folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Notebook İncelemleri Sizinde Yorum Ve Önerileriniz !!

Notebook İncelemleri Sizinde Yorum Ve Önerileriniz !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

hocam gayet iyi destek oluyorsun varsa onerebilecegin urunleride tanıtabilirsin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

hocam wallaha ürün kafamda yok asusun en son toplantısına gitmiştim yeni notebooklarını tanıtmıslardı ama bunlar daha türkiyeye gelmemişti orada cok değişik ve güzel notebooklar vardı fakad işte asus un kasa kalitesi toshiba gibi değil toshibanın kasası cok kalitelidir tabi en kaliteli kasa lenvoda suanda dedigim gibi ya 

alacak adam y550p alsın saten cihazı gören asık olur 

yada isteyen yazsın holder hocam bu naısl alalım mı die 

bu sitede bu işle ugrasan 3 kişi var die biliorum

1. ben 

2.swordfish

3.hayalkurt 

2 side benden buyuk abim sayılırlar bilgileride yeterli seviyededir k sword hocam satısa daha cok agırlık veren biridir onun tecrübelerinede ihtyac 

ama 2side eminm dedigim laptopu destekleyecklerdir fiyatını bilmiorum ama 

mesela param var dien varsa cosmio aalabilir onlarda cok nadir arıza verir ve performans olarak costurur oyun mu oynack oynatır her sei yaptırır

2. ci el alacak olanlarda dikkat etsinler anakart mudahile görmüş ise kesinlikle almasınlar gine patlar.

bilmiorum ya suanda calısmıorum piyasada değilim aslında 2 ci el sıfır falan en uygunfiyata falan buluruz milllet e yardımcı oluruz da 2 gün sonra millet bizi tanımaz bende tribe girerim:D:d neyse konu güzel destekliorum diger laptop konularına cvp yazmayacm artık sorunu olanda buraya yazsın bence çözüm bulalım db yi sisrmesinler rene abimiz kızar soınra:P

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

eyv hocam cok saol bende konuyu sırf bu yuzden actım zaten hem tek konu altında iyi işler cıksın hemde millet ortalıga dagılmasın bende insanlara urun tavsiye eden biriyim sonucta insanları kotu yonlendirmek istemem bu yuzden oncelikle birine tavsiye ettigim urunu paylaşırım ki neresinde yanlış dusunuyorum diye tabii sen ve bahsettigin kişiler kadar iyi anlamam o yuzden sana sorayım 2.mesajdaki hp hakkında ne dusunuyorsan tam anlamıyla orada yazdım nerelerde kullanılacagına dair

bu hp yi bir hocam için bilgisayar bakarken denk geldi istanbulbilişmden baktım fena sayılmaz sonucta adam ogretmen en fazla bilgisayarda sınav soruları hazırlıyorum dedi fiyat olrak 1000 1200 arası dedi bu bence onun için ideal olabilir yanlız bende kendim için bu ara notebook dusundugumden kendim için uyarladım mesajı ne diyorsun dedigim gibi oncelik benim için dell ama maddi ve nakit durumum malesef 1.500 lira verebilecek kadar degil bunu bile en fazla 3 ay sonra alabilirim diye dusunuyorum sen bu makine için ne dusunursun yazıyı ele alarak 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

code-N bunu yazdı:
    -----------------------------

eyv hocam cok saol bende konuyu sırf bu yuzden actım zaten hem tek konu altında iyi işler cıksın hemde millet ortalıga dagılmasın bende insanlara urun tavsiye eden biriyim sonucta insanları kotu yonlendirmek istemem bu yuzden oncelikle birine tavsiye ettigim urunu paylaşırım ki neresinde yanlış dusunuyorum diye tabii sen ve bahsettigin kişiler kadar iyi anlamam o yuzden sana sorayım 2.mesajdaki hp hakkında ne dusunuyorsan tam anlamıyla orada yazdım nerelerde kullanılacagına dair

bu hp yi bir hocam için bilgisayar bakarken denk geldi istanbulbilişmden baktım fena sayılmaz sonucta adam ogretmen en fazla bilgisayarda sınav soruları hazırlıyorum dedi fiyat olrak 1000 1200 arası dedi bu bence onun için ideal olabilir yanlız bende kendim için bu ara notebook dusundugumden kendim için uyarladım mesajı ne diyorsun dedigim gibi oncelik benim için dell ama maddi ve nakit durumum malesef 1.500 lira verebilecek kadar degil bunu bile en fazla 3 ay sonra alabilirim diye dusunuyorum sen bu makine için ne dusunursun yazıyı ele alarak 

