Nokia 6230İ Kullanıcısı Varmı??
-
6230i de 3. seneme girdim. çok memnunum.tek eksiği symbian olmamasıdır.onun dısında en fazla 512 lik kart takabiliosun. e250 den kat kat güzel.hacı bence nokia dan şaşma. sony si samsungu hepsi sonradan başladı tel yapmaya.telefon dedin mi aklına nokia gelsin. ayrıca kullanıcan hatta göre televizyonda izleyebilirsin.(avea da desteklemio) müzik çaları gayet iyi. kulaklık HS23 bulursan super.tavsiye ederim.telefon cıkalı 3 yılı gecti ama eskimedi.
-
hacı zaten karar verdim alacağım bunu carrefourda 289 ytlye buldum piyasanın biraz altında hemen alayım o vakit w810 da
güzel alet fakat son limitim 300 olduğu için daha iyisini alamayacam
-
Nokia 3110 classic 300 ytl ye aldım taksitle ..peşin alırsan 270 falan alırsın tavsiye ederim şarjı çok uzun gidiyo resim çekimide güzel
-
şayet 6230 i konusu ise esgeç çünkü modası geçti. o parayla alabileceğin en kral telefon 6233 derim şaşma bundan
-
bak kardeşim şu an w810i nin fiyatı 380 kesinlikle bunu tavsiye ediyorum harbi ses var alette şarj iyi kesinlikleeee
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------
Optimistiq bunu yazdı:
-----------------------------ben telefoncuyum 6230i Serisi Tam Olarak,
Şu Anda 320 Ytl,
1.3 Megapiksel Kamera 1 Saate Kadar Video Kaydetme,
Radyo, Müzik Çalar,bluetooth
Bas Konus Tavsiye Ederim Kardes...
-----------------------------hocam telefoncuysanız biliyorsunuzdur eğer 512MB ve 1GB hafıza kartı taktığınızda telefon ne oluyor söyler misiniz, yok şu hafıza kartını okumaz etmez... daha vardır belki ama benim bu telefonda gördüğüm bunlar
-----------------------------512 Hafıza Kartını Kaldırır Ama 1Gb Kaldırmaz 6230 i
telefon çok ağırlaşıyor
-
dostlar telefonu aldım gayet güzel memnunum tek eksik symbian oda çok mühim değil.. birde şarj aletinden çok tiz
kulak tırmalayıcı bir uğultu geliyor o normalmidir? birde pcye veri aktarımı için ne önerirsiniz? butulutmu
kart okuyucumu,kablomu
-
6230i güzeldir 1 sene önce daha güzeldi bende 1,5 senedir kullanıyorum çok attım çok fırlattım param parça olduğunu bilirim en ufak bi arıza vermedi kullanımı kolay güzel bişey ama işte teknolojiye güç yetmiyo
-
Hayırlı olsun .yalnız eldivenle kullan çünkü odun kömürünün tozları bulaşmasın :)
bunlara göre pek program bulunmuyor.java ile çalışanlarda .bulursanız paylaşalım. hatta office programlarını işletecek bir
program olsa süper olcak.
-
Fikrimce 6230i'ye 300 ytl verme..ßiraz araştırırsan ve üstüne 50 ytl kadar koyarsan süper teller ßulursun