Nokia Lumia 1020 Tanıtıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    o6u2 bunu yazdı

cahillik diz boyu. cahil olmak suç değil de anlamadığın konuda ahkam kesmek bence hoş değil. hepimiz slr makinelerimizi satıp lumia alalım o zaman. bip bip çekeriz. manyağız bunca sene kocaman makinelerle uğraştık. saol nokia.

he amk he zamanında kompakt makinaları boşunamı aldık derdik

teknoloji gelişiyor bunu anlamak bu kadar zormu

:D abi gelişiyorda bu kadar hızlı değil :)

bunla bunu kıyaslayamazsın.

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    o6u2 bunu yazdı

cahillik diz boyu. cahil olmak suç değil de anlamadığın konuda ahkam kesmek bence hoş değil. hepimiz slr makinelerimizi satıp lumia alalım o zaman. bip bip çekeriz. manyağız bunca sene kocaman makinelerle uğraştık. saol nokia.

slr makine çekimleri kullanan kişinin kabiliyetine göre değişiklik gösterir. günümüzde slr makineler çoluk çocuğun oyuncağı oldu. slr kadar kaliteli çekermi yerine slr ile çekilmiş resimlere yaklaşırmı demek daha doğru olacaktır. nokia en iyi lensi kullanıyor ve titreşim önleyici bir sisteme sahip ayrıca kullandığı yazılım onlarca ayarı kullanıcısı yerine kendisi yapıyor. elbette prof bir fotocunun slr ile çektiği gibi olmaz, ancak özenti birinin slr ile çektiğinden çok daha iyi olur :) bilmem anlatabildim mi. bu arada kendim foto makinesi olarak omd m5 kullanıyorum, her yere taşıma yer yerde kullanma imkanımız yok :) yüksek foto kalitesi, outlook ve ofis için lumia tercih ettim, makinemden çok memnunum. bunu kalkıp da bir omd ile kıyaslayamam tabi ki, fakat genel olarak doyurucu ve başka makineye ihtiyaç duyurmuyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

güzel kardeşim şimdi büyük ve küçük şeyleri kıyas yapacaksak 

buraya yığınla resim eklenir

gözün gördüğünü söylemeyekmi yani

karanlıkta çok iyi telefon =)

ne diyelim yani çekmiyormu diyelim

ama bi s3 kadar da keskin değil bana sorarsanız 920

neyse o işte güzel telefon

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

bu telefonu samsung veya apple çıkarsaydı yorumlarınız ne olurdu merak ediyorum. bırakın bu işleri. samsung ve apple hayranlığı ne zamandan beri daha kaliteli telefonları ezer oldu. iphone serisini de samsung galaxy s serisini de kullandım. şu anda nokia 700 kullanıyorum. samsung ve apple batarya olayını beceremiyor. eğer aktif kullanıcıysanız prizin yanından locanızı ayırmanız gerekecek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Videonun başında kameranın parçalanmış hali görülebiliyor camekan içinde ;

http://video.tamindir.com/nokia-lumia-1020-pro-cam-tanitim-videosu/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

bütün telefon şirketleri abarttı amına koyim, birinden birini alsak 10 gün içinde kıskandırıcak bi model çıkıyo anasını satayım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Abi vermeyin şunlara o kadar para .

41mp kamerası varmış :) bu ne bole arkadaş.

piyasadaki en kral dslr makinede 26 megapiksel var "full frame" sensörlü bunda tırnak pisligi kadar sensör var 41 mp traş derim sadece

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı
    o6u2 bunu yazdı

:D abi gelişiyorda bu kadar hızlı değil :)

bunla bunu kıyaslayamazsın.

samaccc bunu yazdı

Abi vermeyin şunlara o kadar para .

41mp kamerası varmış :) bu ne bole arkadaş.

piyasadaki en kral dslr makinede 26 megapiksel var "full frame" sensörlü bunda tırnak pisligi kadar sensör var 41 mp traş derim sadece

işte bundan bahsediyorum

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1wt3e_yeDMg

testler ufak ufak gelmeye başlıyor. zoom konusunda sanırım canon 60d den iyi.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1wt3e_yeDMg

testler ufak ufak gelmeye başlıyor. zoom konusunda sanırım canon 60d den iyi.

keşke görüntüleri dijital ortamda karşılaştırsalarmış..

2 ekran arasındaki fark bile yeterli.

hayırlısı.. düğünlerde filan artık telefonla gezip fotoğraf çeken tipler yasaklanmaz.

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 6156 Toplam Mesaj: 45