NTV Spikeri Öyle Bir Gaf Yaptı Ki
-
Tmm spiker cıksın o zaman yapsın başkanlığı
-
mış miş muş..
şu an gözde olan birşeye bok atmanın dayanılmaz cazibesi..
koskoca deniz fenerlerini sineye çekebilenlerin kılıçdaroğlunun en ufak açığını kollaması ne kadar ironik, adam bakkala para üstünü vermese aha buda hırsız cıktı! buda yolsuz! tüüüühh! demek için hazır kıta bekliyorsunuz.
Aferin..
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
@Thelordmax
Hani K.Kılıçdaroğlu'nu tartışıyorduk ? Sen kendini anlatmışsın.Önemli olan Kılıçdaroğlu hakkında doğru fikirlere sahip olmamız.Yalan habermiş,cidden şimdi tabloları inceledim de hiç de Star'ın manşetiyle "sosyal-guvenlikte-kara-delik-in-sirri-cozuldu" olmadığı ortaya çıkıyor demen gerekliydi(!) Bilakis,tabloları incelediğinden bile şüpheliyim.
Komik... (: Ben olayı deştikçe sen konuyu bana çekmişsin ilk mesajındaki gibi.
Haber ben değilim farkındaysan. Birilerini savunuyorsun dedin, buna cevap verdim kısaca...
Konuya gelince senin düşüncelerin benim onun gibilere bakışımı değiştirmedi.
Aksine onu görmezden gelenleri de görmüş oldum böylece.
-
insanların yön bulmayla devleti yönetip yönetemeyeceği anlaşılıyorsa bağlıyalım bütün parti liderlerinin gözünü hangisi yönünü bulursa oyları ona verelim.
-
çekemeyenler elbette olacaktır ama bunda anormal olan ne :)
-
bu memleette bir olgu var malesef.
eğer hiçbişey yapamıyorsan, kenara geç, yapılan hereyi eleştir. herkes bi bok olduğunu sansın.
yıllardır bu memlekette, bu anlayışla muhalefet yapılıyor. bir adamın geçmişinin temiz olması da yetmez.. mecliste benim için kararlar vermesine. geçmişi temiz olanın da geçmişini hoplatıyım, geçmişi kirli olanın da geçmişini hoplatıyım... eğer bu halkı yönetme kapasitesi yoksa..
-
renegadealien bunu yazdı:
Tmm spiker cıksın o zaman yapsın başkanlığı
-----------------------------II.bush başkan olmadan önceki seçim kampayası geldi aklıma :D gazeteci 3 soru soruyodu busha biride afganistanın yerküredeki yeriydi :D bush ey adamım bu çok önemliyse sen göster demişti gazeticiye... gazetecide hemen cevabı yapıştırmıştı, -ama ben zaten abd başkanlığına kendimi aday görmüyorum :D
sonra herif haritada gösteremediği yere savaş açtı fln... ilginç günlerdi...
ama chpyede hakvermek gerek, kalabalık ve tecrübesiz bi kadro yaptı kurultayı, o yüzden yeni emeklemeyi öğrenen bi çocuğun ortalığı dağatması doğal.. bende izledim o harbedeyi, gerçekten karizmayı çizdirdiler dün,,
bu gibi durumlarda nedense hep alpaslan türkeşin cenazesindeki örnek intizam aklıma gelir...
-
habervaktim deki haberleri kopyalayıp kanıt olarak göstermeyin arıtk. 10 laflarından 11 i yalan adamların.
-
MUHRIP bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
Thelordmax bunu yazdı:
O değilde kendine "gandi" lakabı takdırıp hesap soracağım diye gündeme geldi. Meğer adam bir numara indire-gandi çıkmış. O olay enteresan. Ssk tarihinde ilk kez bunun zamanında zarar etmiş yıllarca. Villalarda oturmam diyip bi köşede daire kiralarken deniz kenarında saray yavruları çıkmış. Meclise yalan evraklarla mal beyan etmiş. Bir insan chp'yi daha ne kadar gözden düşürebilir? İnsanın böyle karaktersiz siyasetçileri görünce chp'ye ne gibi sempati duymaya çalışır. Şahsen ben denedim olmadı...
