folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Norveç‘Te Üşüyen Çocuğa İnsanların Verdiği Tepki - Sosyal Deney - Türkçe Altyazılı

Norveç‘Te Üşüyen Çocuğa İnsanların Verdiği Tepki - Sosyal Deney - Türkçe Altyazılı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

ya benim anlamadığım iki konu var burada birincisi ; üşüyen çocuğa neden eldiven verilir ? bunu bizde kimse yapmaz, yapacaksan bir iyilik çıkar montu ver. 

ikincisi de yahu o soğuk memlekette adamlar manyak mı ne diye montun altına kısa kollu giyiyorlar amk :D

Ne Mutlu Türk Doğana..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ülkede sorun yok birşey yok ülke rahat olunca rahatlık halkınada yansıyor hatta milli takımına bile rastlıyor fair play ödülü vermişlerdi norveç milli takımına :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HAZAR_HAN bunu yazdı

ya benim anlamadığım iki konu var burada birincisi ; üşüyen çocuğa neden eldiven verilir ? bunu bizde kimse yapmaz, yapacaksan bir iyilik çıkar montu ver. 

ikincisi de yahu o soğuk memlekette adamlar manyak mı ne diye montun altına kısa kollu giyiyorlar amk :D

Acaba gelir düzeyleri yüksek olduğundan şu tarz şeyler giydiklerinden olabilirmi ? :)

http://www.gore-tex.com/products/outerwear/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    HAZAR_HAN bunu yazdı

bizim gibi çin malı mont giymiyor ki adamlar. kalite birşey giydin mi incesi bile sıcacık tutar.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bizde ölse umrunda olmaz kimsenin....

avrupalı insan dürüst ve insana bir değer biçiyor.

insana respect duyuyor.

bizde ölür inşallah diye bi tekme daha vurulur...

sonra müslümanız...

heeeee

abi gerçekten gideceğim bu diyarlardan...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4431 Toplam Mesaj: 36