Note3 Note 2 Ve S4 Hakkında Yorumlarınız
-
öhm öhm g flex diyorum. Bir note 2 kullanıcı olarak g flexi öneriyorum :)
http://www.youtube.com/watch?v=B-hxdxmMWIA -
Samsung ise; at çöpe.
-
İphone 5s
-
Haci eger film izlicem diyorsan s4 u salla ekran kucuk note2 kullanicisiyim tel 4.3 guncellemesi geldi hatta bende sizinti var gecenlerde yuklediydim gayet iyi biraz isida prob var ama bu zamana kadar acamam dedigi oyun uygulama vs olmadi hatta bt5 kurdum sanalina ayni pc gibi calisti. Note3 cok daha ii bir cihaz hatta ondaki kalem olayi daha aktuflestirilmis alt menu tuslarinida artik kontrol edebiliyorsun. Lg konusunda pek bise bilmiyorum ama dokunmatigi konusunda bende bikac yerde okudutdum olabilir o tip problar. Bu tip akilli cihazlarda sensorler cok hassas oldugundan bozulma olayi cok oluyor buda teknolojinin vecibeleri. Neyse sonuc itibariyle guclu bi cihaz baktigin icin onerim note3 tabiki cunku o ekran parlakligi ve yuksrk cozunurluk sana ciddi anlamda keyif verecektir ama ha dersen okadar para cok note2 al guncellemedrn sonra o s4 un parlakligi note2 yede geliyor.
Buyuk ekran akilli telefon dadindan yenmio haci gidip 4' ekran tel alip gozlerini bozma))))
-
2 gun once note 3 (n9005) aldim, gayet guzel (kullanilan malzemenin kalitesi acisindan pekte hosuma gitmis degil) hakkini vererek oynatacak bir TV'm olmadigi halde 4k'lik 1-2 video cektim baya guzel gorunuyor (saniyesi yaklasik 6 mB), knox'u deldirmeden rootlamaya calisiyorum suan.
VisualBoy tarafından 17/Kas/13 18:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Android alicaksan samsung al dediler sorun yasazsin yada yasardan cozulur dediler. Htc alicaktim internette cok olumsuz yorum vardi. Samsung aldim. S4 mini. habire aritiyolar ulasamiyorlar. Kapatip aciyoz kendine geliyor. Servise gidecek bakalim hayirlisi :(
-
LG G2 kullaniyorum , tavsiye ederim....
Edit : S , S2 , S3 , S4 , Note II kullanmis biri olarak :-)
-
Profesyonel bi Note2 kullanıcısıyım nasıl dersen
Film izlerim
Oyun oynarım
internete girerim
Not alırım
Kamerayı sık kullanırım
Çok konuşurum
bla bla bla
Şarjının uzun gitmesi
Ekran büyüklüğü
Isınmaması
Sesinin fabrika ayarında kısık olması ama framaroot ile rootlayıp sesini yükseltince dadından yenmiyor
Tabiki Note3 tavsiyedir ama o kadar para vermiceksen note2 candır
-
s4 tavsiye etmiyorum. Tek nedenim çerçevesinin boyası çok çok kolay atıyor. Aldıktan 1 ay sonra attı benimki.. çok rahatsız oluyorum gördükçe..
s3 bile s4'e göre daha sağlam bir kasaya sahipti.
-
falcon bunu yazdı
Profesyonel bi Note2 kullanıcısıyım nasıl dersen
Film izlerim
Oyun oynarım
internete girerim
Not alırım
Kamerayı sık kullanırım
Çok konuşurum
bla bla bla
Şarjının uzun gitmesi
Ekran büyüklüğü
Isınmaması
Sesinin fabrika ayarında kısık olması ama framaroot ile rootlayıp sesini yükseltince dadından yenmiyor
Tabiki Note3 tavsiyedir ama o kadar para vermiceksen note2 candır
Adam dogru soylemıs :D
//
Onca telefon kullandım hayatımda sadece bı kac telefonu 2 - 3 defa almısımdır , bunlardan bırı de NOTE II ;)