Notebooklar Hakkında Merak Ettikleriniz ? Sorunlar Ve Çözümleri
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam yeni laptop aldım bu bataryayı en uzun sekilde nasıl kullanabilirim ? kimisi dolunca fisten cek dio.kimisi dolunca o zaten batarya ile ilişkiyi kesio fln dio
yani sen ne diyorsun nasıl kullanmalıyız ?
-----------------------------hocam daha önce uzunca tartışılmış ve sonuca bağlanmış bir mesele bu. Sonuç ise; batarya takılı değilken elektrik kesintisinden dolayı yaşayabileceğin veri kayıplarıyla, takmadığın sürede uzayan batarya ömrü karşılaştırılınca çıkar tak uğraşmaya değmeyeceğidir.
Şahsen bende 3 yıldır laptop kullanıyorum sürekli batarya takılı, ilk günden yarım saat daha az gidiyor yaklaşık olarak.
-
format attım bazı tuşlar çalışmıyor .. mesela 5-6 yön tuşları ...
pc : casper nirivana cn tkı380a
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------format attım bazı tuşlar çalışmıyor .. mesela 5-6 yön tuşları ...
-----------------------------büyük ihtimalle bir çakışma yaşanıyordur. exper mini notebook da başıma gelmişti aynısı.
pause break mıydı neydi bir tuşa basmam gerekiyordu.
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------İçini üfletmek, termal macun değiştirmek hiçbir şekilde işe yaramıyor. Bir notebook ısınmaya başlıyorsa miladını doldurmuş demektir.
-----------------------------bi laptop kullanıma göre maksimum 1 sene sonra ısınmaya başlar tozdan dolayı.. senin demene göre senede bir pc alacaz
genelleme biraz saçma olmuş
-
- bir zaman önce fan çok cazırtılı şekilde çalışıyordu
- artık hiç çalışmıyor
- casper nirvana 3. senesi
- macun yenilettim, içini temizlettim gene aynı
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------İçini üfletmek, termal macun değiştirmek hiçbir şekilde işe yaramıyor. Bir notebook ısınmaya başlıyorsa miladını doldurmuş demektir.
-----------------------------ne saçma yorumdur bu arkadaş
-
Medion MD 96684 modelinin pili bitik bunu nasıl çözücem pil bulamıyorum pil, birde bu makinada vista kullanıyorum full hd tv ye bağladığımda çözünürlükte sorun yok ama windows 7 kurunca full hd tv ye bağladığımda çözünürlük sorunu yaşıyorum sürücüler filan güncel bunu nasıl çözerim,
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------bi laptop kullanıma göre maksimum 1 sene sonra ısınmaya başlar tozdan dolayı.. senin demene göre senede bir pc alacaz
genelleme biraz saçma olmuş
-----------------------------laptop ısınmasına ömrümü verdim. kendi laptopum, arkadaşlarımın laptopları... aşırı ısınmadan dolayı malzemenin özelliğini yitirmesi ve deformasyonu sonucu git gide perfomans kaybı, çabuk ısınma meydana geliyor.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------murdery bunu yazdı:
-----------------------------format attım bazı tuşlar çalışmıyor .. mesela 5-6 yön tuşları ...
-----------------------------büyük ihtimalle bir çakışma yaşanıyordur. exper mini notebook da başıma gelmişti aynısı.
-----------------------------hocam denedim yok olmadı...2li kombinasyonları da denedim (ctrl+pause break , shift+pause break felan) gene olmadı..pause break tuşunun yanındaki ne üdüğü belirsiz tuşları da denedim olmadı..netten araştırtırdım driverlar felan kurdum gene olmadı ama benim de canım sıkılmaya başladı ya :(
nedendir acep bileniniz yok mu
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------murdery bunu yazdı:
-----------------------------hocam denedim yok olmadı...2li kombinasyonları da denedim (ctrl+pause break , shift+pause break felan) gene olmadı..pause break tuşunun yanındaki ne üdüğü belirsiz tuşları da denedim olmadı..netten araştırtırdım driverlar felan kurdum gene olmadı ama benim de canım sıkılmaya başladı ya :(
nedendir acep bileniniz yok mu