folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Notebook A Nasil Format Atilir Birisi Tane Tane Anlatabilirmi ?

Notebook A Nasil Format Atilir Birisi Tane Tane Anlatabilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

USB den format atmak ıstıyorum. Suan windows 7 32 bit kurulu .. tekrar windows 7 kurmak istiyorum izlemek gereken yollar nedir yardımcı olabilirmisiniz ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm

bak burda resimlisi var.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

Sagolasın internet download meneger den cabuk ındırme şansımız varmı bu iso dosyasını ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

valla çabuktan kastın ne :) 5 dakikada insin diyosan zor.

ama idm ile hızlı indirebilirsin bildiğim kadarı ile.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

valla çabuktan kastın ne :) 5 dakikada insin diyosan zor.

ama idm ile hızlı indirebilirsin bildiğim kadarı ile.

1 saatde uyarda :D sanırım ımkansız 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Flash bellegi bicimlendirdim NTSF ve FAT32 olması onemlımı ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

aslında değil. zaten sen bootable yapacağın programla tekrar biçimlemicekmisin? onda seçenek varsa ntfs yap yoksa o otomatik yapıyodur zaten.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

aslında değil. zaten sen bootable yapacağın programla tekrar biçimlemicekmisin? onda seçenek varsa ntfs yap yoksa o otomatik yapıyodur zaten.

birazdan deneyecegım bakalım ne kadar basarili olcak :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

hocam verdıgın lınkde 6. resimde ıslem tamamlancı star over dıyecekmıyız yoksa beklıcekmıyız? ayrica Son olarak biostan boot menüsünden "USBHDD" yazan kısmı seçip kaydedip çıkıyoruz ve kurulum başlıyor  İLK RESTARTDAN SONRA TEKRAR BOOT OLARAK HDD SEÇİNİZ.  bunu nasil yapıcaz?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

şu programı da deneyebilirsin ben bundan hazırlıyorum flash diski

http://www.inndir.com/WinToFlash-46730p.html#.UwfKnGJ_spo

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

hocam verdıgın lınkde 6. resimde ıslem tamamlancı star over dıyecekmıyız yoksa beklıcekmıyız? ayrica Son olarak biostan boot menüsünden "USBHDD" yazan kısmı seçip kaydedip çıkıyoruz ve kurulum başlıyor  İLK RESTARTDAN SONRA TEKRAR BOOT OLARAK HDD SEÇİNİZ.  bunu nasil yapıcaz?

restart yaptiktan sonra eğer boot ayarlamasını yapamiyorsan flash i cikart normal harddiskten devam eder :D 

normalde restart yapinca boot dan normal hdd seç diyor flash i cikartsan da işe yarar

Toplam Hit: 3170 Toplam Mesaj: 33