitaplarını okuyorum.

Size göre çözümler işe yarasaydı terör diye bişey olmazdı, askerine, polisine, memuruna, sivil vatandaşına kurşun sıkan kim, yoluna mayın döşeyen, devletin yatırımlarını yok eden kim, vergi vermeyen, legal ekonomik yapılanmanın içine girmeyen, uyuşturucu kadın ticareti, hayvan kaçakçılığı, elektronik malzeme ve altın kaçakçılığı yapan kim, istanbul ankara izmir ve bursada mafyayı yöneten, otopark ve sokakları kendisine gelir kapısı haline getiren, ülke topraklarını parçalamayı hedefleyen kim, yabancı ülkelerin askeri çıkarları için çalışan kim? ahlaktan, insan olma sıfatından ve ülke sevgisinden yoksun sürekli zararlı faaliyetler içinde bulunan, insanlaşması imkansız olan bu yaratıklara sunulacak tek çözüm benimkidir, iyi bir ekiple bu iş 3-4 haftada bitirir.

hem necip fazılcı hem turancı olamazsın canım, ayrıca hem milliyetçi hem ümmetçide olunmaz, ya ümmetçi olursun ya milliyetçi olursun, rakıyla balık gider, balıkla süt gitmez, necipfazıl erbakanın fikir babalarından ve eksiksiz tam bir amerikancıdır üzerinde tartışılacak biri bile değil, garipsiniz alahtan bahsediyorsunuz sonra gidip mandacılık fikrinde saplanıp kalıyorsunuz, seninde bi yakının mermiyi yer can verirse bayrağa sarılı tabutu omuzunda taşırken yazdıklarını düşünürsün.

siyaset ne menem bişey yaa kaptırıyon bi bakıyosun yapıcağın öteki şeyleri unutmuşun başka güne kalmış vallaha saptırıyo insanı sigarayı bırakiyim siyasetide bırakçam.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

İşte sizin gibi adamların bu yüzden Turan ülküsünde yeri yurdu yok.Bu idelojik doktorinin kesin bir sekilde bu konuda degiştirilmesi gereken en önemli noktası bu.Amaç etrafın toplanılıp zafere dogru giderken din kardeşi adı altından gucaklasıcağınız arap ve bilimum etnik unsur.Bize bu yolda düşmana verebilceginiz en önemli açık kapılardan birini olusturuyor.Neymiş Din ve Turan..Yok böyle bir kavram olmaz olamazda.Turan dine bakmaz..Dinsiz Turan diye bir kelimede yoktur.Din vicdan meselesidir.

Hiç kimsenin inançlarına karısılmaz.Herkes istedigine inanaır.Fetoya bile hoca deyip.Türkiye için çalısıyor diyen bir adamın ne kadar bu konuda mantıklı olabilcegide muamda tabi.Sana burda kalkıp bu adamın kim ve kimler için çalıstıgtını.O okulların bu amacın bir paravanı oldugunu anlatmıyacam.Kendi agızı ile dedigi gibi düşmanın can damarına sesizce ilerleken ona engel olmaya çalısanları açtıgı okullar ile engelleyip amacına ulastı.Mutlusunuzdur şimdi.Polis teşkilatının yarısından fazlası fetonun elemanı.Yani bu konuda bile mantık yürütemeyip ite Ata diyen adamların bu konularda fazla konusmaması gerek.

Siz din kisvesi altından yeteri kadar düşmana açık kapı bırakıp tarikat ve bilimum şerefsiz soysuz turuva atını bu ülkeye sokarak en byük zararı verdiniz.Bu noktadan sonrada Din ile Turan bir araya geitrip birleştirmek ancak şuursuz bir insan evladının sözüdür.Din asla ama asla siyasi olmıyacaktır.Bir vicdan meselesdir.Ümmetciligin kökünü kazıyacaz...

Hala 80'i 90'ı bu ülkenin müslüman oldugunu ilkeri sürerek bir ideolojiye yamamaya çalısıyorsunuz.Küfür eden,içki içen,karı kıza bakan adam müslüman degildir.Buda bu rakamı %10 yapar.Hadi bu kadar basit mi hersey.Bırakın sunları saçmalamayın artık.Sizin için laiklik kelimesi dinsizlik ile esittir.Orasını biliyoruz.Deccal dedigniz adamlarıda hoca dedigniz adamlarıda.Yazık senin gibi insanlar Turan kelimesni agzına almamalı.Adı üstünde Türk birligi arabın,etnigin işi yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Feto mu Turkluk icin , Turkiye'nin iyiligi icin caba sarf ediyor ?¿!*=!)^'+(=!'

