Nvidia 9500 GT
-
Disubev bunu yazdı:
-----------------------------
:) Bu adamlar bunu düşünmemişmi oyunu yaparken acaba
GTA IV çıktığından beri sorunları hiç bitmeyen bir oyun.Çok fazla karambole geldi bilgisayara çıkmicak dendi ps3 dünya sorun çıkarttı bilgisayara çıktı bi o kadar da sorun çıktı.Bende oyunun orjinali var bilirsin dünyanın yaması geldi oyuna tek tek elle yapman zor sırasıyla düzgün kurmakta zor.O yüzden az daha düşür derim.Merak etme full de oynayınca bi bk olmuyor.Hiç sıkıtnıya sokma az daha taviz ver görüntüden.Ama şunu unutma o oyun kasmdan oynanmıyor az da olsa bi sıkıntı var yani. -
Hacker_Tr sevdim seni
-
GTA 4 te mekan Çok büyük girip Çıka bildiğiniz yerlerin sayınısnı tek tek sayamazsınzı tahminen şehir büyük mekanlar Büyük Mafia 2 zaten Küçük bür şehirde geçiyor. Detav var haklısın ama Sonuçta senin isteğine göre değilde oyun onları yazdığı senaryoya göre gidiyorsun bazı yerlere zaten sadece görev yaparken giriyorsun sonra kapıları kapanıyor.GTA 4 benimki Ati olduğu için Problem veriyordu ama Hiç kasıldığını görmedim Ki çok öyle ahım şahımda bir makinam yok sadece ara yüklemelerde biraz can sıkıyordu oyun. ama sonuçta ati lerde Genel bir Grafik çökme sorunu vardı zaten oyüzden oyunu pek oynamadan sildim.
-
O oyunun ben amk. orjinali vardi calismadi. gittim razor kurdum sorunsuz iki ay oynadim. sonra sildim gitti. Bence hic bulasma oyunu bitiremeden sorunlar basliyo..
-
nvidia 9500 boktan bir ekran karti oldugu icin olabilirmi
-
konusu açılmışken banada ucuz ama çok işe yarayan bi ekran kartı önerebilirmisiniz? grafik işlem ve oyun için lazım ve 150 lira civarlarnda olması lazım 2. el de olursa olur temiz birşeyse.
bu var aklımda ama pahalı
http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd5750-334-9438.html
-
virüs vardır belki pcde
-
256 bit ekran kartı al
-
xxjokerxx bunu yazdı:
256 bit ekran kartı al
-----------------------------Sapphire HD5750 128 bit ama gddr 5 yani pek sorun olmaz 256 bitlik ucuz ama kaliteli kart varmı? hd 5750 ikinci el 150 lira altı bulursam almayı düşünüyorum ama temiz olması lazım oda zor :/
-
eger alirsan hd 5770 oneririm, sapphire fan'li olursa en iyisi olur. fiyat istediginin az ustu ama performansli