Note3 Note 2 Ve S4 Hakkında Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

valla hocam seni bilmem ama benim kişisel fikrim android cihazda kullandim ios ta kullandim fakat gerçekten android cihazlar bir zaman sonra çekilmez oluyor ister en kötü android ister s4 olsun bana göre uzun vadede kullanılacak telefonlar değil. android cihazlara alışamadım şahsen kendim bi kaç ay sonra iphone 5s almayı düşünyorum stabilite önemli

hocam ıphone kasa tasarımına söz yok.hakkaten kasası 10 numara.ancak cihaz kapalı kutu.bişey indirecen o para bu para hayatları para olmuş.

Сухое говно к жопе не липнет
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    l_i_o_n bunu yazdı
    volkan bunu yazdı

s4 en büyük sorunu şarj  sms leşirken full batarya bitti yahu 

sms sayısı kaç bin:)))yada kaç saattir sms:)

30 geçmez hacı

onekine?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

iPhone ilk çıktığı zaman tamamdı.. Şimdi... Yok abi, kasası falan iyi değil yani. Ayrıca herkes şunu diyor: Stabil... Ne demek bu stabil bilen var mı acaba? :) Açıkla bana diyorum kasmıyor diyor. Bu mu lan stabilite :) Lütfen gençler...

palakan229 tarafından 18/Kas/13 14:41 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

iPhone ilk çıktığı zaman tamamdı.. Şimdi... Yok abi, kasası falan iyi değil yani. Ayrıca herkes şunu diyor: Stabil... Ne demek bu stabil bilen var mı acaba? :) Açıkla bana diyorum kasmıyor diyor. Bu mu lan stabilite :) Lütfen gençler...

tamamen katılıyorum.ama dedim ya kasa tasarımı hep hoşuma gitmiştir.gerisi boş bence

Сухое говно к жопе не липнет
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    l_i_o_n bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

tamamen katılıyorum.ama dedim ya kasa tasarımı hep hoşuma gitmiştir.gerisi boş bence

Tasarım olaraksa evet uzaktan güzel; ancak çelik kasa oğlum, şu olmaz bu olmaz diyenlere 1,5 metre yukarıdan bırakda gör çeliği diyorum. :) 

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
Toplam Hit: 3682 Toplam Mesaj: 46