folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Nvdia Ekran Kartı Sorunu

Nvdia Ekran Kartı Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sedergine
    sedergine's avatar
    Erkek

Nvdia geforce 9600 gt ekran kartı aldım.Ancak dandik counter da bile grafikler net degıl.drıver ı guncelleyeyım dedım su an kurulu surum daha yenı dıye uyarı verıyor.durect x9 c yukledı-m sorun halen dewam edıyor.Uzman hacılar ne yapmalıyım ekran kartı nııye boyle? cam gıbı olması gerekirken sorun ne acaba.

ET GİREN YERE, DERT GİRMEZ.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    bi tek kantırı mı denedin hocam? kantır 1.5 veya 1.6 mı?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sedergine
    sedergine's avatar
    Erkek

Hacı baska oyunlardada denedım ama goruntuler ıı degıl.counter basıt oyun, ondan örnek verdim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    hocam görüntüler iyi değilse options tan ayarlican çözünürlük neyin yüksekse fakat çok yavaşsa ya vista kullanıyosundur ya da ekran kartında bi pislik vardır

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o ekran kartiyla zaten gta 4 oynayabilecegine inanma oynarsanda dusuk kalitede oynarsin.

crysis, call of duty gibi oyunlar zaten takilir.

counter'a gelince ekran kartinin driver'ini nvidia'nin kendi sitesinden indirip kur opengl yuklu olmuyor bazilarinda, sonra counter'a girip grafik ayarlarindan goruntuyu opengl sec cam gibi goruntu gelsin.

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sedergine
    sedergine's avatar
    Erkek

counter'a gelince ekran kartinin driver'ini nvidia'nin kendi sitesinden indirip kur opengl yuklu olmuyor bazilarinda, sonra counter'a girip grafik ayarlarindan goruntuyu opengl sec cam gibi goruntu gelsin.

O dediğini yaptım.ama şu an kurulu driver  indirdiğimden daha  eyniymiş.oyun zaten open gl de oynuyorum ama ne görüntü ne de fps iç açıçı degil.yok mu bir çaresi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

open gl yükle ayrıca ..

Bende 9500 gt var anasını ağlatıyo ortalığın ... Over clok bile koydum ..

Ayrıca kasanın içini aç temizle bi . ? Aşırı ısınma varmı kontrol et ...

Gerekiyorsa bi fan al üstüne entegre et daha performanslı çalışsın

buda sana yetmiyorsa over clock yap :) ben öle yaptım

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sedergine
    sedergine's avatar
    Erkek

Hacı pc yeni 2 haftalık 9500 gt vardı bendede dün değiştirdim.9600 gt aldım.gene aynı.dandik bir oyun 256 bitlik ekran kartının boyle bır oyunda hata vermesi ilginç.Ayarıca open gl hangi sürümünü indirecem?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ekran kartina o/c'yi nasil yapiyorsunuz ?

la liberte ne meurt jamais.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

NVIDIA control paneline gel.  3D ayarların yönetilmesi sekmesine tıkla-> dikey senk var oradan zorlama kapalı yap.. gir oyuna dene configuration->video->video modes çözürnürlük 1024 x 768 Direct3D yap.. bunlar olmazsa tekrar gir NVIDIA kontrol paneline. Ön ayarlı görüntü ayarlarını ayarla, burada 3 seçenek var en üstte olması lazım. Bırak 3D uygulaması karar versin'i seç oyna, eğer hiç biri olmazsa oyunu sil tekrar yükle ayarları tekrar dene bu sefer, kontrol panelden- Benim tercihlerimi kullan ve şunlara önem ver'i seç performans'a getir, kolay gelsin olur umarım.

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

o ekran kartiyla zaten gta 4 oynayabilecegine inanma oynarsanda dusuk kalitede oynarsin.

crysis, call of duty gibi oyunlar zaten takilir.

-----------------------------

Hocam ya ben yanlıs bılıyorum ya sen 9600 gt 256 bit 1 gb ya 1700 veya 1600 mhz bır ekran kartı ve o ekran kartıyla oyunların takılacagını soyluyorsun senın kalıtelı dedıgın sevıye nedır? ben o kartla crysısı 19" lcd de goruntuyu basıklastırmayacak en yuksek kalıtede bıtırdım... en ufak takılma olmadan. benım eskı  128 bıt 512 mb (işlemci hızını hatırlamadıgım) ekran kartım bıle medıum mun ust sevıyesınde takılmadı...

Toplam Hit: 4043 Toplam Mesaj: 29