Nokia Lumia Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

@cemnet dosya yöneticisi yokmuş,dosya aktarımlarında,yada farklı formatta bir dosya açacağın zaman sorun oluyormu hocam?

Mesela rar lı dosya? Veya mkv vs izleyebileceğim bir uygulaması var mı? Kamera oyun falan hiç önemli değil benim için,müzik ve internet en çok önem verdiklerim. Müzik çalar tasarımını çok beğendim,ancak türkçe karakter sorunu varmı merak ediyorum. Mesela sanatçı veya şarkı ismindeki ş,ğ,ç gibi harfler doğru olarak görünüyormu hocam? 

Android de bu türkçe karakter sorununu yaşadım, sony ile o kadar iletişime geçtim falan ama hiç bir sonuç çıkmadı. Adamların verdği cevap:

''Türkçe karakterli dosyaların isimlerini değiştirin'' şeklinde oldu.

evet dosya yoneticisi yok. ve bu yuzden dosyalara erişebilen bir programda yok. örneğin  bir altyazılı mkv oynatıcı yok

rar da atarsın atmasına ama telefon anında siler :D

geri kalan dediklerin için öneririm, muzik playerde gercekten cok guzel hele kilit ekranına sanatçı resmini koyması çok daha guzel

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

@cemnet dosya yöneticisi yokmuş,dosya aktarımlarında,yada farklı formatta bir dosya açacağın zaman sorun oluyormu hocam?

Mesela rar lı dosya? Veya mkv vs izleyebileceğim bir uygulaması var mı? Kamera oyun falan hiç önemli değil benim için,müzik ve internet en çok önem verdiklerim. Müzik çalar tasarımını çok beğendim,ancak türkçe karakter sorunu varmı merak ediyorum. Mesela sanatçı veya şarkı ismindeki ş,ğ,ç gibi harfler doğru olarak görünüyormu hocam? 

Android de bu türkçe karakter sorununu yaşadım, sony ile o kadar iletişime geçtim falan ama hiç bir sonuç çıkmadı. Adamların verdği cevap:

evet dosya yoneticisi yok. ve bu yuzden dosyalara erişebilen bir programda yok. örneğin  bir altyazılı mkv oynatıcı yok

geri kalan dediklerin için öneririm, muzik playerde gercekten cok guzel hele kilit ekranına sanatçı resmini koyması çok daha guzel

müzik çalar tasarımı ben cezbediyor işte,bir de 625 in pili çok hoşuma gitti. Rarlı dosyaları yine birisine telefon açıp rardan çıkarttırıp e-posta göndermesini isteyeceğiz demek ki =D Telefon siler derken,dosyayı açamasa bile hafızasında saklma şansım yok mu hocam? Bir de müzik çalarda türkçe karaker sorunu varmı onu söylesen..Türkçe karaker sorununu aşmak için android telefonumda neredeyse bütün uygulamaarı denedim,hatta winamp için yada double twist için 10 dolar vermeyi bille göze aldım,ama hiçbiri türkçe karakter gösteremiyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    Homer bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

konu açmak istemedim,kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum.

Ram 512 olan model sorun çıkartırmı,yoksa almışken 820 mi almak lazım?

çokça İnternet ve e-posta kullanırım,10 tane sekme açık olabilir aynı anda.En ufak bir donma kasma olmasını istemiyorum,tavsiye edermisiniz?

920 kullanıyorum 1-2 aydır

kesinlikle bir sorunum olmadı kasma olarak. Dikkatimi çeken bir ısınma olayı dışında bişey yok.

windows işletim sistemi diğerleri kadar donanım gerekmeden fast and fluid olarak çalışabiliyor. 

ayrıca microsoft biliyosun nokia'yı satın aldı ve daha çok atak yapacağını düşünüyorum. Market olarak diğerlerinin gerisinden geliyor ama .net developer çokluğundan zaman içinde geçeceğini düşünüyorum.

instagram yok ama çokta önemli değil bence

hocam

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/instance/ef18d20f-0ce9-426c-ad6a-04f42157bb19

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/6tag/7d795cdf-fb1b-4bdf-8f5e-76eb19f7079e

full fonksyonlu çalışıyor.dene istersen.Resmi client`den farkı yok.

eyw hacı yükledim şimdi yapmış adamlar.)

vine içinde 6sec diye bişey var limitli kullanım bilmeyenler için..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

o ne la öyle çin malı mp3 playermı la bu türkçe karakter sorunu olsun :D

al senin için yeni şarkı besteledim :D

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

müzik çalar tasarımı ben cezbediyor işte,bir de 625 in pili çok hoşuma gitti. Rarlı dosyaları yine birisine telefon açıp rardan çıkarttırıp e-posta göndermesini isteyeceğiz demek ki =D Telefon siler derken,dosyayı açamasa bile hafızasında saklma şansım yok mu hocam? Bir de müzik çalarda türkçe karaker sorunu varmı onu söylesen..Türkçe karaker sorununu aşmak için android telefonumda neredeyse bütün uygulamaarı denedim,hatta winamp için yada double twist için 10 dolar vermeyi bille göze aldım,ama hiçbiri türkçe karakter gösteremiyor.

hocam telefona bilgisayardan istediğin dosyanı ata bilirsin.atarken senden bu dosya uygun değil gibi hatırlatma yapıyor ve sen devam et diyorsun atıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

ya bunlarda flaş player desteği yok ben youtubeden video izleyemeyecekmiyim yada faceboka yuklenen videoları izleyemiyor muyum?

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

izliyorsun sadece html5 e geçmemiş sitelerde sorun oluyor onlarda o kadar problem değil.

zaten herşey youtube a anında dusuyor

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

ya bunlarda flaş player desteği yok ben youtubeden video izleyemeyecekmiyim yada faceboka yuklenen videoları izleyemiyor muyum?

flash player desteği şuan hangi sistemde var hocam allah aşkına unutun şu flash olayını telefonlarda.

youtube ve facebook da rahatça videoları izleyebiliyorsun merak etme.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

o ne la öyle çin malı mp3 playermı la bu türkçe karakter sorunu olsun :D

al senin için yeni şarkı besteledim :D

kralsın hoca =) peki nerden alayım sence bu telefonu? İkinci el lumia alınırmı sence,göremediğim bir problemi olabilir mi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Ya bunda aka planda program çalıştırma imkanı varmı mesela internet bankacılığına girecem şifre geldi smsm onu açınca arka planda program çalışıyr mui.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 10497 Toplam Mesaj: 48