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    bang-bang bunu yazdı:
    Dreamtn bunu yazdı:

bang-bang bunu yazdı:
    Dreamtn öldürmekle öldürmek arasında fark var erkekler zavallı yaratıklar, teröristin dağa çıkmasını bekleyip onunla orada çatışmak kadar saçma bir şey olamaz, bunların yeri belli yurdu belli istihbarat teşkilatın var polisin var jandarman var, evlerini basıp bebeklerine kadar öldüreceksin bir tane tohum bile bırakmayacaksın, mezarları bile olmayacak beton fabrikalarında yakacaksın, hatta belki bu yaratıkların iç organları sıcakken alınıp ihtiyaç insanların yaşamı kurtarılabilir, hatta düşünsene ihraç bile edilebilir böylecene bir çuval pisliği paraya çevirmiş ülkeye hizmet eder hale sokmuş olursun, tohumsuz diken üreyemez bir soyu kurutmak yetişkin erkeklerini öldürerek mümkün olamaz, geriye intikam alcak kimseyi bırakmamak gerekir. Atsız gibi adamlar çok yumuşak adamlardı, inönünün kemalizmi yıkmasının sebebi pasif türkçülerdir, tabi kemalizmin ulus anlayışı bizimkisiyle çok farklı kemalizm düpedüz sosyal demokrasiye dayalı çoklu etnik yapının dil ve kültürde buluşturulmuş hamur olarak milliyetçiliğe yaklaştırılmış hali. Atsız gibi adamlar ırkçı denmesine bile şaşırıyorum ayrıca Atsızın kaç kitabını okudunuz da onu eleştiriyorsunuz siz ne sertlik ne de sert tutum görmüşsünüz.

evet malesef okumak gibi bi hastalığım var, necip fazılıda okudum büyük doğunun sararmış nüshalarından yapılmış pdflerini 3 yıl önce bitirdim, tarihini merak eden insan ister istemez okuyor, yazarları seri şeklinde okurum, şimdi mesela nıza nur hayvanının kitaplarını okuyorum.

Size göre çözümler işe yarasaydı terör diye bişey olmazdı, askerine, polisine, memuruna, sivil vatandaşına kurşun sıkan kim, yoluna mayın döşeyen, devletin yatırımlarını yok eden kim, vergi vermeyen, legal ekonomik yapılanmanın içine girmeyen, uyuşturucu kadın ticareti, hayvan kaçakçılığı, elektronik malzeme ve altın kaçakçılığı yapan kim, istanbul ankara izmir ve bursada mafyayı yöneten, otopark ve sokakları kendisine gelir kapısı haline getiren, ülke topraklarını parçalamayı hedefleyen kim, yabancı ülkelerin askeri çıkarları için çalışan kim? ahlaktan, insan olma sıfatından ve ülke sevgisinden yoksun sürekli zararlı faaliyetler içinde bulunan, insanlaşması imkansız olan bu yaratıklara sunulacak tek çözüm benimkidir, iyi bir ekiple bu iş 3-4 haftada bitirir.

hem necip fazılcı hem turancı olamazsın canım, ayrıca hem milliyetçi hem ümmetçide olunmaz, ya ümmetçi olursun ya milliyetçi olursun, rakıyla balık gider, balıkla süt gitmez, necipfazıl erbakanın fikir babalarından ve eksiksiz tam bir amerikancıdır üzerinde tartışılacak biri bile değil, garipsiniz alahtan bahsediyorsunuz sonra gidip mandacılık fikrinde saplanıp kalıyorsunuz, seninde bi yakının mermiyi yer can verirse bayrağa sarılı tabutu omuzunda taşırken yazdıklarını düşünürsün.

siyaset ne menem bişey yaa kaptırıyon bi bakıyosun yapıcağın öteki şeyleri unutmuşun başka güne kalmış vallaha saptırıyo insanı sigarayı bırakiyim siyasetide bırakçam.

Şimdi Önce Bismillahirrahmanirrahim diyelim başlayalım vesselam.

1. Sana göre çözüm katliam benim dinimde katliam yok. Ve katliam yapanın karşısında olurum. İyi katliam olsun kötü katliam olsun . Her Kürt,Her Yabancı kökenli insan Kötü değilki hangimiz saf Türküz peki diyelim sen saf Türksün kaç milyon saf Türk var ? Sen hepsini kestin geriye ne kalıcak kaç milyon nufus ?