-----------------------------

bu makinayı gördüm kullandım 2ci elni 800 e satmıstık sanırım adam 1200 e falan almıstı galiba 2 hatalık makinaydı kredi kartı borcu oldugu için satmıstı 

neyse 

ATI Mobility Radeon HD 5470 Ekran Kartı (Değiştirilebilir) böle bi sey yok ekran kartı değiştirilmez yani ögle bi üretim yeni cıktıysa bilmiorum ama notebooklarda ekran kartı değiştirme gibi bi mantık yok nie diecksin.normal pc mantıgı ile bakma ekran kartı zaten 10 15 cm kare bi sey bunlarda ince sogutma sistemi o karta göre üretilmiş baskasının sogutmasını takamazsın bi kere ama söle diyim bu makinaya bakım yapmadan 4 sene kullanablirsin kasasıda gayet saglamdır index bilgisayar bi ara bunları cok ucuzdan vermişti hala patlamadılar bunun bi önceki sürmünü bi arkdasta görmüştüm içini actım merk ettim baktım kasası saglam düzgün kullandıgın taktirde kolay arıza vermez hatta benim elime hec gelmedi bundan arkdasta görmüştümsadece donanımsal özelliklerine bi sey demiorum o herkezin kendi tercihi ama ögretmen adamın ne işi var i3 işlemciyle :dndell 800 e sattıgı bi notebook var cok da temiz güzel bi sey core2duo olması lazım onu aldırsaydın ögretmene ideal pc ögle işte makina güzel kendine alabilirsin hafiftide ekranı cok güzel ama renkleri cok güzel veriodu :W bunla oyun falanda kasabilirsin ama ginede temiz kullanacm diosan altına notebook fanı almayı ihmal etme ve cihaz calısır durumdayken cihazı sarsma bu kadar :W 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

hoca ogetmen olan için bana fiyat verince dedim madem ole bisey istiyosun yeni nesil bakım dedigin dogru core duolar ogretmen için ideal henuz almadı daha bakıyorum işte bunu begendi ben daha bakarım dedim o da dusunuyor suanda zaten

ben kendim için alırsam dedigim gibi ilk mesajda belirttim ekran kartı degişmesin onemli degil o bana yeter zaten oyun kasarsamda yazdıgım oyunlar olur gerçi pek takılmıyorum oyun filan genelde dedigim gibi orda yazanları kullanıyorum beni dusunduren tek nokta hplerde fazla ısınma oldugu ama dedigin gibi temiz kullanacagım için bir notebook fanı alırım ole kullanırım olur diye dusunuyorum servisi hakkında ne dusunuyorsun bi ark gayet iyi teknik destek verdiklerini soylemişti katılırmısın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

hplerin dv serilerinde ısınma problemi var o makinada ısınma problemi yokki zaten amd değil intel intel ısınmaz ki ısınsa bile yani bi sey olmas mesela biz anakrt test ederken amdlere fan takıoruz direk gidip patlıo ama intellere takmıoruz amd ısınır notebookta  intele bi sey olmaz ki o makinadada ısınma problemi yok dvlerde var o problem.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

eyv hocam saol aldıkdan sonra birde ramini 4 yukseltirim olur teknik destek için ne diyorsun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

hp istanbulda bakmıo diebiliorum ankaraya yolluo diebiliorum fakad hp nin teknik servisi garanti süresi içinde iyidir garanti btince de toshibaya göre ucuzdur direk değişim yaparlar zaten bi sorun cıktıgında 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    İŞLEMCİ Intel Core i7-720QM 1.60 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i7
    RAM 4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    SABİT DİSK 500 GB SATA (7200 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ
    İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng
    EKRAN KARTI ATI Mobility Radeon HD 565v 1Gb Harici Ekran Kartı
    EKRAN BOYUTU 15.6" Full HD LED Ekran (1920 X 1080)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1920 X 1080
    SES ÇIKIŞI Intel High Defination Audio
     BATARYA
    BATARYA SÜRESİ 2.5 Saat
     WEBCAM
    WEBCAM Var
     EKRAN ÖZELLİKLERİ
    RJ45-ETHERNET 10/100/1000
     NETWORK
    WIRELESS LAN 802.11 b/g/n
    RJ11- MODEM Yok
    BLUETOOTH Var
     ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK
    DERİNLİK -
    YÜKSEKLİK -
    GENİŞLİK -
    AĞIRLIK 2.8 Kg
     ARAYÜZLER
    DC-IN 1
    USB (2.0) 2
    USB (3.0) Yok
    E-SATA 1
    HDMI 1
    VGA 1
    IEEE 1394 1
    KART OKUYUCU 1
    EXPRESS CARD SLOT 1
    MİKROFON GİRİŞİ 1
    KULAKLIK ÇIKIŞI 1
    PARMAK İZİ Yok
     GARANTİ
    GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl
    Kargo Ücretsiz

http://www.istanbulbilisim.com.tr/studio-1645-c72p45-dell-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,21452.html#urun_detay_div

alabiliyorsanız alın derim benim alma imkanım olsa suan gidip alırdım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

hocam bende ekimde hp g62-b11et modelini aldım işte i5 fln 3 gb rami var .

bilgisayarda şuan ısınma problemi hiç yok diyebilirim . hatta ilk aldığımda ne olur ne olmaz diye laptop fanı almıştım . daha hiç kullanmadım bile :)

oda bilgisayar hafta sonlar full açık .

oyun vs oynayabilirsin gerçi ben mühendislik okuyorum autocad vs solid kurdum bişey olmadı .

üstüne arada photoshoplada uğraşıyorum beni yarıda hiç bırakmadı.

tek eksi yönü notebook alırken ekran kartının 128 bit olması daha iyi olucaktır .

ama tabi bütçemiz buna yetti bunu aldım .

bakalım şuanlık birşey yok

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
Toplam Hit: 5882 Toplam Mesaj: 35