Notebook'a Çay Döküldü
-
Herşeyi yaptım söktüm anakarti ayırdım tinerle gözlük beziyle sildim kuruladim taktım tekrar fakat şarj almıyor. Servise vereceğim maalesef gitti sanırım PC. Yanında kulaklıkta vermişlerdi pcnin o da bozuldu anasını satayım ancak PC yi açıp temizleyene kadar hata üstüne hata yapıldı en azından bataryayı söküp bırakayım onu da takmıştım. Sağolun tavsiyeleriniz için
-
Headhunterz bunu yazdı
Herşeyi yaptım söktüm anakarti ayırdım tinerle gözlük beziyle sildim kuruladim taktım tekrar fakat şarj almıyor. Servise vereceğim maalesef gitti sanırım PC. Yanında kulaklıkta vermişlerdi pcnin o da bozuldu anasını satayım ancak PC yi açıp temizleyene kadar hata üstüne hata yapıldı en azından bataryayı sökük bırakayım onu da takmıştım. Sağolun tavsiyeleriniz için
Hocam gözlük beziyle değilde diş fırçasıyla temizleseydin. Diş fırçalar gibi anakartın üstünü altını olurdu sanki
-
selo-g bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdı
Herşeyi yaptım söktüm anakarti ayırdım tinerle gözlük beziyle sildim kuruladim taktım tekrar fakat şarj almıyor. Servise vereceğim maalesef gitti sanırım PC. Yanında kulaklıkta vermişlerdi pcnin o da bozuldu anasını satayım ancak PC yi açıp temizleyene kadar hata üstüne hata yapıldı en azından bataryayı sökük bırakayım onu da takmıştım. Sağolun tavsiyeleriniz için
Hocam gözlük beziyle değilde diş fırçasıyla temizleseydin. Diş fırçalar gibi anakartın üstünü altını olurdu sanki
İş bilmemezlikten gidecek laptop hocam şimdi bu cihaz Adana'ya gidecek tahmini Perşembe günü bir tanıdıkları açıp bakacakmis, o yapana kadar ben alıp fırça falan yapayım mı yoksa şuan bataryayı sokup kapalı bir kutu strecle sarip içinde pirinç Perşembe günü Adana'ya gidene kadar kalsın mi çünkü yine olmazsa bu sefer pc ye para vericem servis için
-
Headhunterz bunu yazdıselo-g bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdı
İş bilmemezlikten gidecek laptop hocam şimdi bu cihaz Adana'ya gidecek tahmini Perşembe günü bir tanıdıkları açıp bakacakmis, o yapana kadar ben alıp fırça falan yapayım mı yoksa şuan bataryayı sokup kapalı bir kutu strecle sarip içinde pirinç Perşembe günü Adana'ya gidene kadar kalsın mi çünkü yine olmazsa bu sefer pc ye para vericem servis için
Tinerle fırçala gitsin hocam. Pirinç iş görmez bu saatten sonra. Tinerle iyice fırçala, kurut. Anakartta bir yer yanmadıyda çalışır yani.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
ps: adamın kolundaki saat 150bin TL (:
126613LB
acaba perpetual dediği (1-31)Date olarak, Yıl içerisindeki 28-30-31 çeken Ayları düzelttiğinden dolayı mı (annual?perpetual), yoksa bir de 4. yıllarda Şubatı 29 diye de düzeltiyor diye mi
highly legible Chromalight (long-lasting luminescence, blue glow). (300metre derinlikte , karanlıkta parlıyor mu diyor bu.)
perpetual hem ayin kac cektigini hem artik yili kendiliginden ayarliyor.
highly legible chromalight dedigi şu:
superluminova denen mavi fosfor kullaniliyor, isikla temas sonrasi guclu bir sekilde uzun sure parliyor.
gunes isiginin cok etkin oldugu bilinir, ama bilinmeyen bir ek bilgi ultraviyole isik ekstra etkili. musterilerime anahtarlik seklinde mini ultraviyole fener hediye ederdim, normal isik gormesinden cok daha hizli (3-5 sn'de) maksimum parlakliga ulasmasina yariyordu. loş bir gece klubunde saatinize yapacaginiz 3-5 sn lik bir islem sonrasi saatlerce tum gozler uzerinizde (:
300mt olayi basinca dayaniklilik gostergesi, guvenli dalis derinlik verisi. 1000mt olanlari da var DSSD gibi modeller. bunlarda basinci dengeleyici helyum valfi bulunur.
