Notebooklar Hakkında Merak Ettikleriniz ? Sorunlar Ve Çözümleri
-
hocam senden bi ara hp notebook adaptör almıştım. gayet güzel çalışıyor. ancak şimdi laptopun şarj soketinde sıkıntı var galiba. bu sorunu nasıl çözebiliriz. Burda bi kaç yere sordum hiç bakmadan soketin değişmesi gerektiğini söylediler. 80 tl gibi bi fiyat çıkardılar. bu kadar para vermek istemiyorum açıkçası. laptop zaten eski . Kendim söksem yapamazmıyım acep?
-
HP Pavilion serisi bilgisayar,oyun oynamaya kalktığında fırın oluyor,o derece ki yanına koyulan kuruyemişler ısınıyordu :-) bir zaman sonra da kapatıyor kendini,sebep ve çözümü ne olabilir?
-
hocam bende aşırı ısınma problemi vardı ayrıca kola döktüm üzerine fakat kurutnca çalıştı asıl sorun ise ko oynarken pc de donma oluyordu fakat oyle bir donma ki caps tusna basınca ışık bile yanmıyordu fan deli gibi çalışmaya başlıyodu poverden zorla kapatıp bi 5 dk bekleyince ancak geri açabiliyordum oynadıgım oyunlar içerisinde ilk bu oyunda gordum sonraları film izlerken bile aynı durum ortaya çıkmaya başladı şu an ise hiç açılmıyor pover basınca ekrana goruntu bile gelmeden tık diiyp gidiyor
edit: hp pavillion serisi yukardaki ark ile aynı dertteyiz galiba :/
-
benim pavilionda aşırı ısınıyordu. alt tarafından söküp fanından bi tomar pislik çıkarttım baya düzelmişti.
-
Hocam ben gecen konu actim. Toshiba satellite pro c650 nootebook i5 8gb ram Falan filan. Profilden son konuma bakarmisin? O nottebook icin gorusunu pm yada o konu altina yazarsan sevinirim. Telden giriyorum takip edemiyorum. Konulari. Konu linki http://tahribat.com/Forum-Toshiba-Satellite-Pro-Core-I5-640gb-Onerileriniz-157172/ Pc basinnda pek bisi yapmam tbt a bakarim flash 1- 2 oyun oynarim bilardo ve taxas holdem Ama onun disinda bu son oyunlari oynatir mi? Mafia serisi? Scaarface falan gerci bu oyunlar eskidi ama