Nihal Atsız Belgeseli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Dreamtn bunu yazdı:
    -----------------------------
    BAAL bunu yazdı:

"Bizde Başbugu M.K.ATATÜRK'ün ön gürdügü gibi Din ile devlet yönetmeye kalkanların kafasını kesmek her zaman mücadele edicegimizi bilmen ile başlıyorum."

Şimdi sen bu sözü kabul edip evet buyur gel diyorsan O zaman hem şeriatcı hem laik devlet anlayısına karsı hemde Atatürk düşmanı oldugunu kabul ediyorsun ki çünkü ben bu söz bu anlam söyledim senden direk olarak üstüne alındın.Burada hasan hüseyin ali veli degil burda düşünceler ve ideolojiler vardır.Sen yada baskası degil bu düşüceye sahip olanların bu amaçlarına biz varken asla ulasamayacagını anlattıgım bunuda bazı kelimelerle vurguladıgım bir cümleyleyi üzerine alınman senin problemin.Sen kimsin ki seni bu tartısmada taraf alayım yada bir başkasını.Burda isimleri degil düşünceleri tartısıyoz.Yok adresimi vereyim yok bilmemnemi vereyim geç bunları geç...

Geçcceksin tabi bunları :) . M.Kemal Atatürkü Bende inan senin kadar seviyorum fakat her yolundan yürürüm M.Kemalin Ama laiklik düşüncesini çok savunduğum söylenemez . He bu benim düşüncem .

----------------------------

Yok arkadaş illa ki yazdıracaksınız."Geççekmisim bunlar :)" He senden korktum o yüzden üstü kapalı olarak geçiceksin dedim.OOO bravo bravo şaunda inan korkudan titiriyom.Bana adresini vericekmiş..ulan sen bana adresini vericenden bakalım karsında ki adamın durumu buna müsaiit mi.Gelebilcek edebeilcek durumu var mı.Kimsin ki sen çetemisiniz tehtit mi ediyon milleti kimsin.Varsa savunucagın seyler söylersin cevabını alınca yok adresimi vereyim yok su yok bu..İşte sen bu kadar basit ve aciz bir adamsın.Oturup cevap yazıcagın yerine adres vermeye kalkan basit bir adam.Üstelik senin sözüne eyw demek köpegin havlamasına secdeye varmaktır.bu yüzden degil adresini karsımda olsan suratına tükürecek kadar degerli bulmam senin gibileri.Tabi şimdi sen haklısın ve herkesi korkuttun bırrrrr titriyorum.

Laiklik görüşüne katılmıyorsan defolup gidersin.Bu ülke böyle yönetiliyor ve böyle yönetilmeye devam edicek bu yüzden sende devamlı bu düşünceye karsı olucagın için potansiyal düşman konumundasın.Pardon adresini vermiştin dur bırrrr titiriyimde.aciz herif.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    Dreamtn bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

"Bizde Başbugu M.K.ATATÜRK'ün ön gürdügü gibi Din ile devlet yönetmeye kalkanların kafasını kesmek her zaman mücadele edicegimizi bilmen ile başlıyorum."

Şimdi sen bu sözü kabul edip evet buyur gel diyorsan O zaman hem şeriatcı hem laik devlet anlayısına karsı hemde Atatürk düşmanı oldugunu kabul ediyorsun ki çünkü ben bu söz bu anlam söyledim senden direk olarak üstüne alındın.Burada hasan hüseyin ali veli degil burda düşünceler ve ideolojiler vardır.Sen yada baskası degil bu düşüceye sahip olanların bu amaçlarına biz varken asla ulasamayacagını anlattıgım bunuda bazı kelimelerle vurguladıgım bir cümleyleyi üzerine alınman senin problemin.Sen kimsin ki seni bu tartısmada taraf alayım yada bir başkasını.Burda isimleri degil düşünceleri tartısıyoz.Yok adresimi vereyim yok bilmemnemi vereyim geç bunları geç...

Geçcceksin tabi bunları :) . M.Kemal Atatürkü Bende inan senin kadar seviyorum fakat her yolundan yürürüm M.Kemalin Ama laiklik düşüncesini çok savunduğum söylenemez . He bu benim düşüncem .