fosforla dogrudan baglantili bir mevzu degil 300mt olayi.
edit: mobilde eklenemeyen görsel.
muaythaist tarafından 14/Mar/21 19:34 tarihinde düzenlenmiştir -
muaythaist bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
126613LB
acaba perpetual dediği (1-31)Date olarak, Yıl içerisindeki 28-30-31 çeken Ayları düzelttiğinden dolayı mı (annual?perpetual), yoksa bir de 4. yıllarda Şubatı 29 diye de düzeltiyor diye mi
highly legible Chromalight (long-lasting luminescence, blue glow). (300metre derinlikte , karanlıkta parlıyor mu diyor bu.)
perpetual hem ayin kac cektigini hem artik yili kendiliginden ayarliyor.
superluminova denen mavi fosfor kullaniliyor, isikla temas sonrasi guclu bir sekilde uzun sure parliyor.
gunes isiginin cok etkin oldugu bilinir, ama bilinmeyen bir ek bilgi ultraviyole isik ekstra etkili. musterilerime anahtarlik seklinde mini ultraviyole fener hediye ederdim, normal isik gormesinden cok daha hizli (3-5 sn'de) maksimum parlakliga ulasmasina yariyordu. loş bir gece klubunde saatinize yapacaginiz 3-5 sn lik bir islem sonrasi saatlerce tum gozler uzerinizde (:
300mt olayi basinca dayaniklilik gostergesi, guvenli dalis derinlik verisi. 1000mt olanlari da var DSSD gibi modeller. bunlarda basinci dengeleyici helyum valfi bulunur.
hocam ultraviyole zamanla camda aşınma yapmaz mı, rolexin kendi sitesinde bildiğim kadarıyla kullanılan camların UV direnci yazmıyordu da :=)
30ATM değeri sistemin basınca dayanıklılığıdır dediğiniz gibi hocam, dalgıçlar için özel serilerdir :) Yine de yüzerken rolex gibi bir saatle yüzmek yerine daha hafif saatlerle yüzmek isterdim :)
-
muaythaist bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
126613LB
acaba perpetual dediği (1-31)Date olarak, Yıl içerisindeki 28-30-31 çeken Ayları düzelttiğinden dolayı mı (annual?perpetual), yoksa bir de 4. yıllarda Şubatı 29 diye de düzeltiyor diye mi?
perpetual hem Ayın kac cektigini hem Artik y!ili kendiliginden ayarliyor.
SuperLuminova denen Mavi Fosfor kullaniliyor, isikla temas sonrasi guclu bir sekilde Uzun Sure parliyor.
gunes isiginin cok etkin oldugu bilinir, ama bilinmeyen bir ek bilgi Ultraviyole isik ekstra etkili. musterilerime anahtarlik seklinde mini Ultraviyole fener hediye ederdim, normal isik gormesinden cok daha hizli (3-5 sn'de) maksimum parlakliga ulasmasina yariyordu. loş bir gece klubunde saatinize yapacaginiz 3-5 sn lik bir islem sonrasi saatlerce tum gozler uzerinizde (:
300mt olayi basinca dayaniklilik gostergesi, guvenli dalis derinlik verisi. 1000mt olanlari da var, DSSD gibi modeller. bunlarda basinci dengeleyici Helyum Valfi bulunur.
edit: mobilde eklenemeyen görsel.
bu SuperLuminova iyiymiş.
bende İndiglo kadran'lı Timex var, bunda de gece saati zor görüyorum. pili zayıfladı herhâlde.
(bir'de,bu Timex'in kurma kolunu Taç kısmına yakın yerden, yakın zamanda kırdım. bunu saat tamirci'leri, WR50 özelliğini kaybetmeden tekrar değiştirebilirler mi?
telegram varsa foto atabilirim. vv, )
bu Helyum ile, saatin içindeki basınca dayanımına dâir birşeyler okumuştum. o da ilginçmiş.
-
ben de yazın sade soda dokmustum yan bıcımde koyup guneste beklettım aksama sapasaglam oldu :D 7. yıla gırdı emektar :)