Nokia Vs. Sony Ericsson!
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Bu saatden sonra Symbian OS ile calismayan telefon almak olmaz.
SE telefonlarinin Symbian ile calisanini gördüm ama hic kullanmadim.
Kalite yönünden SE, isletim sistemi yönünden Nokia.
Örnegin n95 telefonun bir kizagi var, adamlar hic özenmemis. SE telefonlarda böyle degil.
-----------------------------dostum o benim resimlerini eklediğim telefon symbian
-----------------------------Evet biliyorum. SE P1i telefonuda Symbian ile calisiyor.
Ama Symbian OS 9.1 var birde Nokianin kullandigi Symbian S60 3rd var.
Symbian S60 3rd telefonlar ilk kez kullananlar icin gayet iyi, yeni seyler deniyorsun, istedigini kuruyorsun, ama bir yere kadar, ondan sonra telefondan usaniyorsun. Sira Smartphone telefonlara geliyor.
Symbian 9.1 daha önce tek P1i kisa süre kullanma firsatim oldu ve nedense pek isinamadim. -
Tabiki Sony-Ericcson ;)
-
şu ana kadar kullandıgım modeller
s868 t100 t200 t610 k700 k750i başka marka hiç kullanmadım 7 yıllık cep telefonu kullanıcısı olarak sony ericsson rulez :) birçok yeniligin öncüsü hep sonyericsson oldu kullanışlı ve çok basıt sade menüsü ve bir telefonda aranan herşey fiyatıda oldukça normal nokia ezelden beri tutulmasının sebebi
örnegin ilk ceptelefonlarının türkiyede yaygınlaştıgı zamanlarda nokia 5110 ile çok tutuldu yüklenebilir melodiler logolar oyunlar falan buna karşılık ericsson 688 in hiç bri özelligi yoktu 3 satır ekrandan başka nokia genel olarak hep birbinin aynısı icerik olarak bir fark yok ama sonyericsson telefonun modeline has menüsü olması bile yeterli benim için
-
Iphone :P
Kamerası , odaklanması , videosunun netliği , sesi bakımından bakarsak kesinlikle Sony Ericsson
ama birde kullanışlığı flan olarak bkarsak kesinlikle Nokia bu bakımdan herkesin fikri değişebilir ama bencede Sony Ericsson :D -
sagem veya alcatel :|
-
işin içinde ''sony'' varsa tereddüte bile gerek yok tabiki sony ericcson
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------Sony Ericsson rulz tabiki!
karizması bile beş basar bi şu nokia ya bak bi de karizmatik ericsson a :)
-----------------------------
Ai ne alakası var Nokia en baba telefondur. bu sektörü elinde tutan telefondur... -
hepinizi nokia büyüttü nankörlük etmeyin ... nokiya konekting pipıl ;)
- nokia lar menü anlaşılırlığı ve yazılım kalitesi taşır.
- donanım yelpazesi çok geniştir. nokianın 100 ytlden 2000 ytlye teli var.
- telefon amaç değil araçtır :D -
Nokiadan vazgeçersem kör olsun bu gözler !
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------nie sadece symbian anlamıorm
w810i var 1 senedir kullanıorm nokia dan falan alamadıgım verimi aldıgım bi telefn :)
herşeyiyle
SE :)
I Love My Music :)
-----------------------------Aynen bende 1 sene oldu alalı çok memnunun o kadarda tehlikeler atlattı telefon banamısın demio :D.....