Nissanı Yakacak Salak :S
-
NİSANA KARŞI AÇILMIŞ BİR DAVA
AYIPLI BİR ARAÇ
VE GÖZÜ KARA SAHİBİ
İŞTE BU YUKARDAKİLER BİRLEŞİNCE AŞAĞIDA TEK BİR NOKTASINA BİLE DOKUNMADAN AYNEN YAYINLIYORUM
SEVGİLİ NİSSAN OTOMOTİV YÖNETİCİLERİ SİZİ ÜRETMİŞ OLDUĞUNUZ
ÇOK DEĞERLİ SKYSATY 4X4 ARACINIZDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.
O KADAR MÜKEMMEL BİR ARAÇ YAPMIŞSINIZKİ 80.000 KM DE MOTOR BİTDİ.
SİZ SONRA BU ARACI YAPTINIZ. TEBRİK EDİYORUM….. 18.000 KM DE TEKRAR
MOTOR BİTDİ. BEN SİZİN ÜRETDİĞİNİZ BU DEĞERLİ ARACI SERVİSE GÖTÜRDÜM. BANA GARANTİNİN GARANTİSİ OLMAZ DEDİLER, BENDE HARİKASINIZ DEDİM. ÖYLEYA NİYE OLSUN. KOSKOCA NİSSAN….. SONRA BEN
SİZE NOTERDEN TEMLİGAT GÖNDERDİM. SONRA ÜNÜVERSİTEDEN BİLİRKİŞİ HEYETİ GELDİ. SONUNCU BEKLİYORUM. BEN SONUNCU BEKLERKEN SİZİN DEĞERLİ SERVİS YETKİLİNİZ ÜSTÜN OTO DAN DEĞİŞECEK PARÇALARIN FİYATI GELDİ. GAYET MAKUL FİYATLAR 10.000,00 YTL ARTISI DA VARDIR MUHAKKAK. SONRA BEN ŞÖYLE BİR ARKAMA YASLANDIM VE DÜŞÜNDÜM VE BİR HESAP YAPTIM. HESABIM ÇOK BASİT BİR HESAPTI. ŞÖYLEKİ BU ARCI BEN YAPTIRDIKDAN SONRA SATSAM ALANA YAZIK. NİYE YAZIK, ÇÜNKİ AYIPLI MALI BAŞKASINA SATMAK HARAM DA ONDAN. YAZIK ALANA, PEKİ NE YAPMAK LAZIM…. EVET BURASI ÇOK ÖNEMLİ.. BU MALI EN İYİSİ ÖLDÜRMELİ BİR ARCI ÖLDÜRMENİN YOLU ONU YAKMAK. EVET EVET YAKMAK. ÇOK GÜZEL BİR FİKİR OLDUĞUNA İNANIYORUM. BEN BÖYLE BİR AYIPLI ARACA NE BİNERİM NE DE BİR BAŞKASININ BİNMESİNE RAZI GELİRİM.
BÜTÜN GÖRSEL MEDYA ÖNÜNDE BU ARACI YAKACAM SEVGİLİ NİSSANLILAR.
YARINDAN İHDİBAREN MEDYAYA ULAŞIYORUM. SANIRIM BİR HAFTA HAZIRLIK SÜRER. SONRA UYGUN BİR ALANA ARCI ÇEKİP YAKACAM.
BU ARADA SİZİNLE HUKUK DAVALARIMDA SÜRECEK. SİZİN ÖYLE BİR REKLAMINIZI YAPACAMKİ… RESMAN SATIŞ PATLAMASI YAŞIYACAKSINIZ.
HAAA NE OLACAK DİCEKSİNİZ YANİ…. NE OLACAK BİLİYORMUSUNUZ.
YILMAZ KÖKSAL DİYE BİR ADAMI BÜTÜN TÜRKİYE TANIYACAK. HERKES PARA İÇİN OLMADIK ŞEYLER YAPARKEN BEN PARANIN ÖNÖMLİ OLMADIĞININ YEP YENİ BİR AÇILIMINI TÜRKİYE CUMHURRİYETİNE TANITMIŞ OLACAM. BEN BU DAVALARI KAZANMAK İÇİN ÇOK PARA HARCAMAYI GÖZE ALMIŞTIM AMA MEDYA ÖNÜNDE ARACI YAKMAK ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK.
BU FİKİR BENİ ÇOK HEYCANLANDIRDI.
YILMAZ KÖKSAL
HAFTAYA SANIRIM MEDYA ÖNÜNDA ARACI YAKACAK
-
duyarlı tüketici diye buna derim ben helal olsun lan :D
-
bir çıldırma noktası vardır işte o adam o çıldırma noktasını çoktan geçmiş delirmiş :)
fakat yaptıgı eylemden dolayı kutlamak istiyorum mail adresi varmı kişinin
-
verirler yeni bi araba susar ,adam ne üzel yolunu bulmuş
-
muahahah adam delirmiş :D aferim ama..
-
KİMSE SİKLEMEZ türkiyede adam kendini yakıor siklemior bunu yakınca mı sikliecek :/
-
tr de nissan 4x4 insandan daha deerli konumda sklerler.. ana haberler olmasada magazin veriri bunnarı :D
-
adamın tel nosunu bilen varmı. bişi danışcam :D. versin bana haram felanda olmaz. hakkımı sonuna kadar helal ederim mevlitte okuturum hiç sorun olmaz yani :P
-
Aferin adama :D para hiç bişeydir şov herşey bide şov mast go on :D
Müşteri hizmetleri, teknik destek denen servisler ne skme yarıyo böyle (bazı) büyük şirketlerde anlatayım siz sorununuz olduğu için başvurursunuz onlarda o sorunun garanti kapsamına girmediğini 1 saat boyunca anlatırlar sonra üstüne size ürünün fiyatındanda fazla paraya sigorta satmaya çalışırlar.
Bazılarıda vardır ki küçük bi arıza için başka bi şehirden bile teknik servis yollarlar. Hiç bi ücret talep etmezler.
-
ABİ ADAM DELİRMİŞ HARBİDEN DAHA NE YAPSIN TÜM YOLLARI DENEMİŞ ADAM AMA KISMET DERLERYE TALİHİN YOKMUŞ ABİ NE DİYİM SANA AMA EN GÜSELİ HARBİDEN BÖLE BİŞE YAPARSAN SATIŞ PATLAMASI YAŞAR BENCEDE GÜSEL Bİ FİKİR ARKANDAYIZ DOSTUM..
-
aynisinin benzerini ben yapacaktim, aldigim cep bilgisayarini firmaya gidip yetkilinin gozleri onunde vura vura parcalayacaktim :) sonra parami verdiler vazgectim.
adama helal olsun,