folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Notebook A Nasil Format Atilir Birisi Tane Tane Anlatabilirmi ?

Notebook A Nasil Format Atilir Birisi Tane Tane Anlatabilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

habire windows kurma olayını basa alıyor aq

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

amk 4 tane yuklemişiz simdi bunlari nasil silicez :S

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

hocam dosyaları kopyalıyor ondan sonra restart atmak istiyecek (10 sn bekleyin ya da tamama basın gibi bi ekran geliyor.) restart atmadan önce usb yi çıkaracaksın.yani bilgisayar ilk kez ne zaman restart atmak isterse o zaman usb yi çıkar sonra restart at.bilgisayar açılınca yeniden tak sorun olmaz. sen şimdi komple hdd yi biçimlendir dediğim gibi yap tek windows kurar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cicosz bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

hocam dosyaları kopyalıyor ondan sonra restart atmak istiyecek (10 sn bekleyin ya da tamama basın gibi bi ekran geliyor.) restart atmadan önce usb yi çıkaracaksın.yani bilgisayar ilk kez ne zaman restart atmak isterse o zaman usb yi çıkar sonra restart at.bilgisayar açılınca yeniden tak sorun olmaz. sen şimdi komple hdd yi biçimlendir dediğim gibi yap tek windows kurar.

Mscongif den on yuklemeden sildim  yeterli olurmu hocam ? baska bırsey yapmak lazımmmi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

şu anlık problem çıkarmaz hocam. sürücünde kaç gb alan kapladı? bir de sürücünde windows klasörün tek mi yoksa windows.old ya da başka varyasyonları var mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cicosz bunu yazdı

şu anlık problem çıkarmaz hocam. sürücünde kaç gb alan kapladı? bir de sürücünde windows klasörün tek mi yoksa windows.old ya da başka varyasyonları var mı?

hocam suruculerdekı dolu alanlara nasil bakarız? Ben kompe dosyaları felan hepsını silmek ıstıyorum tek windows olsun ıstıyorum

h2run tarafından 22/Şub/14 02:34 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    cicosz bunu yazdı

hocam suruculerdekı dolu alanlara nasil bakarız? Ben kompe dosyaları felan hepsını silmek ıstıyorum tek windows olsun ıstıyorum

bilgisayarım sağ tık > yönet> disk yönetiminden bakabilirsin. recovery falan varsa onu silme hocam lazım olur belki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cicosz bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    cicosz bunu yazdı

bilgisayarım sağ tık > yönet> disk yönetiminden bakabilirsin. recovery falan varsa onu silme hocam lazım olur belki

Sunu bı kontrol edermısın sana zahmet hocam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben format atarken daemon tools kullanıyorum. Özellikle flash disk ya da dvd bulamadığımda yapacak başka bir şeyim olmuyor ve daemon tools ile iso yu boot edip öyle atıyorum format. Tavsiye edilir.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Ben format atarken daemon tools kullanıyorum. Özellikle flash disk ya da dvd bulamadığımda yapacak başka bir şeyim olmuyor ve daemon tools ile iso yu boot edip öyle atıyorum format. Tavsiye edilir.

damon tools ile vakit kaybı yaşarsın isoyu winrar ile d: ye çıkartıp öyle başlat hocam.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 3162 Toplam Mesaj: 33