Norveç‘Te Üşüyen Çocuğa İnsanların Verdiği Tepki - Sosyal Deney - Türkçe Altyazılı
-
ya benim anlamadığım iki konu var burada birincisi ; üşüyen çocuğa neden eldiven verilir ? bunu bizde kimse yapmaz, yapacaksan bir iyilik çıkar montu ver.
ikincisi de yahu o soğuk memlekette adamlar manyak mı ne diye montun altına kısa kollu giyiyorlar amk :D -
Ülkede sorun yok birşey yok ülke rahat olunca rahatlık halkınada yansıyor hatta milli takımına bile rastlıyor fair play ödülü vermişlerdi norveç milli takımına :)
-
HAZAR_HAN bunu yazdı
ya benim anlamadığım iki konu var burada birincisi ; üşüyen çocuğa neden eldiven verilir ? bunu bizde kimse yapmaz, yapacaksan bir iyilik çıkar montu ver.
ikincisi de yahu o soğuk memlekette adamlar manyak mı ne diye montun altına kısa kollu giyiyorlar amk :DAcaba gelir düzeyleri yüksek olduğundan şu tarz şeyler giydiklerinden olabilirmi ? :)
http://www.gore-tex.com/products/outerwear/ -
HAZAR_HAN bunu yazdı
ikincisi de yahu o soğuk memlekette adamlar manyak mı ne diye montun altına kısa kollu giyiyorlar amk :Dbizim gibi çin malı mont giymiyor ki adamlar. kalite birşey giydin mi incesi bile sıcacık tutar.
-
bizde ölse umrunda olmaz kimsenin....
avrupalı insan dürüst ve insana bir değer biçiyor.
insana respect duyuyor.
bizde ölür inşallah diye bi tekme daha vurulur...
sonra müslümanız...
heeeeeabi gerçekten gideceğim bu diyarlardan...