folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Note 2 Satılık Sıfır Ayarında İphone Takaslı

Note 2 Satılık Sıfır Ayarında İphone Takaslı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    costantin bunu yazdı

hocam çok alakalı değil ama geçenlerde benim elime bi iphone 4s 16 gb siyah geçti telefon mediamarktan alınmış garanti belgesinde yazıyor

2014 ün 18 temmuzuna kadar da garantisi var ayrıca kutu kulaklık ful orjinal şarj aleti filan telefonda en küçük çizik dahi yok hep jelatinde

kullanılmış ios 7 yükledim (salak gibi) bir sorun yok kaç kuruşa gider bu alet

750 lira max.

hey maşşallah la geçen bizim ark 1000 kağit verdiydi de piyasayı bilmiyorum diye satmamıştım gitti paralar tüh :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

Telefonun sifirlari arasinda takas yapmiyoruz farkindasinizdir umarim sizin bu ziyniyet cok farkli takasi baska bir forumda yaptim yarim teslim alicam yine gereksiz muhabbet dolmus her zamanki gibi neyse ya satildigi fiyat la ettigi fiyat farkli emin olun konu kapatilsin takasladim bos lafa gerek yok bilen biliyor

Hayırlı olsun hocam iyi yemişsin adamı. Aklı olan biri iPhone'u satıp sıfır Note 2 alsa elinde 300 lira gibi bi para kalır onunla da keyif yapardı.

Şafak 1152!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı

herkes ölücü arkadaş :D

Sen bunca adama ÖLÜCÜ diyorsan ya piyasayı bilmıyorsun yada MeTiN_7 müridin kankasısısın :D

Satış var , Takas var , Gerçekler var ;)

yok sen yanlış anlamışın :D ben lafım metin7 yeydi :D

Toplam Hit: 3913 Toplam Mesaj: 35