Nokia - Apple - Samsung Telefon Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

bu konu cok iyi oldu.

lumia 920 kullanan arkadaslar, bende bu telefonu dusunuyorum, donanim isletim sistemi market gibi konularda alete guveniyorum

lakin etrafimda hic kullanan yok o yuzden tek sormak istedigim su. aletin malzeme kalitesi nasil ? bu aleti alirsam ortalama 1300 lira vericem.

telefonu 48 ay (4 yil) kullanirsam 1300/48 ten aylik 27 lira ya gelmis olucak bana, yada 3 sene kullansam bile 1300/36 dan aylik 36 kusur lira vermis olucam.

bu telefonu 3 yil kullanabilirmiyim? carpma kirilma dusurme dayanikliligi nasil ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    ipTelefon bunu yazdı

bu konu cok iyi oldu.

lumia 920 kullanan arkadaslar, bende bu telefonu dusunuyorum, donanim isletim sistemi market gibi konularda alete guveniyorum

lakin etrafimda hic kullanan yok o yuzden tek sormak istedigim su. aletin malzeme kalitesi nasil ? bu aleti alirsam ortalama 1300 lira vericem.

telefonu 48 ay (4 yil) kullanirsam 1300/48 ten aylik 27 lira ya gelmis olucak bana, yada 3 sene kullansam bile 1300/36 dan aylik 36 kusur lira vermis olucam.

bu telefonu 3 yil kullanabilirmiyim? carpma kirilma dusurme dayanikliligi nasil ?

Lumia 920 kullanıyorum. Şuan ekranı çatlattım. Kullanıyorum hala sorun yok ama 400 TL sıkışmış içine :D Neyse bu telefona yaptıklarımı ip5 yada s4 gibi bir alete yapmış olsam şuan çöpteydi. Malzeme kalitesi sağlam. Arka kısmıyla çivi çaktım :D Camı kırman içinde tek noktaya basınç uygulaman lazım ;) Yani zor kırarsın :D Alırsan memnun olursun.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 2372 Toplam Mesaj: 23