Nokia 5800 XM (Express Music) Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

baya zamandır bu telefonu almayı düşünüyorum ama bende senin gibi kararsızım yaza dogru baya fiyatı düşecektir bence ozamana kadar beklemek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banakomaonako
    banakomaonako's avatar
    Erkek

ben şuan bu telefonu kullanıyorum ve acaip memnunum.2 arkadaşıma da aldırdım onlarda iyiki almşız diyorlar.bu fiyata alabileceğin en iyi telefon emin ol.

dokunmatik olayına gelince bence gayet başarılı.

iphone da batarya problemi var.ama nokiada her köşe başında çakma batarya bulabilrisin,iphone orginal almalısın.

ayrıca garmin kurdum alete.navigasyonumda var.

birtek sorunu dün yere düşürdüm çizildi:(

if you want to be sexy;you must drink pepsi:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EfsaneTurka
    EfsaneTurka's avatar
    Erkek

Kimseye tavsiye etmem.

A face that awakes when I close my eyes
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

EfsaneTurka bunu yazdı:
    -----------------------------

Kimseye tavsiye etmem.

-----------------------------

benim biradere tavsiye edecektim. neden tavsiye etmiyosun peki?

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fuhrer45
    fuhrer45's avatar
    Erkek

arkadaşlar derdime bi çare .... 

telefonu alalı iki hafta falan oldu ancak; video izleme konusunda sıkıntım var... 

aklınıza gelebilecek converterların nerdeyse hepsini denedim ...

videoları mp4 formatına convertlesemde cihazda açmayı başaramadım ... 

bununla ilgili bilgisi olan yada deneyip kullanmış olduğunuz bi program varsa öğrenmek isterim.... 

ilginize şimdiden teşekkür ederim ....

Her Zaman Bir FUHRER Olacak....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

bende onu alıcaktım ama samsung f480i  aldım wireless hariç tüm özelliklerini katlıo 5800 ın ama alıcam diosan al :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

hocam telefonu 2 ay önce aldım.Öncelikle herkesin dediği gibi elbette dokunmatik ekranı iphone kadar iyi değil fakat hafiften parmak ucu ile basarsan hiç sorun olmuyo.Yani alışılıyor.kamera  abartıldığı gibi vasat falan değil gayet kaliteli.ve en çok sorulan sorunlardan biri kasa açıklığı.hocam 2009 dan sonra üretilen hiçbir telefonda kasa açıklığı yoktr için rahat olsun.Ayrıca telefon sürekli geliştirliyor yeni güncellemeler geliyor ayrıca nokia nın kendi sitesi ovi store dan binlerce program msn face her türlü buradan beleş indirebliosun ınternete kulaktan dolma bilgilerle saatlerce dolaşmana gerek yok .tabiki belli programları kendi sitesinden indireblirsin örneğin opera mini.zaten bunun dışında genel özellikleri biliyorsun ama genede bi konu hakkında tereddütün var sa pm den ulaşablirsin.Bnm kanaatim  piyasadaki fiyat kalite bakımından en iyi tel  istediğin her türlü özellik var kaçırma derim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

arkadaşta vardı. oda baş parmak tırnağını 1 cm ye yakın uzun tutuyordu. hiç sorun çekmiyordu dokunmatiğini kullanırken.. telefon incelediğim kadarıyla güzel.. güzel uygulamaları var.. sıradan nokia olduğu için gece çekimleri kötü.. onun dışında güzel bi telefon.. ama sorunu çıktı arkadaşta.. şans işi.. telefonun ekranı gitmişti. neden oldu bilmiyorum ama.. 2 kez garantiye vermişti. yenisini göndermişler en sonunda..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

telefonu 4 aydır kullanıyorum. telefonda videolar mp4 formatında. FormatFactory 2.10 programıyla videoları kolaylıkla mp4 formatına çevirebiliyoruz. programda 5800 desteği var.

telefonun artı yönleri

ses sistemi çok güzel. çift hoperlör ile yüksek kalitede müzik dinleyebiliysunuz.

8 gb hafıza ile gelmesi çok güzel bir avantaj

yanında verilen aksesuar ve aparatları güzel

şarjı uzun gidiyor (1320 mAh-8 saat konuşma)

symbian işletim sistemine sahip

3G var

el yazısı tanıma özelliği çok başarılı

telefonun eksi yönleri

kamerası kapalı alanlarda kötü

her program kurulmuyor sertifika problemi oluyor.(bunu programları sertifikalandırarak çözebiliyorsunuz ancak bu işlem riskli ve uğraştırıyor)

telefonu güncellemezseniz çeşitli sorunlar çıkabiliyor.

çabuk toz kapıyor

dokunmatiği iphone gibi değil(buna zamanla alışılıyor)

telefon ucuzladığı için artık herkeste görebiliyorsun. bu da sinir bozucu olabiliyor :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fuhrer45
    fuhrer45's avatar
    Erkek

dostum çok teşekkür ediyorum... 

önermiş olduğun formatfactory programı gereğinden fazlasıyla işimi görüyo görmeyede devam edicek ... 

nasıl teşekkür etsem bilemiyorum ... 

inşallah ilerleyen zamanda bende sana bi konuda yardımcı olurum ... 

Her Zaman Bir FUHRER Olacak....
Toplam Hit: 8150 Toplam Mesaj: 32