folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Notebook U Nasıl Alırım Sizin Öneriniz Ve Notebook Hakkında

Notebook U Nasıl Alırım Sizin Öneriniz Ve Notebook Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Müridler İskoçya'da yasıyorum bi notebook alcam

Ama cpu olsa ekran kartı o olsa bu olayı iste uzatmadan Herseyiyle uygun bi tane buldum Lenovo y470

Ama sadece Amerika'da var burda yeni old için bilgim yok ordan nasil alirim varsada ben bulamadim 

ben kısaca söyle diyim ne için kul değil demeyin Bunu amerikadan nasıl alabilirim (çok iyi olur) | Bu modelde Bi ürün tavsiyese etseniz olur

Ürün :  http://shop.lenovo.com/us/laptops/ideapad/y-series/y470

749$

olan sagdan soldan 3uncu ortadaki :))

Aradığım notebook tam olarak linkteki

14'

Intel i7 & i5

Ekran kartı önemli nvidia gt550 1 gb | es deger bulduklarım hepsi ok oluyo ama hep ekran kartı Intel oluyo deli oluyorum

8|6 1333 mhz

Multimedia%20magic

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

kardeşim gecen sene 1.750 ye ilk cıktıgında y560 almıştım ve " öyle böyle bir makina değil be abi " moduna girip cok gaza gelmiştm.

zaman geçti ve 4. ayında her lenovo y560 kullanıcısı gibi benımde ekranın menteşelerı kırıldı, 2 ay geçti sıcaklık sorunu basladı ..
    daha sonra fan'dan köppek gibi ses gelmeye basladı ki sogutucu kullandıgım halde makına fena ısınıyordu , en sonunda ram kendı kendıne %99lara cıkıyordu ve 1 sene 2 ay sonra normal 500mb lık fır fılmı ızlerken makına kökten gitti (:

gecenlerde servise yolladım ve servis günü 20 günü geçtiği için yenı ürün aldım , demem odur ki diğer forumlarada göreceksin ;
    lenovo özellik bakımından saglam işler cıkarıyor olabilir ama bir müddet sonra başına inanılmaz derecede iş cıkarıyor (özellikle y560'tan sonra bildiğin sıçtı ! 2*3 kullanıcıdan bırınde ; yurtdışıda dahil ; laptop pert oldu ) sana bi öneri olarak lenovo yerıne ,

asus fılan bakmanı öneririm .. 

edit: y570 sürümüde cok tutulduydu ama yavaş yavaş bırck kişide problemler cıkmaya basladı (:

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

hocam bana cazip gelen yani isin gercegi ibm kisisek bilgisayar bolumu satin almis olmalari ve herkesin onermesiyle birlikte 

asil onemli olan yukaridaki gibi i5 i7 islemcisi ekran karti ve en onemlisi 14 ` olusu  ve ram i yani

bu ozellikler zaten baslica ozellikeri diger multimedya ozellikleride gayet iyi o yuzden

yoksa benim ilk tercihim tabiki dell ama ondada dedigim gibi 14 inc vs aradigim

seyler var ama ekran karti niyese intel 3000 koymuslar yoksa coktan almistim

o yuzden hala arayis icersindeyim tavsiyen varsa ve dedigim gibi uk icersinde bulabilecegim birsey olursa sevinirim 

ayrica deneyimi paylastigin icin eyv saol

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

dell marka'dan şaşmayın. en azından evinde ( yerinde ) servisinden yararlanmak varken başka markalara gitmeyin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

APPaLLoSa bunu yazdı:
    -----------------------------

dell marka'dan şaşmayın. en azından evinde ( yerinde ) servisinden yararlanmak varken başka markalara gitmeyin.

