Notebooklar Hakkında Merak Ettikleriniz ? Sorunlar Ve Çözümleri
-
Arkadaşlar bu sıralar biraz boş vaktim oldugu için bir blog açıyorum ve burda sadece notebook, laptop, netbook tarzı bilgisayarlar hakkında incelemeler ve yazılar yazacağım.
Birşeyi yapıyorsak birilerine faydası olsun en azından.Sizlerden ricam notebooklar hakkında neleri merak ediyorsunuz, hangi sorunları yaşıyorsunuz, ne tarz inceleme ve bilgilere ihtiyacınız var burda belirtin bende oturup yazayım.
Mesela laptopun çok ısınıyor Ne yapabilirim ? Notebook Klavyeme su döküldü ne yapabilirim, Notebook Rami nasıl değiştirilir, Notebook klavyesi nasıl sökülür v.s v.s işte...Aklınıza gelen herşey, neyi merak ediyorsanız artık.
Siz merak ettiklerinizi yazın bende zamanla detaylı açıklamalarını yapayım böylece birilerinin işine yarasın :)
Saygılarımla
-
Burayıda alıyorum maddeler halinde sıralayacağım..
-
Güzel fikir :) En basitinden bir soru laptopun altına buz koysam bile kapanıyor neden olabilir yazılımsal donanımsal ?
-
Forever_Piratebay bunu yazdı:
-----------------------------Güzel fikir :) En basitinden bir soru laptopun altına buz koysam bile kapanıyor neden olabilir yazılımsal donanımsal ?
-----------------------------o senin pisliğindendir :)
cihazın içerisini açıp tozlardan arındırman lazım. Termal macun uygulaması yapman lazım. :) -
Forever_Piratebay bunu yazdı:
-----------------------------Güzel fikir :) En basitinden bir soru laptopun altına buz koysam bile kapanıyor neden olabilir yazılımsal donanımsal ?
-----------------------------Resimlerle bi anlatım yapacağım yarın gidip öncelikle fanı kötü durumda olan bi laptop bulayım :)
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------Forever_Piratebay bunu yazdı:
-----------------------------o senin pisliğindendir :)
cihazın içerisini açıp tozlardan arındırman lazım. Termal macun uygulaması yapman lazım. :)
-----------------------------nasıl güldüm ya :) sadece kenarından hava tuttum garantiyle bozuşmayalım diye :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Forever_Piratebay bunu yazdı:
-----------------------------Resimlerle bi anlatım yapacağım yarın gidip öncelikle fanı kötü durumda olan bi laptop bulayım :)
-----------------------------İnşallah tutar site hadi bakalım :)
-
Benim laptop ısınınca netim kopuyor uyku moduna yada açıp kapatınca geri geliyor.
http://tahribat.com/Forum-Dosya-Indirirken-Baglantim-Kesiliyor-156686/
Neden olabilir?
-
hocam yeni laptop aldım bu bataryayı en uzun sekilde nasıl kullanabilirim ? kimisi dolunca fisten cek dio.kimisi dolunca o zaten batarya ile ilişkiyi kesio fln dio
yani sen ne diyorsun nasıl kullanmalıyız ?
-
macbook'lar içinde geçerliyse bişi sorucam, + ram nasıl takabiliriz. ssd hard disk istiyorum nerden bulabilir ve takabiliriz.
-
İçini üfletmek, termal macun değiştirmek hiçbir şekilde işe yaramıyor. Bir notebook ısınmaya başlıyorsa miladını doldurmuş demektir.