2. Doğru Senin dediklerini yapan var ama dediklerini yapmayanlarda şerefiyle namusuyla yaşıyanlarda var .

3. Ben öyleyim Hep Üstadcıyım Hem milliyetçiyim Sakarya Türküsünü oku 10 kere 30 kere 300 kere okumuşumdur . Davamın hor öksüz büyük oluşunu görüyorum . Ben vatanım ve milletim adına inan senden daha milliyetçiyim kana kanda girerim dişe dişte . Fakat çözüm yolu bu olmamalı !

4.Çözüm yolu ney biliyormusun neden yukarda dediğin binbir türlü oyunlar oluyor biliyormusun ?

Sana tek kelimede anlatayayım "EĞİTİM" . Ne şucuyum ne bucuyum partilerde bu ülkenin menfaatini yapanın yanındayım Şuandaki partilere bir bakıyorumda Akp den başka yönetecek parti yok . Kötünün iyisi belki ama eğitime önem veriyor git bakalım doğuya okulların hepsine bedava kitap gidiyor hepsine bilgisayar labovutarları kütüphaneler yapılıyor . Şimdi diceksin ne alakası var sen bir çocuğu ister kürt ister ermeni bir çocuğu eğitip vatan aşkını aşılarsan sen yetiştirirsen o çocuğu senin çocuğun olur ona interneti verirsen kitabı verirsen okur doğruyu öğrenir . Vatanını bilir sen o çocuklara her ferte önem vermez isen bunların yapılmasını çok normal karşılarsın

5.Birde empati yapalım gel senle sen kürtsün ama namusunla çalışan bir çiftçisin ekin biçiosun satıosun para kazanıyorsun tamammı ben bir gün ansızın geliyorum Anneni Babanı kesiyorum Çocuklarını doğruyorum . Burdaki duyguların ne olur ?

6.Sen hiç zannediyormusun böyle birşey yapmaya karar verdiğinde Başka ülkeler yap kardeşim canın sağolsun diceni kaç ülkenin sana cephe alıp bunu yapamazsın diceğini düşünmüyormusun . Sen Türkiyesin tek bir ülkesin gücün belli Belirli zaferlerle ayrılmışsın örneğin:(Çanakkale) belki benimsemezsin ama bir git gör derim kaç kere gittim bilmiyorum ama o zaferlere iyi bir bak iman gücünü bir bizim cephanemizi düşün bi onlarınki nasıl kazandık diye düşün sadece Seyit Onbaşının mermi kaldırırken Bismillah çekip 200 küsür kiloluk mermiyi taşımasını örnek veriyim yeter ? Sonra o mermiyi kaldıramamasına ne dersin ? Neyse bunları geçelim.

O zamanki duygu şimdi varmı herkezde Sen Türklerden başka ırkı doğrucan kalcan kaç kişi bunların hepsi milliyetçimi varmı onlarda inanç hepsinde ? peki cephanen yani silah gücün varmı Amerika kadar ki sadece Amerika saf tutmayacak ? Bi muhasebeni yap derim.

Rakıyla balık gittiğini iyi biliyorsun Maaşallah . Hem Ümmetçi Hem Milliyetçiyim kim demiş böyle olunmaz diye ? Sen mi diyosun ? Hahaha balıkla süt içerim bende senin düşüncen beni benim düşüncemden ekarte etmez beni .

7.Vatanım bir Türkiye Dinim bir İslam bu ülkede sonuna kadar İslamı yaşatmaya çalışan vatan duygusunu insanlara beslemeye çalışan bir insan olacağım kim ne derse desin.

8.Buyur Üstadın Amerikancı olduğunu kanıtla buyur . Sakaryayı oku !

Siyaseti bırakmanın doğru fikir olduğu inancındayım

Bence Sigarayıda bırak sana zarar ;)

Hadi Selametle .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

İşte sizin gibi adamların bu yüzden Turan ülküsünde yeri yurdu yok.Bu idelojik doktorinin kesin bir sekilde bu konuda degiştirilmesi gereken en önemli noktası bu.Amaç etrafın toplanılıp zafere dogru giderken din kardeşi adı altından gucaklasıcağınız arap ve bilimum etnik unsur.Bize bu yolda düşmana verebilceginiz en önemli açık kapılardan birini olusturuyor.Neymiş Din ve Turan..Yok böyle bir kavram olmaz olamazda.Turan dine bakmaz..Dinsiz Turan diye bir kelimede yoktur.Din vicdan meselesidir.

