Note 2 Satılık Sıfır Ayarında İphone Takaslı
-
Citizen bunu yazdıcostantin bunu yazdı
hocam çok alakalı değil ama geçenlerde benim elime bi iphone 4s 16 gb siyah geçti telefon mediamarktan alınmış garanti belgesinde yazıyor
2014 ün 18 temmuzuna kadar da garantisi var ayrıca kutu kulaklık ful orjinal şarj aleti filan telefonda en küçük çizik dahi yok hep jelatinde
kullanılmış ios 7 yükledim (salak gibi) bir sorun yok kaç kuruşa gider bu alet
750 lira max.
hey maşşallah la geçen bizim ark 1000 kağit verdiydi de piyasayı bilmiyorum diye satmamıştım gitti paralar tüh :D
-
MeTiN_7 bunu yazdı
Telefonun sifirlari arasinda takas yapmiyoruz farkindasinizdir umarim sizin bu ziyniyet cok farkli takasi baska bir forumda yaptim yarim teslim alicam yine gereksiz muhabbet dolmus her zamanki gibi neyse ya satildigi fiyat la ettigi fiyat farkli emin olun konu kapatilsin takasladim bos lafa gerek yok bilen biliyor
Hayırlı olsun hocam iyi yemişsin adamı. Aklı olan biri iPhone'u satıp sıfır Note 2 alsa elinde 300 lira gibi bi para kalır onunla da keyif yapardı.
-
900 liraya çok temizini bulmuştum, tam alıyordum...
Vazgeçmiştim..
-
JiggSaw bunu yazdıasa42 bunu yazdı
herkes ölücü arkadaş :D
Sen bunca adama ÖLÜCÜ diyorsan ya piyasayı bilmıyorsun yada MeTiN_7 müridin kankasısısın :D
Satış var , Takas var , Gerçekler var ;)yok sen yanlış anlamışın :D ben lafım metin7 yeydi :D