Notebook Alacağım Yardım İstiyorum Muritler .
-
İ7 işlemcili
4-6-8 gb ramli .
en az 1 gb ekran kartlı
büyük ekranlı ( 15.6 dan büyük anlamında )
sağlam kasalı , garantide sorun çıkarmayan bir marka iyi olur aslında :/
2200 TL'yi geçmeyecek şekilde bir notebook almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum ...
-
burasıda benim . tavsiyeler sonucu aldığım notebook hakkındaki görüşlerimi buraya yazacağım .
-
Asus al hocam.
-
-
Ekran kartı 128 bit olsun
Hdd 7200 rpm
4 gb ram vs seni paşalar gibi idare eder
i7de güzel olur hani :)Ama en önemlisi ekran kartının 128 bit olmasına dikkat et
iyi bir araştırma yap .Asus ürünler iyidir
Yada samsung bir makine vardı şuan hatırlamıyorum markasını ama gri kasası vardı
vatan bilgisayardan bakabilirsin . -
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
size her türlü oyunu ve programı kullandıracak
tasarımı ile ısı sıkıntısı çektirmeyecek
nazik kibar hafif ve ince olan SAMSUNG RF511 öneririm..
-----------------------------hocam 2200 dedim ama maks 2000 olacak galiba buda benim limiti geçiyor :S 2400 diyor taksitli fiyatı tuzlu yani biraz yahu :/ birde mağazada daha farklı bir fiyatı var sanırsam ...
-
ASUS candır al ye
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Ekran kartı 128 bit olsun
Hdd 7200 rpm
4 gb ram vs seni paşalar gibi idare eder
i7de güzel olur hani :)Ama en önemlisi ekran kartının 128 bit olmasına dikkat et
iyi bir araştırma yap .Asus ürünler iyidir
Yada samsung bir makine vardı şuan hatırlamıyorum markasını ama gri kasası vardı
vatan bilgisayardan bakabilirsin .
-----------------------------bahsettiğiniz samsung'un q530 serisi suan onlardan bi tane kullanıyorum :)
üstte verdiğim bilgisayar Intel® Core™ i7 2630QM işlemcili 6MB ön bellek 2.0Ghz işlemciye sahip olup gt540 gibi bir performans ekran kartı ile geliyor :)
6GB DDR3 ram USB 3.0 desteği.
ekran kartına gelirsek 128 bit DDR5 DirectX 11 ve Shader 5.0 desteği var. ATI 5730 ve 5750 arası bir performans çizelgesine sahip. -
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------hocam 2200 dedim ama maks 2000 olacak galiba buda benim limiti geçiyor :S 2400 diyor taksitli fiyatı tuzlu yani biraz yahu :/ birde mağazada daha farklı bir fiyatı var sanırsam ...
-----------------------------magazadada internet fiyatına alabilirsiniz. tavsiyem uygun bi haftasonu indirimini beklemektir :) 2milyar altına alma şansınızda olabilir bu ürünü..
-
BarisYigit bunu yazdı:
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------magazadada internet fiyatına alabilirsiniz. tavsiyem uygun bi haftasonu indirimini beklemektir :) 2milyar altına alma şansınızda olabilir bu ürünü..
-----------------------------anladım hocam . her gün takip etmem gerekiyor yani . Umarım yakın zamanda olur indirim . Teşekkürler bilgi verdiğin için ...
-
Coiner bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------size her türlü oyunu ve programı kullandıracak
-----------------------------anladım hocam . her gün takip etmem gerekiyor yani . Umarım yakın zamanda olur indirim . Teşekkürler bilgi verdiğin için ...
-----------------------------ben teşekkür ederim tasarım konusunda hiç bir şüpheniz olmasın.
gerek ısı dagıtımı olsun gerek zarifliği olsun samsung gerçekten güzel işler çıkarıyor belirttiğim üründe sizin her işini görebilcek en son oyunlardan tutun en zorlu renderlara kadar sıkıntı çıkarmayacak bir makinadır :)gönel rahatlığı ile önerebilirim.
iyi akşamlar.