Hiç kimsenin inançlarına karısılmaz.Herkes istedigine inanaır.Fetoya bile hoca deyip.Türkiye için çalısıyor diyen bir adamın ne kadar bu konuda mantıklı olabilcegide muamda tabi.Sana burda kalkıp bu adamın kim ve kimler için çalıstıgtını.O okulların bu amacın bir paravanı oldugunu anlatmıyacam.Kendi agızı ile dedigi gibi düşmanın can damarına sesizce ilerleken ona engel olmaya çalısanları açtıgı okullar ile engelleyip amacına ulastı.Mutlusunuzdur şimdi.Polis teşkilatının yarısından fazlası fetonun elemanı.Yani bu konuda bile mantık yürütemeyip ite Ata diyen adamların bu konularda fazla konusmaması gerek.

Siz din kisvesi altından yeteri kadar düşmana açık kapı bırakıp tarikat ve bilimum şerefsiz soysuz turuva atını bu ülkeye sokarak en byük zararı verdiniz.Bu noktadan sonrada Din ile Turan bir araya geitrip birleştirmek ancak şuursuz bir insan evladının sözüdür.Din asla ama asla siyasi olmıyacaktır.Bir vicdan meselesdir.Ümmetciligin kökünü kazıyacaz...

Hala 80'i 90'ı bu ülkenin müslüman oldugunu ilkeri sürerek bir ideolojiye yamamaya çalısıyorsunuz.Küfür eden,içki içen,karı kıza bakan adam müslüman degildir.Buda bu rakamı %10 yapar.Hadi bu kadar basit mi hersey.Bırakın sunları saçmalamayın artık.Sizin için laiklik kelimesi dinsizlik ile esittir.Orasını biliyoruz.Deccal dedigniz adamlarıda hoca dedigniz adamlarıda.Yazık senin gibi insanlar Turan kelimesni agzına almamalı.Adı üstünde Türk birligi arabın,etnigin işi yok.

Şimdi yine Bismillahirrahmanirrahim diyiyeyim.

1-Senden İstediğim O okullarının amacını anlatman öncelikle  

2-Din vicdan meselesidir ve benim inancıma göre din ilede millet yönetilebilir sen hep aynanın ön tarafına bakıyorsun var tabi dini kötü kullanan insanlar var yok değil Türkçülüğü kötü kullananlarda var . *Bu arada ben ne arabım ne ermeni TÜRKÜM 

3-Ben Senin inancına karışıyormuyum ben Dinsiz Turana karşıyım bak nasıl Sen yine istersen budist ol şamanist ol farketmez ama Nihal atsız gibi yapmaz kimse bu ülkede çünkü osmanlı müslüman ülkesiydi ve ondan kalan bir ülke .

Din araplardan geldi ben şamanist oluym sende şamanist ol Türkler Gök Tanrıya İnanır araplar Allaha inanır Diyemezsin kimseye  zaten demem diyosan Din ile yönetilir diye düşünenler devleti benim gibiler yine sana engel olacaktır.

4-Kimleri sokmuşuz bakalım ?

5-İddalı insansın buyur bakalım kazı kazı nereye kadar kazıcaksın kazayabilcekmisin. :)

6-Karı kıza içki içen adam müslüman olmaz die bi kaide yoktur Gel birlikte bakalım Kuranı Kerime aa öyle birşey vardı diye öğretildi diceksin bana demekki dini iyi bilmeden eleştiriyorsun o zaman oku öğren öyle tartışalım .

Turan kelimesini öyle bir alırımki azıma ! Ben arap değilim Türk birliğinden yanayım ! Ama din ile . 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Dreamtn bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

2-Din vicdan meselesidir ve benim inancıma göre din ilede millet yönetilebilir sen hep aynanın ön tarafına bakıyorsun var tabi dini kötü kullanan insanlar var yok değil Türkçülüğü kötü kullananlarda var . *Bu arada ben ne arabım ne ermeni TÜRKÜM 

3-Ben Senin inancına karışıyormuyum ben Dinsiz Turana karşıyım bak nasıl Sen yine istersen budist ol şamanist ol farketmez ama Nihal atsız gibi yapmaz kimse bu ülkede çünkü osmanlı müslüman ülkesiydi ve ondan kalan bir ülke .

Din araplardan geldi ben şamanist oluym sende şamanist ol Türkler Gök Tanrıya İnanır araplar Allaha inanır Diyemezsin kimseye  zaten demem diyosan Din ile yönetilir diye düşünenler devleti benim gibiler yine sana engel olacaktır.

