Nokia Lumia Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=-3QBISAAWsk

http://conversations.nokia.com/2013/01/15/nokia-lumia-the-secure-business-smartphone/

http://conversations.nokia.com/2013/01/30/nokia-and-business/

iş için düşünüldüğünde rakip olacak bir cihaz göremiyorum. sadece lumia değil bütün windows phone cihazlar iyidir.

htc 8x düşünebilirsin, boyutu, inceliği falan iyidir.

ama benim önerim lumia 920 dir. çünkü kullanıyorum ve istediğin özellikler fazlasıyla mevcut. 

yukarda verdiğim linkleri incele az çok ingilizcen vardır yoksa da çevir türkçe ye bak. 

ofis yönetimi microsoft un tekelinde olduğu için windows phone sistemli bir cihaz işini asla aksatmaz ve rahatça kullanırsın.

Aşağıdaki konuda çoğunlukla 920 aradaki fiyat farkına değmez 820ye göre denilmiş?

http://forum.donanimhaber.com/m_71265103/tm.htm

Bu konuda fikirleri olan arkadaşlar varsa dinlemek isterim, tahribat yorumları daha önemli benim için

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

920 nin ekranı daha büyüktür ve teknolojisi, dokunmatik hassasiyeti daha iyidir.

bataryası daha büyüktür bu da daha çok pil ömrü sunar.

kamerası sadece 820 yi geçtim piyasanın en iyisidir. Hem video hem de fotoğraf konusunda rakibi yoktur.

820 nin avantajları ise ele daha rahat oturur.

değişebilir kapak ve bataryaya sahiptir.  

amoled ekrana sahiptir. Ips ekranlar da iyidir fakat amoled in artıları daha fazladır.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Lumia 920 tercih etmeni tavsiye ederim hocam. Lumia 920 kullanıyorum bende maillerime önem veren birisiyim okumada sıkıntı çıkmasın diye biraz büyük ekran olsun istedim ayrıca tek elle tutulsun istedim. Ben tercihimi 920 den yana kullandım çok memnunum. Uygulama ihtiyacını rahatlıkla giderebilirsin. Normal bir insan evladının ihtiyacı olan herşey var. Yok ebesinin nikahını şeettiren uygulama istiyom illa dersen Androidli bi alet al. Sadelik ve kullanım rahatlığı dersen al 920 kafan rahat olsun. Lumia 920 ekranı kırdım hala çalışıyor. Düşün bu telefona neler oldu neler :D İp5 veya  S4 falan olsa telefon çöpteydi şuan.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deepblue
    deepblue's avatar
    Erkek

şuraya bir gözat hocam lumia ile tecrübelerini paylaşmış arkadaş

http://www.egonomik.com/2013/06/lumia-920-telefonumu-kimseye-satamiyorum-gelsin-nokia-geri-alsin/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

bu dedıkerının hepsını karsılıycak bır telefon note 2 bence

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iphone 5

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı

iphone 5

evet iphone 5 şuan iş telefonu olarak en büyük rakibidir 920 nin. 

fakat türkiye de yaşıyoruz ve türkiye de 2 katı fiyatıyla satılıyor iphone 5 :)

1500 küsür lira seviyesinde iphone 5 in gerçek fiyatı.

o yüzden 920 en iyi tercihtir. 

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı
    SharpShooter bunu yazdı

iphone 5

evet iphone 5 şuan iş telefonu olarak en büyük rakibidir 920 nin. 

fakat türkiye de yaşıyoruz ve türkiye de 2 katı fiyatıyla satılıyor iphone 5 :)

1500 küsür lira seviyesinde iphone 5 in gerçek fiyatı.

o yüzden 920 en iyi tercihtir. 

Eğer iPhone alınacaksa Türkiye'den alınmaz.Yurtdışından getirmek en mantıklısı.

mkyb tarafından 06/Tem/13 11:40 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Alma sakın arkadaşım da var hiç mennun değil

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Bilinmeyen bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle şu anda beni biraz uzun vadede götürecek, yarı yolda bırakmayacak ve temel ihtiyaçlarımı iyi bir şekilde karşılayacak bir telefona ihtiyaç duymaktayım

Nasıl bir kullanıcıyım?

PC ortamına windowsçuyum mecburen

windows harici bir çok denemelerim oldu ancak uzun sürmedi,

Ofis ortamında haftanın 5 günü çalışıyorum, Microsoft Office Outlook hayatımın en önemli parçası,

Günde ortalama 700 e-mail alıyorum, 150 e-mail yolluyorum, (ekli dosyalar da oluyor baya)

Çok telefon görüşmesi yapıyorum işim gereği,

Android meraklısı değilim, o kadar windows meraklısı da değilim

Fazla oyun meraklısı değilim,

Performans, hız ve şarja önem veriyorum

Fazla uygulama da önemli değil, ihtiyacım olanlar yeterli

İhtiyaç duyduklarım

E-mail alışverişi ve internet kullanımının çok iyi olması gerekli,

Her türlü e-maili kolaylıkla açabilmeli ve kolaylıkla yanıtlayabilmeli,

Media ve office uygulamalarının tatmin edici performansta olması gerekli,

Kameranın çok iyi olmasına gerek yok

Şarj olayında beni yarı yolda bırakmaması gerekli,

Donma, takılma, kayma, algılamama gibi problemlerin olmaması gerekli,

Bluetooth, dosya transferi vs. iyi olmalı,

Çok büyük olmamalı, çok da küçük olmamalı

Bu yazdıklarımdan yola çıkarak, gerçekten Nokia Lumia konusunda tecrübeli olanlar;

"Kardeşim senin Nokia Lumia kullanman gerekli" ya da "Hiç bulaşma kardeşim senin ilacın bu" şeklinde öneride bulunabilirlerse çok memnun olurum.

Fazla vaktim yok. 2-3 gün içinde artık gerçekten adamakıllı telefon almak zorundayım,

Edit: Ayrıca hangi modeli tercih etmeliyim?

Edit 2: Eklemem gereken şey, Blackberry kullandım şirketten, çok sıkıntılı, sorunlu, şarjı 2 saat gitmiyor, artık kullanmak istemiyorum.

Teşekkürler

İhtiyaçları iş ağırlıklı olduğu için lumia 920 senin için en iyi seçenek. Kendimde 920 kullanıyorum, mail ve office konusunda daha başarılı. bunun yanında internet hızı ve browser explorer olmasına rağmen çok iyi. hiçbir sıkıntı yaşamadım. şarj konusunda wireless şarj almanı kesinlikle öneririm. telefonu üzerine koyduğun an şarj eder ve ofisteyken bu çok büyük bir rahatlık olur senin için. ayrıca sürekli telefonla konuştuğunu söylemişsin, bunun içinde 920yle gelen kulaklıkla telefona dokunmadan çok rahat bir şekilde aramayı cevaplayabilir ve konuşabilirsin. Tek uyarım office dosyalarında ve pdf gibi genel ofis dosyalarında mailleşirken hiçbir sıkıntı yaşamazsın fakat farklı tipteki dosyalar için biraz kurdu olman gerekir, özellikle sen yollayacaksan. Bunun sebebi de dosya yöneticisi olmaması. Dediğim gibi ben bir şekilde işimi hallediyorum. Genel olarak çok rahat ettirir, pişman olanlar yada beğenmeyenler genellikle oyun ve uygulama olmasından sikayet ederler ama senin durumunda çok windows phone daha iyi bir seçenecek. 

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
Toplam Hit: 10097 Toplam Mesaj: 48