Notebook A Nasil Format Atilir Birisi Tane Tane Anlatabilirmi ?
-
USB den format atmak ıstıyorum. Suan windows 7 32 bit kurulu .. tekrar windows 7 kurmak istiyorum izlemek gereken yollar nedir yardımcı olabilirmisiniz ?
-
-
crimeangel bunu yazdı
Sagolasın internet download meneger den cabuk ındırme şansımız varmı bu iso dosyasını ?
-
valla çabuktan kastın ne :) 5 dakikada insin diyosan zor.
ama idm ile hızlı indirebilirsin bildiğim kadarı ile.
-
crimeangel bunu yazdı
valla çabuktan kastın ne :) 5 dakikada insin diyosan zor.
ama idm ile hızlı indirebilirsin bildiğim kadarı ile.
1 saatde uyarda :D sanırım ımkansız
-
Flash bellegi bicimlendirdim NTSF ve FAT32 olması onemlımı ?
-
aslında değil. zaten sen bootable yapacağın programla tekrar biçimlemicekmisin? onda seçenek varsa ntfs yap yoksa o otomatik yapıyodur zaten.
-
crimeangel bunu yazdı
aslında değil. zaten sen bootable yapacağın programla tekrar biçimlemicekmisin? onda seçenek varsa ntfs yap yoksa o otomatik yapıyodur zaten.
birazdan deneyecegım bakalım ne kadar basarili olcak :D
-
crimeangel bunu yazdı
hocam verdıgın lınkde 6. resimde ıslem tamamlancı star over dıyecekmıyız yoksa beklıcekmıyız? ayrica Son olarak biostan boot menüsünden "USBHDD" yazan kısmı seçip kaydedip çıkıyoruz ve kurulum başlıyor
İLK RESTARTDAN SONRA TEKRAR BOOT OLARAK HDD SEÇİNİZ. bunu nasil yapıcaz? -
şu programı da deneyebilirsin ben bundan hazırlıyorum flash diski
http://www.inndir.com/WinToFlash-46730p.html#.UwfKnGJ_spo
-
h2run bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
hocam verdıgın lınkde 6. resimde ıslem tamamlancı star over dıyecekmıyız yoksa beklıcekmıyız? ayrica Son olarak biostan boot menüsünden "USBHDD" yazan kısmı seçip kaydedip çıkıyoruz ve kurulum başlıyor
İLK RESTARTDAN SONRA TEKRAR BOOT OLARAK HDD SEÇİNİZ. bunu nasil yapıcaz?restart yaptiktan sonra eğer boot ayarlamasını yapamiyorsan flash i cikart normal harddiskten devam eder :D
normalde restart yapinca boot dan normal hdd seç diyor flash i cikartsan da işe yarar