Norveç‘Te Üşüyen Çocuğa İnsanların Verdiği Tepki - Sosyal Deney - Türkçe Altyazılı
-
evet arkadaşlar bu video nete düşeli 20 saat olmadı henüz ve iddia ediyorum önümüzdeki haftanın konusu bu olacak. aha buraya yazdım.
Norveç'te (Oslo) üşüme rolü yapan çocuğa insanların nasıl davrandığını kameraya çekiyorlar.
iyi seyirler.
-
modlar bu mesajı ilk mesaja taşırsa sevinirim. ilk mesajdaki video hd değil.
Türkçe Altyazılı HD
www.youtube.com/watch?v=gLQYIep-aXI
Orjinal Video (Norveççe, yardım kuruluşunun kendi youtube kanalında)
www.youtube.com/watch?v=L9O8j9QPZc8
Prometheus tarafından 20/Şub/14 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -

-
Prometheus bunu yazdı
rezerve
hd gelecek
bende onu bekliyorum 1:26 da geçen nedir merak ettim, göze bir marka gibi birşey sokuluyor orada ama göremedim ne olduğunu.
edit: norveçin posta teşkilatı herhalde
http://www.postennorge.com/about-norway-post/sponsorship
bu sayfada en altta bağış yapılan yerlerle ilgili zaten neden böyle bir viral reklam projesi yapılmış ip ucu veriyor gibi, red cross iyice pekiştiriyor zaten. Tabi bu varsayım o arabanın ve onların üniformalı adamının gidecek o kadar yer varken kadrajda en mükemmel yerde markayı mükemmel bir şekilde göstererek salına salına yürümesine dayalı.
kvasir tarafından 20/Şub/14 10:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Doğal bir şey güzel bir şey.
-
Bizde böyle bir şey olmaz.Zira bizim insanımız telefondan başını kaldırıpta etrafına bakmaz.Otobüsler cep telefonlu zombi dolu.
mkyb tarafından 20/Şub/14 10:29 tarihinde düzenlenmiştir -
:} Yardımsever bir halk ama biraz soğuk kanlıdırlar.
-
kimse takmayacak diyerek izledim
bayağda herkes yardım etmiş işte.
bizde kimse montunu çıkarmaz ama telefon açar dükkana götürür polis çağırır o kadar
-

-
Altyazıyı yapan arkadaş hepsini çevirseymiş keşke. Sonunda Suriyeli çocuklar donuyor yazıp SMS numarasını vermişler..
-
futurist bunu yazdı
kimse takmayacak diyerek izledim
bayağda herkes yardım etmiş işte.
bizde kimse montunu çıkarmaz ama telefon açar dükkana götürür polis çağırır o kadar
o bir yana da düşünsene bizde yayıldığını yankesiciler arasında. zaten yapıyorlar. ufak bir çocuk yanaşıyor abi abla bana köfte alsana diye. ve seni kendi bildiği köfteciye götürmeye çalışıyor. şurdan alayım diyorsun yok diyor orda yok ben biliyom şurda var. yaşanmış olay, geçen gün arkadaşım anlattı. kafası çalışmasa gitse en iyi ihtimal anlaşmalı köfteciye para kazandıracak ki gösterdiği yer kuytu bi sokakmış birşey görünmüyormuş, ne olacağı belli değil.
bizde de böyle mk.