NTV Spikeri Öyle Bir Gaf Yaptı Ki
-
NTV spikeri Oğuz Haksever canlı yayında mikrofonun açık olduğunu unutunca şok sözler sarfetti.
CHP kurultayında genel başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu salona girdiğinde yanlış yere götürülünce salon bir anda karıştı. Korumaları konuşma yapacağını zannederek Kılıçdaroğlu'nu kürsüye doğru götürdü, bunu gören delegeler ayaklandı, büyük bir karmaşa yaşandı. Bir süre sonra yapılan hata farkedildi ve Kılıçdaroğlu delegelerin olduğu bölüme yönlendirildi.
O sırada mikrofonun açık olduğunu unutan Oğuz Haksever'in "bunu beceremeyen adamlardan memlekete hayır mı gelir" dediği duyuldu. Haksever canlı yayında olduğunu unutunca Türkiye bu şok sözlere şahit oldu.
HAKSEVER'DEN 2. GAF
Bu skandalın üzerinden çok geçmeden Haksever ikinci bir gafa imza attı. Kurultaydan görüntülerin verildiği bir sırada Haksever'in "Kepazelik" kelimesini kullanması canlı yayına yansıdı.
NOT : kendi yorumum ; Doğru demiş adam -
O değilde kendine "gandi" lakabı takdırıp hesap soracağım diye gündeme geldi. Meğer adam bir numara indire-gandi çıkmış. O olay enteresan. Ssk tarihinde ilk kez bunun zamanında zarar etmiş yıllarca. Villalarda oturmam diyip bi köşede daire kiralarken deniz kenarında saray yavruları çıkmış. Meclise yalan evraklarla mal beyan etmiş. Bir insan chp'yi daha ne kadar gözden düşürebilir? İnsanın böyle karaktersiz siyasetçileri görünce chp'ye ne gibi sempati duymaya çalışır. Şahsen ben denedim olmadı...
-
İşleri gereği ballandıra ballandıra anlatıyorlar ama içleri kan ağlıyor demek ki. :)
Ayrıca çok da doğru söylemiş, aslanım. ;)
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
O değilde kendine "gandi" lakabı takdırıp hesap soracağım diye gündeme geldi. Meğer adam bir numara indire-gandi çıkmış. O olay enteresan. Ssk tarihinde ilk kez bunun zamanında zarar etmiş yıllarca. Villalarda oturmam diyip bi köşede daire kiralarken deniz kenarında saray yavruları çıkmış. Meclise yalan evraklarla mal beyan etmiş. Bir insan chp'yi daha ne kadar gözden düşürebilir? İnsanın böyle karaktersiz siyasetçileri görünce chp'ye ne gibi sempati duymaya çalışır. Şahsen ben denedim olmadı...
-----------------------------önce chp li olmadığımı söyliyimde sonra taraf tutuyor gibi olmasın :)
ssk ilk defa kemal kılıçdaroğlu zamanında zarar etmemiştir,
aksine ssk nın tonla borcu varken, emekliye para vermek için hazineden borç alacak kadar kötü bi tabloya sahipken kılıçdaroğlu ssk nın başına geçmiştir, kılıçdaroğlu ssk dan ayrıldığında ise ssk kendi yağında kavrulur hale gelmiştir. Yani adam orayı batırmamış, orayı bataktan çıkarmış. -
MaviGozluDev bunu yazdı:
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------önce chp li olmadığımı söyliyimde sonra taraf tutuyor gibi olmasın :)
aksine ssk nın tonla borcu varken, emekliye para vermek için hazineden borç alacak kadar kötü bi tabloya sahipken kılıçdaroğlu ssk nın başına geçmiştir, kılıçdaroğlu ssk dan ayrıldığında ise ssk kendi yağında kavrulur hale gelmiştir. Yani adam orayı batırmamış, orayı bataktan çıkarmış.
-----------------------------Bende olaya değişik bir bakış açısı ile bakayım...
SSK Genel Müdürü oldu... Peki SSK kimin? SSK kanunlarını çıkaran kim? SSK Genel Müdürü iken Çoban Sülo başbakandı...
