Nokia Batmaya Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Nokia 2013 sonuna kadar 10 bin kişiyi işte çıkaracağını açıklamış. Böyle olacağını hepimiz tahmin ediyorduk. Bence merak ettiğimiz bir soru var. Nokia neden Androide geçmedi ? Makaleler google nin kullanıcı bilgilerine tek başına hakim olmak istediği, nokianında bu bilgilerin kendinede verilmesini istediği için anlaşamışlar. Sizce üye bilgilerini alamadığı için şirketin küçülmesine göz yumulması mantıklı mı ? detay haber: haber.gazetevatan.com/Haber/457782/1/Gundem

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

her ne kadar nokia kullanan ve yeni telefonunu nokia almaya kararlı biride olsam almadan önce windows 7mobile kurulabilirliğine bakıyorum hocam. yani şu sikindirik symbiandan vazgeçsin artık :D abd kanada vs ülkelerde ne güzel windowslu telefonların satışı var neden türkiyede yok ?

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Nokia bir şirket yatırım yapmadan bir karar almadan önce yüzlerce insan tarafından, binlerce kez düşünür, hesap yapar optimum noktayı bulmaya çalışır. Şirket bazen kendi yararı için küçülebilir. Ancak temel nokta kârın maksimum; çıkarın daimi olmasıdır. Nokia düşüşü gördü önlemler almaya çalıştı ancak bazı sebeplerden önleyemedi.

Bunun sebepleri ancak yıllar sonra çok iyi analistler tarafından anlaşılabilecek olsada ben Nokianın defterinin diğer büyük ticari kurumlar tarafından dürüldüğüne inanıyorum.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Nokia yı bitiren şey kendisini hala tekel gibi görmesi. Millet amoled plus ekranlar koyar. 1.2 GHZ 4 Çekirdek işlemciler koyar, ekranına 720 p çözünürlük koyar. Nokia hala 320 px ekran, symbian, basmatik ekranlar koyarak ilerlemeye çalışıyor. Normal olarak teknolojiye adapte olmuyorlar. ("Teknolojiyi hala kendilerinin ürettiklerini" düşündüklerini) varsayıyorum. Ama öyle değil artık.

Akıllı telefon olayın nokia böyle giderse öleceği kesindir! Hala kameraya megapixel koymakla telefon satacağını sanıyor. Megapixel savaşları bitti anam.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bunu bilir bunu söylerim Nokia MeeGo,ya desteği kesmeyecekti (Gerçi tam olarak kestimi yoksa kesmedimi onuda tam anlayamadık ?)
    Ayrıca MeeGo o kadar güzel bir işletim sistemiki öyle android gibi çift çekirdek 1,4ghz işlemci gücü-yüksek ram accaip bi ekran kartı falan istemiyor.
    Ben hala Nokia N9 MeeGo ve Nokia Windows Mobile ikilisinin iyi iş yaptığını düşünüyorum.
    Ve şu anda kafamdaki telefon olarak ilk sırada Nokia N9 var. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:
    -----------------------------

Nokia yı bitiren şey kendisini hala tekel gibi görmesi. Millet amoled plus ekranlar koyar. 1.2 GHZ 4 Çekirdek işlemciler koyar, ekranına 720 p çözünürlük koyar. Nokia hala 320 px ekran, symbian, basmatik ekranlar koyarak ilerlemeye çalışıyor. Normal olarak teknolojiye adapte olmuyorlar. ("Teknolojiyi hala kendilerinin ürettiklerini" düşündüklerini) varsayıyorum. Ama öyle değil artık.

Akıllı telefon olayın nokia böyle giderse öleceği kesindir! Hala kameraya megapixel koymakla telefon satacağını sanıyor. Megapixel savaşları bitti anam.

-----------------------------

taşağına kurban
    adam özetlemiş durumu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    bu kadar büyük bir şirket kurup binlerce insana istihdam sağlayan koca şirket küçülmenin önüne geçemiyor. nazlı kız gibi davrandı. sizinde dediğiniz gibi sybianı basınçlı ekranı bırakmadı gitti.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ben üzüldüm şirketin durumunun kötü gitmesine

yılların emektarı nokya :|

android e yanaşmadı ama belki windows phone ile bi çıkış yapabilir. microsoft da mobil pazarda destek arıyo zaten.

wp7 li telefonu 1 milyon satmış yanlış hatirlamıyosam. bakalım wp8 de işler nolcak

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Saçma sapalak işlerle uğraşmaya devam etsin 100 mp li telefon çıkarsın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

Hocalar bence strateji gereği böyle oldu.Ben herkesin tam aksine Nokiadan bir çıkış bekliyorum Microsoftuda arkasına tam alaraktan.Android 4 çekirdek çıkarıyorda ne oluyor hala bi İos stabilizesi sağlamadılar.Ama demedi demeyin Nokia fena süpürecek gibime geliyor piyasayı.Bunu bir yere kaydedin görürsünüz :D Fırtına öncesi sessizlik :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

şurda yazılanların tamamını zaten nokia da zamanında düşünüyordu dolayısıyla istenmeden oluşan birşey değildir sonrası ne olacağı malum değil.

Toplam Hit: 4122 Toplam Mesaj: 25