----------------------------

Yok arkadaş illa ki yazdıracaksınız."Geççekmisim bunlar :)" He senden korktum o yüzden üstü kapalı olarak geçiceksin dedim.OOO bravo bravo şaunda inan korkudan titiriyom.Bana adresini vericekmiş..ulan sen bana adresini vericenden bakalım karsında ki adamın durumu buna müsaiit mi.Gelebilcek edebeilcek durumu var mı.Kimsin ki sen çetemisiniz tehtit mi ediyon milleti kimsin.Varsa savunucagın seyler söylersin cevabını alınca yok adresimi vereyim yok su yok bu..İşte sen bu kadar basit ve aciz bir adamsın.Oturup cevap yazıcagın yerine adres vermeye kalkan basit bir adam.Üstelik senin sözüne eyw demek köpegin havlamasına secdeye varmaktır.bu yüzden degil adresini karsımda olsan suratına tükürecek kadar degerli bulmam senin gibileri.Tabi şimdi sen haklısın ve herkesi korkuttun bırrrrr titriyorum.

Laiklik görüşüne katılmıyorsan defolup gidersin.Bu ülke böyle yönetiliyor ve böyle yönetilmeye devam edicek bu yüzden sende devamlı bu düşünceye karsı olucagın için potansiyal düşman konumundasın.Pardon adresini vermiştin dur bırrrr titiriyimde.aciz herif.

ulan acizim diosunda Azına başka birşeyler girmesin diosun laf sokuosun işte bunu konuşuosan yapcaksın azıma girmiceğini söylüyorum aslında neyse yazmıcam bi yorum başkada .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek
    bu konuyu hortlatsam kızarmısınız :D

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    FETİH MARŞI

Yelkenler biçilecek, yelkenler dikilecek;
    Dağlardan çektiriler, kalyonlar çekilecek...
    Kerpetenlerle surun dişleri sökülecek...

Yürü: "Hala, ne diye oyunda oynaştasın?
    Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasın!

Sende geçebilirsin yardan, anadan, serden...
    Senin de destanını okuyalım ezberden...
    Haberin yok gibidir taşıdığın değerden...

Elde sensin, dilde sen... Gönüldesin, baştasın:

Yüzüne çarpmak gerek, zamanenin fendini,
    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Şu kırık abideyi yükseltecek taştasın;

Bu kitaplar Fatih’tir, selim’dir, Süleyman’dır;
    Şu mihrap sinanüddin, şu minare Sinan’dır;
    Haydi, artık, uyuyan destanını uyandır!

Bilmem neden gündelik işlerle telaştasın?
    Kızım, sende Fatihler doğuracak yaştasın;

Delikanlım, işaret aldığın gün atandan
    Yürüyeceksin... Millet yürüyecek arkandan;
    Sana selam getirdim Ulubatlı Hasan’dan...

Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın...

Bırak, bozuk saatler yalan yanlış işlesin!
    Çelebiler çekilip haremlerde kışlasın!
    Yürü, arslanım, fetih hazırlığı başlasın...

Yürü, hala ne diye, kendinle savaştasın?

Arif Nihat ASYA

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

Hüseyin Nihal ATSIZ Belgeseli - 21,0 MB

http://rapidshare.com/files/136850258/Goruntu_kalitesi_cok__dusuk_daha_yuksek_cozunurlukte_izleyebilecegimiz__indirebilecegimiz__bir_link_.html

Link perte çıkmış yenilersen sevinirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek
    http://video.google.com/videoplay?docid=1791978959126305579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

http://rapidshare.com/files/136850258/Goruntu_kalitesi_cok__dusuk_daha_yuksek_cozunurlukte_izleyebilecegimiz__indirebilecegimiz__bir_link_.html

Link perte çıkmış yenilersen sevinirim

http://video.google.com/videoplay?docid=1791978959126305579

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

Link perte çıkmış yenilersen sevinirim.

Geçen senenin konusunu zıplatırlarsa pert olur tabii =)

Toplam Hit: 7530 Toplam Mesaj: 40