Notebook'a Çay Döküldü
-
muaythaist bunu yazdı
ps: adamın kolundaki saat 150bin TL (:
126613LB
~Konu Dışı~ ^^`
ya bu Saatler bana niye bu kadar Kaba görünüyor, fiyatından önce.
Day-Date , Month-Date yok. sadece, 1-31 Tarihi var.
acaba perpetual dediği (1-31)Date olarak, Yıl içerisindeki 28-30-31 çeken Ayları düzelttiğinden dolayı mı (annual?perpetual), yoksa bir de 4. yıllarda Şubatı 29 diye de düzeltiyor diye mi?
tabi bu ise; Oyster Perpetual Submariner Date
highly legible Chromalight (long-lasting luminescence, blue glow). (300metre derinlikte , karanlıkta parlıyor mu diyor bu.)
kafama takıldı: Quarz olup, Frekans'ı da yüksek olup Saniyeler arasını 8-10 tık'ta(hertz'de) geçen, day-month-date-24h disk'i ibre'li olan bir Marka ve Model biliyor musun?
yazmışken: Kasa'sı, Kadran'ı,kordon'u siyah; Saniye,Dakika,Saat kolları da (ister fosfor'lu ister fosfor'suz ama) Kılıç gibi Elmas kesimli parlak Metalik Renk'te olanlarından yok mudur?
~@~
@YalinYalniz ^^`
RitmFarbRacourci tarafından 12/Mar/21 23:21 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam geçmş olsun
teknik bilginiz varsa, komple kasayı falan sök diyeceğim
ssd ram vs hepsini sök bana kalırsa.
zaten o pcnin içi komple açılacak da....
geçmiş olsun.
-
Al eline bir yildizli tornavi da ac leptabi ve eski bir diş firçasi ile selbak ile iyice kurut...
-
yalinyalniz bunu yazdıneverland bunu yazdıEkerci bunu yazdı
hocam servise götürürsen bi ton para isteyecekler. zaten sıvı teması olduğu için garantidende faydalanamazsın. ben olsam laptobu açar kendim temizlerdim. laptop açmak temizlemek zor şeyler değil. aynı markanın laptop açma videosunu bul izle bi kaç kere sonrada açarkende önünde olsun video. onu izleye izleye aç herşeyini temizle(alkol vs ne gerekiyorsa) daha sonra kapatırsın. laptop kadar para isteyebilirler senden. zahmetli iş zaten
ha param var diyorsan koy götüne :D
Adamın saati 150 binmiş.
Bence bu konuyu biz fakirler bu gibi durumlarda neler yapıyor, onu görmek için açtı.
Oruç tutmak gibi yani bu konu da.. Halimizden anlıyor, tebrik ederim hocam pirinç falan biz de öyle yapıyorum gazete falan da bulmuş yaaa
Dünyada en çok sahtesi bulunan iki saat var:
Rolex ve AP, onursal üye olarak Casio'yu da alabiliriz belki. :)
O saatin çakmasının en ucuzu 100TL en pahalısı 12.500TL.
Çok doğru fakat modeline kadar bilen arkadaşa övgüler yollamak isterim.burdan. ne kaliteli zevklerin var hocam gördüğün gibi model yazmışsın :))
Diğer arkadaşlara kulak vermeyi tercih ettim yarın kızın evinde açar yaparım laptopu umarım duzelir. Laptop da Huawei 15 d 4 k ya earbuds 3 hediye ediyordu daha kredisi bu ay bitiyor :W herkese teşekkür ederim yardımları için
-
Realseyler bunu yazdı
Al eline bir yildizli tornavi da ac leptabi ve eski bir diş firçasi ile selbak ile iyice kurut...
Hocam aynen bunu yapicam. SSD hardiskler için çıkart demiş herkes. Onları da çıkartıp pirince yatirmali miyim sizce
-
Headhunterz bunu yazdıRealseyler bunu yazdı
Hocam aynen bunu yapicam. SSD hardiskler için çıkart demiş herkes. Onları da çıkartıp pirince yatirmali miyim sizce
Selpak komponentlerin arasında kalsın da kalıcı hasar versin hocam :D
Yırtılabilir, takılabilir, yanabilir herhangi bir malzemeyle bilgisayar kurutulmaz hocam, saç kurutma makinesi de hakeza; tiner ve flux ile anakart ve komponentlerin doğru şekilde temizlenmesi lazım yoksa ileride anakart bağımsızlığını ilan eder mazallah hocam.
Saatin modelini tahmin etmek de zor değil hocam, her Rolex'in kendine özgü hatları var; hocam da normal bir saatsever :)
-
yalinyalniz bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdıRealseyler bunu yazdı
Selpak komponentlerin arasında kalsın da kalıcı hasar versin hocam :D
Yırtılabilir, takılabilir, yanabilir herhangi bir malzemeyle bilgisayar kurutulmaz hocam, saç kurutma makinesi de hakeza; tiner ve flux ile anakart ve komponentlerin doğru şekilde temizlenmesi lazım yoksa ileride anakart bağımsızlığını ilan eder mazallah hocam.
Saatin modelini tahmin etmek de zor değil hocam, her Rolex'in kendine özgü hatları var; hocam da normal bir saatsever :)
Hocam püf noktaları için teşekkürler , İzmir Kemeraltı nda dediğiniz gibi 2-3 bin e Şahane saatler var. Bu flux nedir araştırıp yarın yapacağım umarım
-
komple kasyı anakartı vs. birbirinden ayırıp yapman gerekirdi, yanlışın üstüne yanlış serisi yapıp iyice kötü etme ver servise.
-
Aynısı bizim doktorun pc sine oldu, aldığım gibi baş aşağı olacak şekilde çevirdim, ayaklı ısıtıcı karşısına koydum, 2-3 saat kaldı, cihaz canavar gibi çalışıyor :)
-
allah seni ne yapmasın pirinç olayı öyle değil kapalı hava almayan kutuya koyucaksın pirinç önce kutudaki havanın nemini emicek sonra pc deki buharlaşan nemi çekicek kabın içindeki hacime göre ortalama 1 hafta sürer bide bataryayı çıkarmayı unutma