5-İddalı insansın buyur bakalım kazı kazı nereye kadar kazıcaksın kazayabilcekmisin. :)

6-Karı kıza içki içen adam müslüman olmaz die bi kaide yoktur Gel birlikte bakalım Kuranı Kerime aa öyle birşey vardı diye öğretildi diceksin bana demekki dini iyi bilmeden eleştiriyorsun o zaman oku öğren öyle tartışalım .

Turan kelimesini öyle bir alırımki azıma ! Ben arap değilim Türk birliğinden yanayım ! Ama din ile . 

Bizde Başbugu M.K.ATATÜRK'ün ön gürdügü gibi Din ile devlet yönetmeye kalkanların kafasını kesmek her zaman mücadele edicegimizi bilmen ile başlıyorum.

1.O okullar senin gibi kuş beyinlilerin iki gramlık aklını boyamak için açılan hurefe yıgınlarıdan öte başka bir bok degil.Ortadogu projesinde Ülkemin konumu geregi içten fethedilmesi gereklidir.Din salak bir çok kesim tarafından yanlıs anlasıldıgından yumusak karın konumndadır.Egitilen ajanlar para ile baglanıp turuva atı olarak salınır.Ve içte din konusunda ayrılıklar yasanır ve bu düşünceye baglı insanlar feto gibiler üzerinden dolaylı yoldan abd tarfından desteklenir ve suan ki hükümet kurularak.Ülke abd hakimiyeti altına girer.Bunları söyleyenlerede okullar açılıp sizin gibi salaklar tarafından savunulması saglanır.

2.Senin inancının zerre kadar umurmda degil.Ne bok oldugun ülke din ile yönetilir diye savunmandan belli.İster yobaz ol ister şeratcı umrumda degil ama kalkıp Turanı da ben din ile yönetilen Turan isiyorum demek seni bir o kadar gülünç ve saçma yapar.Kendi hureflerin ile bir ideolojiyi birleştirmek tuvalette bulmaca çözmeye benzemez.

"Din araplardan geldi ben şamanist oluym sende şamanist ol Türkler Gök Tanrıya İnanır araplar Allaha inanır Diyemezsin kimseye  zaten demem diyosan Din ile yönetilir diye düşünenler devleti benim gibiler yine sana engel olacaktır." bunu kim demiş.Beyniniz gibi göznüzde mi kör iyi oku.Ben böyle bir şey mi yazmışım.Dedigim şey bellidir kimsenin inancına karısılmaz.DEVLET İSE SADECE VE SADECE LAİK BİR REJİM İLE YÖNETİLİR.

Hala kimleri sokmusuz diyo.adnan hocalar cübbliler,fetolar.

Ve son olarak çok din ile yönetilen bir ülkede yasamak istiyorsan dosdoğru arap çöllerine siktir olup gidersin.

O Turanı aldıgın agzın dikkat et başka seyler almasın.Türk birligi hiçbir zaman din ile yönetilmez kuş beyinli idelojik olarak bu mümkün degil.camide açılır kilisede herkes ibadetini yapar ama din ile yönetilemez.Bu kadar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

Dreamtn bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

Din araplardan geldi ben şamanist oluym sende şamanist ol Türkler Gök Tanrıya İnanır araplar Allaha inanır Diyemezsin kimseye zaten demem diyosan Din ile yönetilir diye düşünenler devleti benim gibiler yine sana engel olacaktır.

Bizde Başbugu M.K.ATATÜRK'ün ön gürdügü gibi Din ile devlet yönetmeye kalkanların kafasını kesmek her zaman mücadele edicegimizi bilmen ile başlıyorum.

1.O okullar senin gibi kuş beyinlilerin iki gramlık aklını boyamak için açılan hurefe yıgınlarıdan öte başka bir bok degil.Ortadogu projesinde Ülkemin konumu geregi içten fethedilmesi gereklidir.Din salak bir çok kesim tarafından yanlıs anlasıldıgından yumusak karın konumndadır.Egitilen ajanlar para ile baglanıp turuva atı olarak salınır.Ve içte din konusunda ayrılıklar yasanır ve bu düşünceye baglı insanlar feto gibiler üzerinden dolaylı yoldan abd tarfından desteklenir ve suan ki hükümet kurularak.Ülke abd hakimiyeti altına girer.Bunları söyleyenlerede okullar açılıp sizin gibi salaklar tarafından savunulması saglanır.

