Notebook Alacağım Yardım İstiyorum Muritler .
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------ben teşekkür ederim tasarım konusunda hiç bir şüpheniz olmasın.
gerek ısı dagıtımı olsun gerek zarifliği olsun samsung gerçekten güzel işler çıkarıyor belirttiğim üründe sizin her işini görebilcek en son oyunlardan tutun en zorlu renderlara kadar sıkıntı çıkarmayacak bir makinadır :)gönel rahatlığı ile önerebilirim.
iyi akşamlar.
-----------------------------http://www.ekopc.com/urun/1088273/Hp_Pav_LB821EA__i7_2630QM-4GB-640-17.3%28DV7-5000ET%29.html?ref=akakce&v=1.63
linkteki ürün nasıldır hocam sence ?
-
samsung rf 511
ramlerin 6gb ddr 3 oldugu heryerde yazıyor ama kac mhz oldugu yazmıyor kullanan varsa 1333mhz mi değil mi bakabilir mi ? -
berkan_gul bunu yazdı:
-----------------------------
samsung rf 511
ramlerin 6gb ddr 3 oldugu heryerde yazıyor ama kac mhz oldugu yazmıyor hıcbır yerde ram mhz i yazmıyor kullanan varsa 1333mhz mi değil mi bakabilir mi ?
-----------------------------Microsoft® Windows 7 Home Premium
Intel® Core� i7 Mobile Processor 2630QM, 2.0GHz (Max Turbo 2.9GHz)(6Mb Cache)
Intel® HM65 Express
4096Mb, DDR3 1066MHz
15,6" HD 1366x768
500Gb (7200rpm) SATA
nVidia GeForce® GT540M 1024Mb
Intel® High Definition Audio
dvd-Super Multi Double Layer
Сеть 10/100/1000 Мbit/с (RJ45)
WiFi, Bluetooth 3.0
2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, VGA, HDMI, Head-out, Mic-in, Kensington Lock
Card Reader 4-in-1
1,3 Mp.
Li-Ion 6 cell
255 x 379 x 37 mm
2,6kghttp://forum.donanimhaber.com/m_47563504/tm.htm
-
@Coiner hcam verdiğiniz linkteki HP laptop ATI ekran kartına sahip ve USB 3.0 Desteği yok.
ekran kartı konusunda laptoplarda NVIDIA öneririm. en güzel özelliği olan Optimus'u kullanabilmek için.
@edit : bi üstteki verdiğiniz donanım özellikleri ile benim verdiğim aynı değiller. konfigurasyon farkları var harddisk boyutu ram mhz'i gibi.
-
BarisYigit bunu yazdı:
@Coiner hcam verdiğiniz linkteki HP laptop ATI ekran kartına sahip ve USB 3.0 Desteği yok.
ekran kartı konusunda laptoplarda NVIDIA öneririm. en güzel özelliği olan Optimus'u kullanabilmek için.
@edit : bi üstteki verdiğiniz donanım özellikleri ile benim verdiğim aynı değiller. konfigurasyon farkları var harddisk boyutu ram mhz'i gibi.
-----------------------------hocam peki bu laptop konusunda ne dersin
http://www.sadecenotebook.com/index.asp?pid=2&uid=3721
-
Asus al kafan rahat olsun aga.
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------orasıda size kalmış derim hdd boyutu ve grafik kartı dışında pek fark yok.
yok benimkinin tasarımı güzel olsun ısınma sorunu olmasın şık olsun sağlam olsun derseniz yine samsung derim.
isterseniz kendi q530'umun fotoğraflarını çekip koyabilirim. kasa ve tasarım hakkında bilgi sahibi olmanız için ? -
BarisYigit bunu yazdı:
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------orasıda size kalmış derim hdd boyutu ve grafik kartı dışında pek fark yok.
yok benimkinin tasarımı güzel olsun ısınma sorunu olmasın şık olsun sağlam olsun derseniz yine samsung derim.
isterseniz kendi q530'umun fotoğraflarını çekip koyabilirim. kasa ve tasarım hakkında bilgi sahibi olmanız için ?
-----------------------------hocam ekran kartlarını karşılaştırdım . Asustaki ekran kartı daha üst sıralarda gt550M var asusta . Samsung'da ise 540m varmış . Yani şuan asus daha cazip geliyor bana. Ama verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
Sıra Üretici Model KodAdı Bit DirectX 3DMark05 3DMark06 3DM Vant. P GPU 47 NVIDIA GeForce GT 550M N12P-GT 128 11 65 NVIDIA GeForce GT 540M N12P-GS 128 11 15470 8060 3442
-
Coiner bunu yazdı:
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------@Coiner hcam verdiğiniz linkteki HP laptop ATI ekran kartına sahip ve USB 3.0 Desteği yok.
isterseniz kendi q530'umun fotoğraflarını çekip koyabilirim. kasa ve tasarım hakkında bilgi sahibi olmanız için ?
-----------------------------hocam ekran kartlarını karşılaştırdım . Asustaki ekran kartı daha üst sıralarda gt550M var asusta . Samsung'da ise 540m varmış . Yani şuan asus daha cazip geliyor bana. Ama verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
Sıra Üretici Model KodAdı Bit DirectX 3DMark05 3DMark06 3DM Vant. P GPU 47 NVIDIA GeForce GT 550M N12P-GT 128 11 65 NVIDIA GeForce GT 540M N12P-GS 128 11 15470 8060 3442
-----------------------------biri 5serisi biri 4
NVIDIA GeForce GT 540M
Codename N12P-GS Pipelines 96 - unified Core Speed * 672 MHz Shader Speed * 1344 MHz Memory Speed * 900 MHz Memory Bus Width 128 Bit Memory Type GDDR5, DDR3 Max. Amount of Memory 1536 MB Shared Memory no DirectX DirectX 11, Shader 5.0 Current Consumption 35 Watt technology 40 nm Features Optimus Support, PureVideo HD VP4, 3D Vision, 3DTV Play, Bitstream HD Audio, CUDA, DirectCompute, OpenCL, OpenGL 4.0, DirectX 11
NVIDIA GeForce GT 550MCodename N12P-GT Pipelines 96 - unified Core Speed * 740 MHz Shader Speed * 1480 MHz Memory Speed * 900 MHz Memory Bus Width 128 Bit Memory Type DDR3/GDDR5 Max. Amount of Memory 1536 MB Shared Memory no DirectX DirectX 11, Shader 5.0 technology 40 nm Notebook Size large Date of Announcement 06.01.2011
aradaki fark.3D Mark test sonucu
-
optimus yokmu yani bu 550'de ? Birde bu asus teknik servis olayında iyi diye duydum :/