Note 2 Satılık Sıfır Ayarında İphone Takaslı
-
İki cihaza da sahibim biri 1900 tlden satılıyor biri 1250 tl nası kafa kafaya takas hocam bu?Yine de bulursun umarım aradığını
flassy tarafından 23/Ara/13 13:13 tarihinde düzenlenmiştir -
bende aynı durumdayım 100-150 tel farkla alabileceğim iphone 5 arıyorum. (kayıtlı ve sıkıntısı olmayan cihaz) ama biraz zor gözüküyor şuan için.
-
hocam kafa kafaya ? dalga geçiyosun yada safa mı yatıyosun? aptal yerine koyma bence bu
-
Sen sacma yorum.yapmayin gibisinden konusmussun da , keske sacma bi takas konusu acmasaydin...
Buraya actigini bi de donanimhaber de falan ac ta bak bakalim sana ne dua edecekler...
Sen mantikli takas icin mantikli yorum istiyorsun ama actigin , onerdigin takas cok sacma ...
HAYIRLI ISLER...
EDIT: aklinizda olsun varsa oyle bi keklik bende alirim 1000 tl ye yada 1100 tl ye ikinci el temiz bir note 2 bende takasa girerim iphone 5 ile
:-)
-
note 2 ile iphone 5 veya 5s takas diyosun note 2 ile kafa kafaya anca 4s verirler sana hocam .
-
MeTiN_7
Hocam bak herkes seni yeriyor gel sen şu note2'yi benimle takas yap. Sende biliyorsun ki Iphone5 falan seni bozar.
tahref156 tarafından 23/Ara/13 14:06 tarihinde düzenlenmiştir -
tahref156 bunu yazdı
MeTiN_7
Hocam bak herkes seni yeriyor gel sen şu note2'yi benimle takas yap. Sende biliyorsun ki Iphone5 falan seni bozar.
Hocam sende saçmalamışsın hiç kusura bakma Note 2 Ascende p6'dan daha iyi.Ascend p6'nın oyun perfornmansı hiç iyi değil.
-
konuyu baltalamak gibi olmasın ama; bende de note 2 var ve aldığım günden beri ekran kaplı ve slikon kap ile kullanıyorum. çiziği bırak ekran jelatinin de dahi kabarcık toz bulamazsın. gen-pa garantili ve garantisi daha 2 aydır kullanılıyor. götürüp satmaya kalktığımda 900 tl ye satabiliyorum.
1100 tl ye eğer sıfır note 2 var ise ve iphone 5 ler o fiyattaysa sıfır olarak ben alırım neresiyse orası. hayırlı satışlar.
-
tamamiyle saçma konu
-
Citizen bunu yazdıtahref156 bunu yazdı
MeTiN_7
Hocam sende saçmalamışsın hiç kusura bakma Note 2 Ascende p6'dan daha iyi.Ascend p6'nın oyun perfornmansı hiç iyi değil.
Hocam ben kafa kafaya takas demişmiyim ki sen saçmaladığımı söylüyorsun. Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi Edep Yahu xD... kafa kafaya diyorum yok olmaz diyorsa 100 TL diyorum daha ne