adam haklı

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

hocalar valla bende dellden sasmazdim ama dedigim gibi bi ekran kartin olayina ayar oluyor 

intel 3000 nasil bi ekran karti bilmiyorum youtube den bakiyorum adamlar crysis 2 filan oynuyolar

ama bilmiyorum tabii kullanicisi varmi nedir ne degildir yada bu notebookcheckteki degerlerden tam anlayan varsa 

biseyler solesinde aliyim artik bi notebook valla arti bi hal oldum

simdi diyorum dellin xps serisi yeni 14 inc ler var ama onlarin ucuz olanalarindada intel 3000 var 999 pound olani var 

ama onuda turk lirasina esitleyince cok kotu strese giriyom gerci o sekilde dusunemek yanlis burda ama neyse 

hacilar dedigim gibi en azinda su intel 3000 ekran karti icin ne derseiniz is gorurmu tmm oyun oynicak vaktim yok 

olsada oynayan biri degilim belki ama eksik olmasin istiyorum olur oyun yeni cikmistir bi denek istiyorum

aa ekran karti desteklemiyo olmaz yani bole durumlari sevmiyom cok uzadi laf nese iste bole

intel 3000 in icinde oldugu bi notebook link i atayim bakin ona ne diyiceksiniz 

edit : Muridler simdi bu linkte 4 tane notebook var hangisi sizce adamlar birinin raminde almis birinin hdd birine hepsni koymus 

http://www.dell.com/uk/p/inspiron-laptops#!facets=41105~0~832766,93410~0~1450393&p=1

ama ekran kartlari hepsi ayni ekran karti icin fikirilerini bekliyorum ve ayrica ne diyosunuz hangisi

8 gb ram 500gb 5400 rpm hdd mi 649 pound en alttaki ile 50 pound var hdd o kdr fark edermi performans olrak ?

6 gb ram 500gb 5400 rpm hdd mi 579 pound  aldiktan sonra ram eklersem ne kdr olurki ?

6gb ram 750gb 7200 rpm hdd mi 649 pound   altaki ile arsinda 51 pound var 2 gb ram o kdr edermi bilmiyorum burda ?

8gb ram 750gb 7200 rom hdd mi 699 pound  alirsam direk kullanirim ?

ben kararsiz kaldim hem bunlar arasinda hemde dedigim gibi ekran karti olayinda bu ikilemden yada bilimiyom artik kac`lem girdim

beni cikartin alim birini :))))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Valla ''casper'' almada hangisinden alırsan al genede bilki casperden daha iyi olur:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek

Al bir Sony cocuklarına miras birak kardeş :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

casperla isim olmaz zaten sony baktim ama yok istedigim gibi bi makina dell iyidir lenovayida yukarida yazdim zaten neden

ama simdi dedegim gibi su yukarida verdigim 4 lu arsinda bi tane almayi dusunuyorum ama ekran kartini hic bilmiyom dedigim gibi 

bir oncekiler arasida secim icin yardim bekliyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

dostum şimdiye kadar hp acer notebook ve amd phenom2x4 işlemcili toplama makina kullandım. hepsini de sattım. şimdi 2 tane dell dizüstü var. birini 1.5 senedir kullanıyorum hiçbi sorunu yaşamadım.ayrıca gayet performanslı diyebilirim eşdeğerlerine göre. diğerini de yeni aldım. hatta unboxing videosu çekip koydum geçenlerde. hd3000 nasıl demişsin. hd 3000 onboard ekran kartıdır. yani makinada bi tane daha ekran kartı var. oyunları grafik işlemci isteyen programları harici kartla çalıştırıyosun. ama hd3000 işlemciye entegre ilk grafik yongası. turboboost özelliğini kullanabiliyo. kısacası dell almanı tavsiye ederim.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:

dostum şimdiye kadar hp acer notebook ve amd phenom2x4 işlemcili toplama makina kullandım. hepsini de sattım. şimdi 2 tane dell dizüstü var. birini 1.5 senedir kullanıyorum hiçbi sorunu yaşamadım.ayrıca gayet performanslı diyebilirim eşdeğerlerine göre. diğerini de yeni aldım. hatta unboxing videosu çekip koydum geçenlerde. hd3000 nasıl demişsin. hd 3000 onboard ekran kartıdır. yani makinada bi tane daha ekran kartı var. oyunları grafik işlemci isteyen programları harici kartla çalıştırıyosun. ama hd3000 işlemciye entegre ilk grafik yongası. turboboost özelliğini kullanabiliyo. kısacası dell almanı tavsiye ederim.

harici bi kart oldugu yazmiyo yada ben goremiyon ama kullaniyorum diyosun harici karti girisi var diyosun o zmn sorun yok

simdii yukaridaki makineler arasinda secim yapmam gerek o zmn :))

Toplam Hit: 4671 Toplam Mesaj: 34