folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder NTV Spikeri Öyle Bir Gaf Yaptı Ki

NTV Spikeri Öyle Bir Gaf Yaptı Ki

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

akp cilerin ne kadar tutustukları belli oluyor, hepsi kuyruguna basılmıs kedi gibi harekete geçti, ekşide olsun burda olsun diğer tüm forumlarda durum aynı.

kemal kılıcdaroglu degilde ahmet bilmemkin baskan olsaydı burda bunu tartısıyormuyduk gencler? hadi itiraf edin, bu kadar hararetli tartıacakmıydınız? google'dan didik didik hatalarını arayacak mıydınız? ı-ıh cevap vermesi yemez tabi.

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

burhan808 bunu yazdı:
    -----------------------------

1.) linkler süs değil kanıt.

2.) mikrafon değil mikrofon.

3.) baykalın kasedi iddaa edilen şey ortaya çıkcak herkes kılıçdaroğluna mikrafonu uzattığında adaymısınız diye sorduğunda evet ben adayım mı diyecek olmam diyip geçiştirilir

''değişmeyen sadık kalır''

4.) ''biraz mantıklı düşünün en azından çalışın.'' bu cümleni okuduğumda, Kemal KILIÇDAROĞLU'nun bir muhabire verdiği yanıt aklıma geldi. 

-Ayağıma pislik bulaşsın istemiyorum.

hocam vala komik adamsın kamera görünce ağlayan hacı gibisin 1-2-34 sıralamalar felan verdiğin basit mesaj neydi "neden başta kılıçdaroğlu aday değilim deyip aday oldu" bu kadar sikindirik bir mesajı üstüne link altına biryerden bulduğun söz koyup ayar etmeye çalışıp kısa cümleler kuruyorsun herşeyi bırakıp mikrafon yazmışım editleyip o mikrafon değil mikrofon diyorsun bu ne şimdi sırada ne var çelik ayna mı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

O değilde kendine "gandi" lakabı takdırıp hesap soracağım diye gündeme geldi. Meğer adam bir numara indire-gandi çıkmış. O olay enteresan. Ssk tarihinde ilk kez bunun zamanında zarar etmiş yıllarca. Villalarda oturmam diyip bi köşede daire kiralarken deniz kenarında saray yavruları çıkmış. Meclise yalan evraklarla mal beyan etmiş. Bir insan chp'yi daha ne kadar gözden düşürebilir? İnsanın böyle karaktersiz siyasetçileri görünce chp'ye ne gibi sempati duymaya çalışır. Şahsen ben denedim olmadı...

arkadaşlar nası bi mantıgınız var ben bunu anlayamıyorum..bunların hepsi camurr başka birşey degil!!! bi kere ssk da zarar etmiş fln diyorsunuz arastırdın mı da bunu yazıyorsun..ben araştırdım eger cok merak ediyorsan anlatırım durumu..adamın bi sucu yok donemde..nie öle caldı fln diye laflar cıktıgınıda biliyorum..yanlız yaptıgın serefsizliktir...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

mış miş muş..

şu an gözde olan birşeye bok atmanın dayanılmaz cazibesi..

koskoca deniz fenerlerini sineye çekebilenlerin kılıçdaroğlunun en ufak açığını kollaması ne kadar ironik, adam bakkala para üstünü vermese aha buda hırsız cıktı! buda yolsuz! tüüüühh! demek için hazır kıta bekliyorsunuz.

Aferin..

altına imzamı atıyorum çok doğru dedin hoca

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

dürüst,temiz insan sevilmez benim ülkemde

Toplam Hit: 9019 Toplam Mesaj: 56