Nokia Lumia 630

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Microsoft Nokia'yi satın almadi. Sadece akılı telefon kısmını satın aldı ve 2016`ya kadar Nokia'nin telefon üretmemesi anlaşma yapıldı. 2016 sonrası Nokia'dan atak bekliyorum. 

Windows Phone'dan adam olmaz. Google bile siklemiyor. En basitinden resmi youtube uygulaması yok. Markette çakması var fakat oda açınca direk youtube anasayfa açıyor şaka gibi. İnstagram yıllardır beta durumda. WhatsApp'ta bildirim sorunu var, bazen mesaj gelince uyarmiyor. Telefonlar bariz şekilde kasıyor durmadan sürdürülüyor yazısı çıkıyor. İnternet Explorer harici adam gibi bir tarayıcı yok. Klavyesi çok ufak yazmak çok zor. Kelime önerileri saçma. Sim karta numara kayıt yok. 

Vs vs. 

Klavye konusunda çarpılırsın, Microsoft'un Office + Skype + Bing ve Preview sürümleriyle kulanıcılardan dolaylı oluşturulan yazışma veritabanlarıyla açık şekilde en iyi Klavye Windows Phone'da var.

Youtube meselesi alevli. Google bir türlü yapmayınca (rekabet anlayışları bu) Microsoft öyle bir youtube istemcisi yaptı ki, Android'de bile öyle güzel bir istemci yoktu. Fakat Google, "hani benim reklamlarım" diyerek mızıklayıp, uygulamanın mağazadan kaldırılmasını kendileri yapacaklarını söylediler. MS pekala dedi uygulamayı kaldırdı. Google ise o uygulamayı hiçbir zaman yayınlamadı.

Ama bir çok kallavi istemci var. O dandik "efekan23" imzalı iframe uygulamalara mecbur değilsin, biraz araştırma. Ben Metrotube kullanıyorum, indirip sonra izliyorum vs..

anlıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

fanboylarla tartışılmaz , koca microsoftu 2 dk da gömdünüz geleceği yok falan diye :D

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

wp hariç çok telefon kullandım. wp alan bi arkadaşım vardı az biraz kurcaladım 5 10 dk lumia 520. stabilite konusunda gayet iyi gibi geldi. 10 dkde bir çok uygulama vs kurcaladım gayet iyiydi. marketine bakmadım ama çok geniş olduğunu zannetmem hacılar.

kendi androidime full wp romu attım. yaklaşık 10 gün wp gibi kullandım. o kareler çok sinir bozucu geldi ben de kaldırdım.

@@@@@ ios da bok atmayın ama arkadaşlar. yapın bi jailbreak androidde ne bok yiyosanız aynısını yapın.

ha ne kuracağınızı çok iyi bilmeniz gerekir. yok acayip kasıyor cihaz.

bir de fabrika ayarlarına dönme ya da sistem yedeği atma çok zahmetli iosta. androidde 15dkde her boku yiyorsun ios biraz uğraştırıyor.

....

kısaca diyeceğim lumialar çok itici geldi bana. win phone 6 gibi bişey olsa daha iyi olurdu bence. win10 da öyle bi menü görsellik bekliyorum. hele söylendiği gibi tüm cihazlar tek görünüm ve güncelleme olacak olursa almayı düşünürüm.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Vay he diyin gitsin 3 gunluk hat satan adam telefoncu oluyo anlatsin dinliyoz biz

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

fanboylarla tartışılmaz , koca microsoftu 2 dk da gömdünüz geleceği yok falan diye :D

Arkadas yazmicam dedim, elim ayagim titredi. Dayanamadim.

Daha dunku veletler microsoft'ta bok atiyo.

Lan sen babanda daha proteinken microsoft dunyaya yon veriyodu

Sayet ios, android boyle rahatsa microsoft piyasayi daha ciddiye almadigi icindir. Bunlarin yurudugu yollarda microsoft'un ayak izleri var.

Tamam yeterli yatirim yapmiyolar diyebilirsiniz ancak taşşak gecmek ne haddinize! Eline iki telefon alan, bi rom yukleyen teknoloji gurusu olmuş amk. Bu kendinden buyugu aşağılamak artık milletimizin bi özelliği olmaya başladı.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bazılarının yatacak yeri yok :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Lumia 1520 kullanıyorum bir süredir. On numara bir cihaz. Kasa malzemesi zaten beton gibi, dandirik samsung vs gibi değil. İşletim sistemii çok stabil. Sadece yazılım arttırılması gerekli.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Windows 10 ortalığı kasıp kavurur + yeni bir browserla geliyor tutacağını düşünüyorum

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 3006 Toplam Mesaj: 29