folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Nvdia Ekran Kartı Sorunu

Nvdia Ekran Kartı Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Magneto
    Magneto's avatar
    Erkek

anakart sürücülerini bi gözden geçir arkadaşım olmadı birde nvidia eski sürücülerini dene güç kaynığının sistemi iyi beslediğinden emin misin?

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

o ekran kartiyla zaten gta 4 oynayabilecegine inanma oynarsanda dusuk kalitede oynarsin.

crysis, call of duty gibi oyunlar zaten takilir.

counter'a gelince ekran kartinin driver'ini nvidia'nin kendi sitesinden indirip kur opengl yuklu olmuyor bazilarinda, sonra counter'a girip grafik ayarlarindan goruntuyu opengl sec cam gibi goruntu gelsin.

Nvdia geforce 9600 gt den bahsediyor arkadaş :) ben ati 1600x ile gta 4 ü denemedim ama crysis call of duty world at war modern warfare vs. çatır çatır 1 sn bile kasmadan oynadım. Bence sen donanımdan bi halt anlamıyorsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

oyundan ayarla opengl seçeceksin.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sedergine
    sedergine's avatar
    Erkek

Hacım zaten  open gl seçili hatta yenıden open gl ındırdım kurdum sonuc sıfır.Ne yaptıysam ne tice yok,az kaldı kıracam namussuzu o da olmadı kapıya gelen dilenciye verecem hiç olmazssa sadak yerıne gecer.

ET GİREN YERE, DERT GİRMEZ.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:

cyrpt bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

o ekran kartiyla zaten gta 4 oynayabilecegine inanma oynarsanda dusuk kalitede oynarsin.

counter'a gelince ekran kartinin driver'ini nvidia'nin kendi sitesinden indirip kur opengl yuklu olmuyor bazilarinda, sonra counter'a girip grafik ayarlarindan goruntuyu opengl sec cam gibi goruntu gelsin.

Hocam ya ben yanlıs bılıyorum ya sen 9600 gt 256 bit 1 gb ya 1700 veya 1600 mhz bır ekran kartı ve o ekran kartıyla oyunların takılacagını soyluyorsun senın kalıtelı dedıgın sevıye nedır? ben o kartla crysısı 19" lcd de goruntuyu basıklastırmayacak en yuksek kalıtede bıtırdım... en ufak takılma olmadan. benım eskı  128 bıt 512 mb (işlemci hızını hatırlamadıgım) ekran kartım bıle medıum mun ust sevıyesınde takılmadı...

Hocam kusura bakma ama crysis i very high da o kartla nah oynarsın..

hocam sende kusura bakma ama o ekrankartı ılk pıyasayasa ust sınıf bır ekran kartı olarak cıktı. suanda pıyasadakı 1gb 128 bıt ıslemcı hızı vsler bıle delı gıbı oynatırken kusura bakma ama ters gelıyor. ustelık ben oynadıgıma ınanırım kusura bakma.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

nvidia physx sürücüsünü indir kur derim

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:

Bilinmeyen bunu yazdı:

cyrpt bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

Hocam ya ben yanlıs bılıyorum ya sen 9600 gt 256 bit 1 gb ya 1700 veya 1600 mhz bır ekran kartı ve o ekran kartıyla oyunların takılacagını soyluyorsun senın kalıtelı dedıgın sevıye nedır? ben o kartla crysısı 19" lcd de goruntuyu basıklastırmayacak en yuksek kalıtede bıtırdım... en ufak takılma olmadan. benım eskı  128 bıt 512 mb (işlemci hızını hatırlamadıgım) ekran kartım bıle medıum mun ust sevıyesınde takılmadı...

Hocam kusura bakma ama crysis i very high da o kartla nah oynarsın..

hocam sende kusura bakma ama o ekrankartı ılk pıyasayasa ust sınıf bır ekran kartı olarak cıktı. suanda pıyasadakı 1gb 128 bıt ıslemcı hızı vsler bıle delı gıbı oynatırken kusura bakma ama ters gelıyor. ustelık ben oynadıgıma ınanırım kusura bakma.

Bütün ekran kartları öyle çıkıyor zaten hoca neden bahsediyosun.. Sen o ekran kartıyla Crysis'i Full AA da Very High' da 1920*1080' de aç göster hocam.. O zaman tamam oynarsın abi dicem..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

power suplly ın kaçlık?

12 voltta kaç amper veriyo?

eğer psu yetersiz gelirse cihaz çalışır ancak performans olarak hiç bişey veremez.

ayrıca 9600 ddr2 li aldıysan hemen birine itelemeye çalış hiç bi işe yaramz

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
Toplam Hit: 4044 Toplam Mesaj: 29