2.Senin inancının zerre kadar umurmda degil.Ne bok oldugun ülke din ile yönetilir diye savunmandan belli.İster yobaz ol ister şeratcı umrumda degil ama kalkıp Turanı da ben din ile yönetilen Turan isiyorum demek seni bir o kadar gülünç ve saçma yapar.Kendi hureflerin ile bir ideolojiyi birleştirmek tuvalette bulmaca çözmeye benzemez.

"Din araplardan geldi ben şamanist oluym sende şamanist ol Türkler Gök Tanrıya İnanır araplar Allaha inanır Diyemezsin kimseye zaten demem diyosan Din ile yönetilir diye düşünenler devleti benim gibiler yine sana engel olacaktır." bunu kim demiş.Beyniniz gibi göznüzde mi kör iyi oku.Ben böyle bir şey mi yazmışım.Dedigim şey bellidir kimsenin inancına karısılmaz.DEVLET İSE SADECE VE SADECE LAİK BİR REJİM İLE YÖNETİLİR.

Hala kimleri sokmusuz diyo.adnan hocalar cübbliler,fetolar.

Ve son olarak çok din ile yönetilen bir ülkede yasamak istiyorsan dosdoğru arap çöllerine siktir olup gidersin.

O Turanı aldıgın agzın dikkat et başka seyler almasın.Türk birligi hiçbir zaman din ile yönetilmez kuş beyinli idelojik olarak bu mümkün degil.camide açılır kilisede herkes ibadetini yapar ama din ile yönetilemez.Bu kadar.

Kafasını kesmek he buyur gel ilk benden başla başlıcaksan açık adresmi istiyorsun veririm . :)

Neyse tamam daha çok tartışmayacağım . Sen Haklısın herşey öyle .

Hemen küfür o Turanı aldığın ağzın diye başla sen siz ve sizin gibiler sırf laftasınız buyur diyosan bi laf arkasında dur .

açık adresimi istersen pmleyebilirim lafının eriysen . 

Selametle 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

"Bizde Başbugu M.K.ATATÜRK'ün ön gürdügü gibi Din ile devlet yönetmeye kalkanların kafasını kesmek her zaman mücadele edicegimizi bilmen ile başlıyorum."

Şimdi sen bu sözü kabul edip evet buyur gel diyorsan O zaman hem şeriatcı hem laik devlet anlayısına karsı hemde Atatürk düşmanı oldugunu kabul ediyorsun ki çünkü ben bu söz bu anlam söyledim senden direk olarak üstüne alındın.Burada hasan hüseyin ali veli degil burda düşünceler ve ideolojiler vardır.Sen yada baskası degil bu düşüceye sahip olanların bu amaçlarına biz varken asla ulasamayacagını anlattıgım bunuda bazı kelimelerle vurguladıgım bir cümleyleyi üzerine alınman senin problemin.Sen kimsin ki seni bu tartısmada taraf alayım yada bir başkasını.Burda isimleri degil düşünceleri tartısıyoz.Yok adresimi vereyim yok bilmemnemi vereyim geç bunları geç...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

"Bizde Başbugu M.K.ATATÜRK'ün ön gürdügü gibi Din ile devlet yönetmeye kalkanların kafasını kesmek her zaman mücadele edicegimizi bilmen ile başlıyorum."

Şimdi sen bu sözü kabul edip evet buyur gel diyorsan O zaman hem şeriatcı hem laik devlet anlayısına karsı hemde Atatürk düşmanı oldugunu kabul ediyorsun ki çünkü ben bu söz bu anlam söyledim senden direk olarak üstüne alındın.Burada hasan hüseyin ali veli degil burda düşünceler ve ideolojiler vardır.Sen yada baskası degil bu düşüceye sahip olanların bu amaçlarına biz varken asla ulasamayacagını anlattıgım bunuda bazı kelimelerle vurguladıgım bir cümleyleyi üzerine alınman senin problemin.Sen kimsin ki seni bu tartısmada taraf alayım yada bir başkasını.Burda isimleri degil düşünceleri tartısıyoz.Yok adresimi vereyim yok bilmemnemi vereyim geç bunları geç...

Geçcceksin tabi bunları :) . M.Kemal Atatürkü Bende inan senin kadar seviyorum fakat her yolundan yürürüm M.Kemalin Ama laiklik düşüncesini çok savunduğum söylenemez . He bu benim düşüncem .

Toplam Hit: 6920 Toplam Mesaj: 40