Nokia 6230İ Kullanıcısı Varmı??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

@zigana;

dikkat ederim toz bulaşmasın diye eyv=) araştırdım bazı java uygulamaları çalışıyor fakat oyun moyun tarzı şeyler tema

felan yükleniyor malesef symbian olmadğı için dediğin şeyler açılımıyor bu arada tel carrefourda 289 ytlye kadar düşmüş

bende ordan aldım birde çarşamba günü carrefour kartı olana %5 iskonto vardı onuda düşünce 275 ytlye patladı çokta

pahalı değil 300 lük bütçenin kalanıda karta gidecek zaten...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

modemide kendi içinde pc ye programını kurdunmu msjları resimleri  indiriyorsun.hatta hızlı mesajda atıyorsun .birde net olayını ucuzlatsalar çok iyi olcak.bir ara denedim çok fena fatura geldi.3 G muhabbeti gerçekleşirse sanırım adsl ile eşit hale gelirdi nerdeyse .destekleyen hafıza kartı 512 mb ile sınırlı olması dezavantaj gibi görünsede yılların demode olmayan telefonu.

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

512 dediğne bakma kingston marka mmc taktğnda 1 gb hiç sorun çıkarmıyormuş çok kişiden duydum bizzat kullananda

var fakat kingston olacak diyorlar diğer markalar hafıza kartıyla yapılan işlemlerde çok yavaşlatıyormuş teli ama zaten 1 gb

alamayacam 512 ye yetiyor param daha veri aktarımı içinde alet alınacak ohooo

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmt
    fmt's avatar
    Erkek
    karedş bende i si war ikinci el almıştım telimden çok memnunum şarjı çok iyi gidiyor mesela ben hiç kapatmam fazla kurcalamam 4 gün gider çok özelliği war .bi kere alo demek için çok iyi çeken bi telefon buluetooth mp3 radyo hafıza kartı koyulabiliyo mesela bi resim çektin at bilgisayara full net çıkıyor tabi önce kamera ayarlarından görüntü kalitesi yükseği seçeceksin sadece ekranı küçük büyük ekranlı telefonumu özledim wideo çekimi ni de war cebimde hiç yer kaplamıyo

ben kendimi bilmiom galiba yaww
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmt
    fmt's avatar
    Erkek

arkadaşlar babam samsun250 aldı ve 7 ay filan oldu cartı cekti

üst dügmesi calışmıo ve  kızagı zor calışıo

ben 6230i kullanıom canavar gibi ve cok kibar telefon tavsiye ederim

ben kendimi bilmiom galiba yaww
Toplam Hit: 9015 Toplam Mesaj: 36