Nokia 6230İ Kullanıcısı Varmı??
-
slm dostlar araştırmalarım sonucu 300 ytl civarı bana en uygun telin 6230i oldğna karar verdim ama bu fiyatlarda
sizin bildiğiniz daha iyi bir telefon varmı bide 6230un camerasının kalitesi nasıl kötü olan özellikleri varmı ?
kullananlar varsa bi zahmet şu müride yardım...
-
bende var 5300 express music
fiyatını bilmiyom 350-400 olabilir al güzel tel.
-
hacı 6230i yi televizyonu için istiyosan bişe diyemem ama alcaksan samsung e250 var çok güzel kamerası feln :P 260 civarı bişey
ama nokia dan şaşma yine ;) 7373 var nokianın ne kadar bilmiorm ama sn yinede şöle bi bakın
-
görüntü kalitesi walla duruma göre iyi çekiyor duruma göre kötü ben 6230i kullanıyorum özellikleri falan işimi görüyor. kötü özellikleri fazla bluetooth alışverişi yapınca ufak arıza veriyor video izlerken kapanıp açılma gibi tamire verdim yaptılardı gerçi. ayrıca güzel bir özelliği war seni arayan kişinin sesini kaydedebiliyorsun alt tuşuna kısayol olarak atıyorsun birisi seni aradımı açıyorsun alt tuşuna bastıgın an kayıta geçiyor güzel bir telefon işini görür olması gereken çoğu özellik mevcut
-
hoca televizyon felan değil nokia kullandım hep bu o yüzden alıştım bide samsungların şarjı az gidior diolar aslında ilk
e250 istedim bayada güzel alet fakat şarjı kötüymüş bu nokianın resimlerin kalitesi nasıl onu merak ediom kullanan varsa
bi surat resmi upload edebilirmi yav
-
Git sony ericsson al, 6230 falan hikaye hele E250 çok dandik bir telefon kızağına toz doldu mu her hafta artık garantiye yollarsın, K750 W810 falan al bak keyfine
-
Bunlarda W810un çektiği resimler Nokia'nın yeni Symbian'lı modelleri kadar değil ama o 6230 kalasından çok daha iyidir temenni ederim, 1 gün şarja da razıysan git al onu
http://www.dijitalboard.com/resimhost/images/6Mi65079.jpg
http://www.dijitalboard.com/resimhost/images/kJg65185.jpg
-
6230 için demiştim o 1 günü, ben 1 yıla yakındır kullanıyorum bu telefonu ve 3-4 günden az gitmez günlükte yarım saat konuşurum müzik dinlerim kulaklığında radyo falan oyun oynarım ve 3 gün daha ne istersin, kız olunca bilemem ama gider 6230dan daha fazla eminim
sıfırı bu telin 400 civarında şu anda, ikinci el falan bulabilirsen memleketinde, ki sanmıyorum kimse bu telefonu ölmedikçe satmaz ikinci el alabilirsin. sony ericsson ne bulursan al, bu telefon daha düşer fiyatı, sen biraz daha bekle veya diğer sonylere bak
-
tamam şu w810na bi bakayım ben resimler hoşuma gitti bi arayayım olmadı bütçeyi biraz atrırırız eyw
-
ben telefoncuyum 6230i Serisi Tam Olarak,
Şu Anda 320 Ytl,
1.3 Megapiksel Kamera 1 Saate Kadar Video Kaydetme,
Radyo, Müzik Çalar,bluetooth
Bas Konus Tavsiye Ederim Kardes...
-
bulursan K750 al bundan eski ama daha güzel telefondur sadece tuşları değişiktir ve birkaç özellik o telefonu da tavsiye ederim
bunlara patch falan yapılıyor sesi kamerası çok daha güzel oluyor