Nokia Vs. Sony Ericsson!
-
soni erikson rulezz..
-
her ne olursa olsun nokia konektın pipıl
-
aaa benim eski telefonum:(
valla bu aralar nokia ile sony ericsson arasında karasızım
ama param olsa hiç düşünmeden p1i alırdım :)
-
Her zaman ve her yerde Nokia rulez.
Kullanım Kolaylığı , Tasarım , Şık Görünüşü , Sağlamlığı , Kalitesi , Piyasası daha ne sayim.. Symbian sistemi , Herşeyi Kolaylıkla Bulunabilirliği ve Soni Eriksona Bin Basan Şarjı , Teknolojisi yok yok kesinlikle Nokia ağzıma soni erikson kelimesini almicam bi daha..
-
mis gibi W550 i var elimde.çürümüş n70 le takas etmek isteyen oldu da vermedim.
Forewer Sony Ericson -
Bir kaç yıl önce olsa nokıa derdim sağlamlık özellik bakımından ama bakıyorumda diğer telefon markalarına işinin ehli olmaya başladı.Sony veya nokıa ikisi içinde ihtiyacını ne karşılıyorsa ona yönelmek en iyisi bence
-
şimdilik n95 ... nokia der başka bir şey demem :)
-
Tabiki Sony Ericsson 2 yıldır w800i kullanıyorum herhangi bi yavaşlama tuşlarda basmama veya aklınıza gelebilecek hiçbi sorun yaşamadım. Bence diğer telefonlarla kıyaslanamaz. bi kere SONY ericsson yani nasıl kötü olsun :D sony bence elektroniğin mercedes i dir. sen kalkmış mercedes le renault yu kıyaslıyosun. olacak iş mi ?
bi iki telefonu da al eline kurcala biraz falan o zaman sony nin farkını daha iyi anlarsın. kaliteyi hissediyosun resmen.
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
içimdeki finlandiya aşkı nokia dedirttiriyor.
----------------------------yorum yaparken lütfen daha çok bilimsel açıdan düşünelim ;)
-----------------------------zaten öle düşündüm fin kızları arasında nasıl sükse yapıyosun biliyomusun
kız: aaa! bizim ülkenin telefonunun kullnıyor yalarım
ben:ısırmadan lütfen
-
Chaoser bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Chaoser bunu yazdı:
içimdeki finlandiya aşkı nokia dedirttiriyor.
----------------------------yorum yaparken lütfen daha çok bilimsel açıdan düşünelim ;)
-----------------------------zaten öle düşündüm fin kızları arasında nasıl sükse yapıyosun biliyomusun
kız: aaa! bizim ülkenin telefonunun kullnıyor yalarım
ben:ısırmadan lütfen
----------------------------uzak doğu rulzz.
so sony ;)