Nokia Lumia 1020 Tanıtıldı
-
DestinatioN bunu yazdıo6u2 bunu yazdı
cahillik diz boyu. cahil olmak suç değil de anlamadığın konuda ahkam kesmek bence hoş değil. hepimiz slr makinelerimizi satıp lumia alalım o zaman. bip bip çekeriz. manyağız bunca sene kocaman makinelerle uğraştık. saol nokia.
he amk he zamanında kompakt makinaları boşunamı aldık derdik
teknoloji gelişiyor bunu anlamak bu kadar zormu
:D abi gelişiyorda bu kadar hızlı değil :)
bunla bunu kıyaslayamazsın.
-
DestinatioN bunu yazdıo6u2 bunu yazdı
cahillik diz boyu. cahil olmak suç değil de anlamadığın konuda ahkam kesmek bence hoş değil. hepimiz slr makinelerimizi satıp lumia alalım o zaman. bip bip çekeriz. manyağız bunca sene kocaman makinelerle uğraştık. saol nokia.
slr makine çekimleri kullanan kişinin kabiliyetine göre değişiklik gösterir. günümüzde slr makineler çoluk çocuğun oyuncağı oldu. slr kadar kaliteli çekermi yerine slr ile çekilmiş resimlere yaklaşırmı demek daha doğru olacaktır. nokia en iyi lensi kullanıyor ve titreşim önleyici bir sisteme sahip ayrıca kullandığı yazılım onlarca ayarı kullanıcısı yerine kendisi yapıyor. elbette prof bir fotocunun slr ile çektiği gibi olmaz, ancak özenti birinin slr ile çektiğinden çok daha iyi olur :) bilmem anlatabildim mi. bu arada kendim foto makinesi olarak omd m5 kullanıyorum, her yere taşıma yer yerde kullanma imkanımız yok :) yüksek foto kalitesi, outlook ve ofis için lumia tercih ettim, makinemden çok memnunum. bunu kalkıp da bir omd ile kıyaslayamam tabi ki, fakat genel olarak doyurucu ve başka makineye ihtiyaç duyurmuyor.
-
güzel kardeşim şimdi büyük ve küçük şeyleri kıyas yapacaksak
buraya yığınla resim eklenir
gözün gördüğünü söylemeyekmi yani
karanlıkta çok iyi telefon =)
ne diyelim yani çekmiyormu diyelim
ama bi s3 kadar da keskin değil bana sorarsanız 920
neyse o işte güzel telefon
-
bu telefonu samsung veya apple çıkarsaydı yorumlarınız ne olurdu merak ediyorum. bırakın bu işleri. samsung ve apple hayranlığı ne zamandan beri daha kaliteli telefonları ezer oldu. iphone serisini de samsung galaxy s serisini de kullandım. şu anda nokia 700 kullanıyorum. samsung ve apple batarya olayını beceremiyor. eğer aktif kullanıcıysanız prizin yanından locanızı ayırmanız gerekecek.
-
Videonun başında kameranın parçalanmış hali görülebiliyor camekan içinde ;
http://video.tamindir.com/nokia-lumia-1020-pro-cam-tanitim-videosu/
-
bütün telefon şirketleri abarttı amına koyim, birinden birini alsak 10 gün içinde kıskandırıcak bi model çıkıyo anasını satayım
-
samaccc bunu yazdı
Abi vermeyin şunlara o kadar para .
41mp kamerası varmış :) bu ne bole arkadaş.
piyasadaki en kral dslr makinede 26 megapiksel var "full frame" sensörlü bunda tırnak pisligi kadar sensör var 41 mp traş derim sadece
-
BarisYigit bunu yazdıDestinatioN bunu yazdıo6u2 bunu yazdı
:D abi gelişiyorda bu kadar hızlı değil :)
bunla bunu kıyaslayamazsın.
samaccc bunu yazdıAbi vermeyin şunlara o kadar para .
41mp kamerası varmış :) bu ne bole arkadaş.
piyasadaki en kral dslr makinede 26 megapiksel var "full frame" sensörlü bunda tırnak pisligi kadar sensör var 41 mp traş derim sadece
işte bundan bahsediyorum
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1wt3e_yeDMg
testler ufak ufak gelmeye başlıyor. zoom konusunda sanırım canon 60d den iyi.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1wt3e_yeDMg
testler ufak ufak gelmeye başlıyor. zoom konusunda sanırım canon 60d den iyi.
keşke görüntüleri dijital ortamda karşılaştırsalarmış..
2 ekran arasındaki fark bile yeterli.
hayırlısı.. düğünlerde filan artık telefonla gezip fotoğraf çeken tipler yasaklanmaz.