Notebook İncelemleri Sizinde Yorum Ve Önerileriniz !!
-
hayırlı olsun fiyatı vereydin iyidi
-
Benim tavsiyem şuan Samsung makinalar ve dell makinalar.
Samsung piyasaya yeni çıktı notebookda şuan ki makinaların da anakart arızası yok bize gelen arzaların çoğuda kullanıcı hatası makinalar.
Dell ise fazla anakart arızası vermez sony'e oranla.
Toshiba A serisinde çok sorun çıkarttı genellikla a200
Hp alacak arkadaşlar varsa paralarını çöke atsın diyorum şimdiden.
Notebook alıcaksanız yurdumun yandan yemiş markalarından laptop almayın.
Casper kazandığı paranın yüzde 70'ini reklama yatıran bir firma o yüzden yurdumun ürettiği laptoplardan almayınız.
Samsung laptop'unu bozmadan ben olsam samsung alırdım tasarım olarak dell'den biraz daha güzeller. -
hacılar, madem notebook incelemesi yapıyorsunuz, benim siteye de yazın yaw :)
http://www.almadanbak.com canım cıkıyor içerik eklicem diye :)
-
şu iki makinayada bakarmısınız ?
http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ts11hr-702tk-ts11-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53062
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-rf511-s02tr-rf511-core-i7-2630qm-2.0ghz-6gb-ddr3-750gb-2gb-gt540m-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52043 -
bende i 5 işlemcili dell inspırıon var . alalı 2 ay filan oldu.aliminyum desenli kapağı var. her türlü oyunu babalar gibi oyunuyor. gerçekten beton gibi pc.
abimde de lenovo 560 y var . aynı oyunda bundan çok daha fazla ısınıyor ama özellik olarak bundan daha iyi. fiat olarak aynı pc ler.
şunu diyebilirim. 15 inç ten aşağı almayın. hadi 14 olsun son
-
bulabilirsem dell 14r inspronlar var onlardan almayı dusunuyorum ama sanırım turkiyede henuz satışları yok yurtdısında kuzen var ama oda hayırsız ugrasmaz diye dusunuyorum turkiye bayisine mail attım bakalım ne cvp verecekler
-
ati 5470 ati 5650 bu tip yeni nesil mimariye sahip ekran kartları MMX dir. deiştirilebilir.. ancak baya tuzludur..
ama laptopu alırken dikkat edilicek ilk nokta ekran kartı olmalıdır bence.
2. nokta marka takıntısı olmamalı.. her markanın kendini rezil eden MODELleri olmuştur..
o yüzden markaya deil modele tapalım :)
3. olarakda bazı serilerde anakartlar problemli olur.. o seride o marka hep problem çıkarır.
almadan önce kullanılan anakart kimliğine iyi bakmak araştırmak gerekir.
çok kişi sorun yaşıosa anakartla ilgili uzak durmak en iyisidir..
(casper ve datron son 2 senedir kullandığı çoğu modeldeki aynı tip anakartları kullamışlardır. mesela tw7..10 makineden 8 i problemlidir. 2. seneye warmadan kurtarılmaz pahalı arızalar çıkarır bu yönde)
4 ve bence de en önemlisi , laptopun arka kapağının açıldığında herşeye ulaşılır olması onemlidir.. fan ram hdd bilumum bakım ve temizlik açısından.
kolay gelsin..
-
hp nin g62 lerinde ısınma yok onlardan çok sattım. fanları cok iyi pavilionların eski serilerinde tahliye yeri alttaydı ondan ısınıodu ama şimdi onu hallettiler
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
hp nin g62 lerinde ısınma yok onlardan çok sattım. fanları cok iyi pavilionların eski serilerinde tahliye yeri alttaydı ondan ısınıodu ama şimdi onu hallettiler
-----------------------------Bu iyi haber :)
Ama artık cok gec be hocam.Gecen sene abıme aldık bı Hp pavilion serisinden 1653 liraya hepsı buradadan.Sogutucu bıle sogutamıyor fanı o derece :O
Ne iştir anlamadım.
Bendede 5-6 senelık Asus var,Aynı oyunları oynasak dahı benımkınde tık yok,onunkıne dokunsan elın yapısacak gıbı oluyor :S
-
dediğin doğru siyah ve ondan eski gri pavilionlar cok ısınıodu ama g62 ve yeni pavilionlarda fan cok iyi cok kuvvetli üflüyor