Nokta Vuruşlu Yazıcı
-
Bağlı olduğum vergi dairesi fatura bastırırken lazer yazıcı kabul etmeği ve hiç bir matbaa da buna uygun fatura üretmediği için fatura yazdırmak için nokta vuruşlu yazıcı satın almak durumunda kaldım. Aar pahalı olan olan bu aletler hakkında bir fikrim yok. O yüzden size danışıyorum. Alırken nelere dikkat etmeli? Hangi marka, modeller daha giderlidir? İkinci el alsam paklar mı? Cepten kaç para çıkacak? Bu konuda tecrübeli müritlerin görüşlerini bekliyorum.
-
alllah belasını versin nokta vuruşlu yazıcının okadar uzun süre kullandım sonunda şirket aklı başına geldi de lazere geçti
nokta vuruşlu yavaştır bi fatura 5dk da çıkar
nokta vuruşlı yazıcılar takılır donar güncel işletim sistemleri ile driver sorunu yaşar seri fatura yazdıramazsın
nokta vuruşlu yazıcılarda makına hatası yüzünden aynı başlığı 5 defa atar faturanın gerisi çıkmaz
hocam git daireni değiştir lazer yazıcını değiştirme ne büyük külfetten kurtulduk o koca orta çağ makınaları gidince anlatamam.
not : illa geçeceksen ucuz nerden bulurum diyorsan yakın tarihte lazere geçmiş bir şirket bulacaksın onlardan ucuza alacaksın çünki bir çoğu hala elinde tutuyor eski yazıcıyı pahalıya aldıgı için atmak istemiyor.
PanxeR tarafından 10/Şub/16 10:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi biliyorum herkes aynı şeyi söyledi ama uğraştım, yapacak bir şey yok. Ortada kesin bir kanun yok, keyfi uygulamaya açık. El mahkum.
-
OKI 3320 - 5520 yazıcılar ile günlük ortalama 1000 fatura çıkarıyoruz banamısın demiyor.
1 faturanın çıkma süresi, 20 - 25 satır olduğunu farz edersek. 10 - 15 saniyede çıkıyor.
Tabi yazıcının hızını ayarlarsan daha kısa sürede çıkarır ama kafasını bozarsın.
-
Ovv baba 1500 lira dedin sen :(
-
KrypT bunu yazdı
Ovv baba 1500 lira dedin sen :(
Hocam günde kaç fatura çıkaracaksın?
Bunun bilgisini verirsen daha iyi yardımcı olurum :)
-
Hocam yeni işletme, o yüzden ben de bilmiyorum. Ama günde 50 - 100 faturayı asacağını sanmiyorum.
-
KrypT bunu yazdı
Hocam yeni işletme, o yüzden ben de bilmiyorum. Ama günde 50 - 100 faturayı asacağını sanmiyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/oki-ml1120-nokta-vuruslu-yazici.html
Oki 5520 - 3320 temiz ikinci ellerini 600 - 800 tl arası bulabilirsin.
HoLyCat tarafından 10/Şub/16 11:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Eyv hocam (:
-
PanxeR bunu yazdı
alllah belasını versin nokta vuruşlu yazıcının okadar uzun süre kullandım sonunda şirket aklı başına geldi de lazere geçti
nokta vuruşlu yavaştır bi fatura 5dk da çıkar
nokta vuruşlı yazıcılar takılır donar güncel işletim sistemleri ile driver sorunu yaşar seri fatura yazdıramazsın
nokta vuruşlu yazıcılarda makına hatası yüzünden aynı başlığı 5 defa atar faturanın gerisi çıkmaz
hocam git daireni değiştir lazer yazıcını değiştirme ne büyük külfetten kurtulduk o koca orta çağ makınaları gidince anlatamam.
not : illa geçeceksen ucuz nerden bulurum diyorsan yakın tarihte lazere geçmiş bir şirket bulacaksın onlardan ucuza alacaksın çünki bir çoğu hala elinde tutuyor eski yazıcıyı pahalıya aldıgı için atmak istemiyor.
Nokta vuruşlu yazıcıyı biz bi ayarladık hocam lazer gibi basıyor hemde daha sessiz.
ama biz de lazer e geçiyoruz şuan.
-
hocam eco lar var oki nin onlar ucuz onlara bak istersen 350 civarı alırsın.