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
Thelordmax bunu yazdı:
aksine ssk nın tonla borcu varken, emekliye para vermek için hazineden borç alacak kadar kötü bi tabloya sahipken kılıçdaroğlu ssk nın başına geçmiştir, kılıçdaroğlu ssk dan ayrıldığında ise ssk kendi yağında kavrulur hale gelmiştir. Yani adam orayı batırmamış, orayı bataktan çıkarmış.
-----------------------------Batırılan ssk'ın ziya yalçın sayın'dan sonraki tablosu işte buyrun;
Eskilerden kalan hiçbir borç yok. O da diğer müdürler gibi ssk'ya kar bırakarak gitti
Yapılan iddalara cevabı;
Yargılasalardı
Kılıçdaroğlu, SSK’yı batıran mali tablolarla ilgili sorular üzerine ‘Emekli olduğumda dokunulmazlığım yoktu, yargılasalardı’ dedi.
1991 128.000 TL KAR --- ZİYA YALÇIN SAYIN
1992 - 2.556.000 TL ZARAR 2.684 KEMAL KILIÇDAROĞLU
1993 -8.084.000 TL ZARAR 216 KEMAL KILIÇDAROĞLU
1994 -19.399.000 TL ZARAR 140 KEMAL KILIÇDAROĞLU
1995 -81.335.000 TL ZARAR 319 KEMAL KILIÇDAROĞLU
1996 -144.383.000 TL. ZARAR 77 KEMAL KILIÇDAROĞLU
1997 -336.000.000 TL ZARAR 132 KEMAL KILIÇDAROĞLU
1998 -447.000.000 TL ZARAR 33 KEMAL KILIÇDAROĞLU
1999 -1.111.000.000 TL ZARAR. 148 KEMAL KILIÇDAROĞLUbilmeyenler araştırsın biraz ;
http://www.stargazete.com/politika/sosyal-guvenlikte-kara-delik-in-sirri-cozuldu-haber-169380.htm
türkiye’de ‘kara delik’ diye anılan ve ilk kez CHP’li Kılıçdaroğlu’nun Genel Müdürlüğü sırasında açık veren SSK’nın nasıl battığı ortaya çıktı. 7 yılda yandaşlara verilen ihalelerde kurum 2.4 milyar TL zarar etti.
-
bunca sevinç gösterilerinden sonra bana fenerin gününe düşeceklermiş gibi geliyor ..
-
Oh ye milletim ye ama neyi? Kazığı
-
keşke hep gaf yapsa tüm gerçekleri birde onun agzından duysun türkiye
-
İzmir Bornova Belediyesi'nde, CHP Genel Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki akrabası hemen terfi ettirildi.
Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Zeynel Abidin Fidan'ı başkan yardımcısı yaparken, zabıta memuru olan kardeşi Zeki Fidan ise zabıta müdürlüğüne getirildi.
Sabah Ankara'nın haberine göre, Bornova Belediyesi'nde uzun yıllar basın danışmanı olarak çalışan Zeynel Abidin Fidan, yerel seçimlerden önce emekliye ayrılarak, seçimde meclis üyesi olmuştu. Fidan kardeşlerin, CHP Genel Başkan adayı Kılıçdaroğlu'nun akrabaları olduğu öğrenildi.
daha bismillah genel başkan olur olmaz nam-ı diğer gandi kemal etkisini gösterirverdi hemencecik... -
doğaldır güneş ne kadar parlak olursa gölge o kadar koyu olur bu adam dürüst adam üçkağıtçı recepe benzemez adam o kadar dedi benim ssk yı zarara uğratmam ile ilgili şüphesi olan herhangi biri çıksın söylesin tartışmaya hazırım ama bir tane adam çıkıp da gösteremedi demekki neymiş stargastesi smanyolu kanal7 boş konuşuyormuş ortada birşey olsa yüzüne vurulur adamın milyardolarlardan bahsediyorsunuz türkiyede insan başbakan maliye bakanı omadıktan sonra milyar dolar kaldıramaz kolay kolay çok mu çizgifilm seyrediyorsunuz genel müdür dediğinz şey bağlı olduğu kurumun bakanına her ay rapor verir bağımsız karar veremez