-----------------------------önce chp li olmadığımı söyliyimde sonra taraf tutuyor gibi olmasın :)
ssk ilk defa kemal kılıçdaroğlu zamanında zarar etmemiştir,
aksine ssk nın tonla borcu varken, emekliye para vermek için hazineden borç alacak kadar kötü bi tabloya sahipken kılıçdaroğlu ssk nın başına geçmiştir, kılıçdaroğlu ssk dan ayrıldığında ise ssk kendi yağında kavrulur hale gelmiştir. Yani adam orayı batırmamış, orayı bataktan çıkarmış.
Hayır aksine Ssk zarar etti fakat dediğin gibi olsun diyelim ki zarar etmedi..
Hala nasıl bu adamı tutarlar anlamıyorum Ssknın müdürüyken Ssk'nın bütün ilaçları pkk da çıktı.. Buna ne diyosunuz ??
-----------------------------şimdi bu söylemleri kanıtlayacak bir delil kanıt vs bir belge var mı yoksa şehir efsaneleri gibi birinin ağzından çıkıp tartışmalarda koz olarak sayılan birşey mi bu?
-
Thelordmax bunu yazdı:
ZyreX bunu yazdı:
@Thelordmax
Hani K.Kılıçdaroğlu'nu tartışıyorduk ? Sen kendini anlatmışsın.Önemli olan Kılıçdaroğlu hakkında doğru fikirlere sahip olmamız.Yalan habermiş,cidden şimdi tabloları inceledim de hiç de Star'ın manşetiyle "sosyal-guvenlikte-kara-delik-in-sirri-cozuldu" olmadığı ortaya çıkıyor demen gerekliydi(!) Bilakis,tabloları incelediğinden bile şüpheliyim.
Komik... (: Ben olayı deştikçe sen konuyu bana çekmişsin ilk mesajındaki gibi.
Haber ben değilim farkındaysan. Birilerini savunuyorsun dedin, buna cevap verdim kısaca...
Konuya gelince senin düşüncelerin benim onun gibilere bakışımı değiştirmedi.
Aksine onu görmezden gelenleri de görmüş oldum böylece.
-----------------------------taraflı degılım dıyorsunda su anda yaptıgın ne star haber okuyorsun yazdıgın mesaja gore kanıtlarına gore!! haberturk okudunmu yada cumhurıyet?? hocam bazı seylere ınanmak cok kolaydır ınsana camur atmak vs.. denız fenerı cozuluyordu tam bu sırada ne oldu adamlar ergenekon cıkardılar. turkıyede ne kadar onemlı ust duzey sahsıyet varsa gozaltına aldılar.. bahcelerınde sılahlar buldular vs. vs. madem bunlar bu kadar saglam planlar yapan kısıler bahcede torbayla sılah saklıcak kadar aptallarmı?? kılıcdaroglu onları savunuyor ben savunuyorum cumhurıyetcı olanlar savunuyorlar.. her neyse sen kılıcdaroglu boyle yaptı o olmasa ıyıydı dıyorsun pekı akp olsaydı onun yerınde ne olucaktı zarar ederken parayı cebe ındırıceklerdı ogulcuguna gemıcıkler alıcaktı.. yenı yumurta fabrıkaları yen ı kus grıplerı cıkıcaktı.. bırakın taraf tututp camur atmayı hersey ortada bır bır yaptıklarını dokuyor belgelerıyle kanıtlarıyla masaya koyuyor dokunulmazlıgı olmasa coktan kılıcdarogluda ergenekoncu olucaktı.. onu gectım akpnın sozu vardı secılınce kaldırıcaktı dokunulmazlıkları ne olur??? YEMEDI taraflı degılsen egerkı haberlerı okurken yada bır yere bır kaynak gosterıp tartısmaya katılırken burda boyle soylenmıs ama burdada buna ıtıraz edılmıs fakat bana gore mantıklısı bu demen daha guzel olurdu gıbıme gelıyor bana.. fakat taraflı ozellıklede akp taraflı propaganda yapmayın ne olur cogu kısı gordu gercek yuzunu anlamayanlar ıcınde az kaldı onlarda anlarlar yakında. o zamana kadar bu guzel yurdum kalırsa tabıkı satıldı ozellestırıldı s.ktıler memleketı .....