Note 2 Satılık Sıfır Ayarında İphone Takaslı
-
herkes ölücü arkadaş :D
-
asa42 bunu yazdı
Sen bunca adama ÖLÜCÜ diyorsan ya piyasayı bilmıyorsun yada MeTiN_7 müridin kankasısısın :D
Satış var , Takas var , Gerçekler var ;) -
asa42 bunu yazdı
Valla ben diriltiyorum ama Metin yinede dinlemiyor ne yapayım kardeşim :) -
MeTiN_7 bunu yazdı
uzgunum iphone 5 -5s arıyorum
note ıkı ıkıncı elı 1200 edıyor mu sıfırı var o fıyatlara :D
-
Telefonun sifirlari arasinda takas yapmiyoruz farkindasinizdir umarim sizin bu ziyniyet cok farkli takasi baska bir forumda yaptim yarim teslim alicam yine gereksiz muhabbet dolmus her zamanki gibi neyse ya satildigi fiyat la ettigi fiyat farkli emin olun konu kapatilsin takasladim bos lafa gerek yok bilen biliyor
-
MeTiN_7 bunu yazdı
Telefonun sifirlari arasinda takas yapmiyoruz farkindasinizdir umarim sizin bu ziyniyet cok farkli takasi baska bir forumda yaptim yarim teslim alicam yine gereksiz muhabbet dolmus her zamanki gibi neyse ya satildigi fiyat la ettigi fiyat farkli emin olun konu kapatilsin takasladim bos lafa gerek yok bilen biliyor
Hocam iyi bulmuşsun o zaman. Çünkü kimse note 2 ile gidip iphone 5 takas etmez.
Ha bu arada ikisi de ikinci el demişsin ama iphone 2. el piyasasının androidden ne kadar yüksek olduğunu bilmiyorsun heralde.
Neyse hayırlı olsun ama aklında bulunsun öyle keriz bulmak zor :D
-
MeTiN_7 bunu yazdı
Şu gider yapanlara bitiyorum Tahribatta.Hepsiburada gibi kazık bir sitede bile 1.350 lira note 2.
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcepsamn7100&categoryId=371946
Akıl var mantık var.Telefon bu hergün yeni modeli çıkıyor.Altın değil ki durdukça değerlensin.
-
note 3 ile belki takas edilir hocam kimse note 2 ile takas etmez. Samsungun modelleri tam çin malı note 3 de seneye takılmaya başlar. Iphone altın bu devirde
-
hocam çok alakalı değil ama geçenlerde benim elime bi iphone 4s 16 gb siyah geçti telefon mediamarktan alınmış garanti belgesinde yazıyor
2014 ün 18 temmuzuna kadar da garantisi var ayrıca kutu kulaklık ful orjinal şarj aleti filan telefonda en küçük çizik dahi yok hep jelatinde
kullanılmış ios 7 yükledim (salak gibi) bir sorun yok kaç kuruşa gider bu alet
-
costantin bunu yazdı
hocam çok alakalı değil ama geçenlerde benim elime bi iphone 4s 16 gb siyah geçti telefon mediamarktan alınmış garanti belgesinde yazıyor
2014 ün 18 temmuzuna kadar da garantisi var ayrıca kutu kulaklık ful orjinal şarj aleti filan telefonda en küçük çizik dahi yok hep jelatinde
kullanılmış ios 7 yükledim (salak gibi) bir sorun yok kaç kuruşa gider bu alet
750 lira max.