Nokia Lumia 1020 Tanıtıldı
-
Acaip entegre hızlı Lumia modelleri bence hız konusunda Samsung'un Galaxi Modellerini Sollar.
-
cahillik diz boyu. cahil olmak suç değil de anlamadığın konuda ahkam kesmek bence hoş değil. hepimiz slr makinelerimizi satıp lumia alalım o zaman. bip bip çekeriz. manyağız bunca sene kocaman makinelerle uğraştık. saol nokia.
o6u2 tarafından 14/Tem/13 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Daha DSLR ın ne olduğunu bile bilmeden, ondan daha iyi bir cihaz keşfetmiş adamlar, kafanıza hastayım, nokya da hasta ;)
-
ya megapixelin a.k hala 41mp diyerek hitap ettiği kesimi belli ediyo bu nokia,inşallah komple batar yakında, interpolasyonla mı ulaşıyo bu çözünürlüğe bilen arkadaşlar yazsında ona göre bilelim
Tnrsk tarafından 14/Tem/13 02:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Tnrsk bunu yazdı
ya megapixelin a.k hala 41mp diyerek hitap ettiği kesimi belli ediyo bu nokia,inşallah komple batar yakında, interpolasyonla mı ulaşıyo bu çözünürlüğe bilen arkadaşlar yazsında ona göre bilelim
başka çaresi var mı hacım ? Yoksa batarya yetiştiremez ki
-
Tnrsk bunu yazdı
interpolasyon ile 41 mp yi başardığını düşünmüyorum. Resimleri 41 mp çekiyormu yazmıyo yoksa Sensör 41 mp yazıyor mi yazıyor. Ve yine benim bildiğim interpolasyon yazılımla başarılan birşey ama sensör donanımdır ve interpolasyon ile sensörde pixsel çoğaltamassın. -
İş işten geçti nokia bu alemin kralı ios oldu ios artık cep telefonu piyasasının windows' u,
-
yakında Sony xperia i1 (Honami) de duyurulur. Onda da bokunu çıkarmışlar işin. Onun özellikleri de şu şekilde.
- 20 mp kamera ve 4K video kaydı- 1/1.6 kamera sensörü
- Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 2.3 GHz (Krait 400 çekirdeğinin dördüne yer verdiği işlemci)
- Adreno 330 GPU
- BIONZ Görüntü işlem Ünitesi
- 2 GB Ram
- 3000 mAh Pil
- 5.0 inç büyüklüğünde, 1920x1080 Triluminos, OptiContrast, X-Reality Engine, 2000:1 + Contrast Değeri
gibi söylentiler var. Böyle gelirse paramı sony e aktarırım heralde :D
-
beklediğimiz bir adımdı hayırlısı :) nokia gerçekten inanılmaz fotoğraf çekiyor hele gece çekimleri, benim gözle zor gördüğüm hatta zifiri gördüğüm yeri aydınlık çekiyor alet. tabi her güzelin bir kusuru var, gece lambalarının olduğu yerde ayar yapmazsan bok gibi resimler çekersin :D onun da ayarı basit iki sn de halloluyor. kalın falan diyorlar doğru ama işletim sistemiyle olsun hızıyla olsun kamerasıyla olsun kablosuz şarz cihazıyla olsun 920 den çok memnunum.
-
o6u2 bunu yazdı
cahillik diz boyu. cahil olmak suç değil de anlamadığın konuda ahkam kesmek bence hoş değil. hepimiz slr makinelerimizi satıp lumia alalım o zaman. bip bip çekeriz. manyağız bunca sene kocaman makinelerle uğraştık. saol nokia.
he amk he zamanında kompakt makinaları boşunamı aldık derdik
teknoloji gelişiyor bunu anlamak bu kadar zormu